GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Odlični rezultati M plus Grupe

Odlični rezultati M plus Grupe
DOBRE BROJKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.11.2019 / 15:29
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Na kraju trećeg kvartala 2019. godine M plus Grupa je ostvarila 243 milijuna HRK konsolidiranog prihoda što je 54% više u odnosu na isto razdoblje prošle godine, dok istovremeno korigirana EBITDA za prvih devet mjeseci iznosi 35 milijuna HRK što je 78% više nego u usporednom razdoblju. 

S više od 2.700 zaposlenika, M plus Grupa spada u vodeće regionalne tvrtke s područja izdvajanja poslovnih procesa i upravljanja odnosa s korisnicima.Treći kvartal za M%2B Grupu obilježilo je pozitivno financijsko poslovanje tvrtke, ali i niz značajnih događaja koji su doprinijeli razvoju kompanije, njenih pokazatelja i reputacije. Podsjetimo, početkom ove godine M plus Grupa je uspješno izdala nove redovne dionice i time privukla više institucionalnih ulagača, među kojima i sva četiri obvezna mirovinska fonda. Dionice M Grupe u međuvremenu su uvrštene i na Zagrebačku burzu pod imenom Meritus ulaganja d.d. i oznakom MRUL, dok je akvizicijom beogradske BPO kompanije Trizma Grupa ojačala poziciju na regionalnom tržištu usluga odnosa s korisnicima (Customer Relationship Management) i usluga ustupanja poslovnih procesa (Business Process Oursourcing). 

„Naše strateške odluke o ostvarivanju potencijala rasta kroz kontinuirani razvoj sofisticiranih usluga i povećanje udjela na tržištu, pridobivanje novih globalnih klijenata te akvizicije drugih uspješnih IT i BPO kompanija u regijama srednje i jugoistočne Europe nastavit će donositi plodove i u zadnjem kvartalu ove godine. Funkcionalnom integracijom tri globalno brzorastuća povezana sektora, upravljanja ljudskim resursima, razvoja informacijskih tehnologija i rješenja te upravljanja odnosa s klijentima postavljeni su temelji za daljnji rast i razvoj kompanije. Ostajemo posvećeni poslovnom uspjehu naših klijenata, kao i agilnom ostvarivanju novih regionalnih i globalnih prilika kako nam se iste budu ukazivale.“, napominje Ivan Posavec, predsjednik Uprave Meritus ulaganja d.d.

Inače, Meritus ulaganja d.d. na tržištu su poznata i kao M Grupa. Od samih početaka 2007. godine M Grupa predana je visoko kvalitetnoj usluzi korisničke podrške i BPO-a. Njene usluge i proizvode informacijske tehnologije, kontaktnih centara i posredovanja pri zapošljavanju koriste vodeće telekomunikacijske i financijske kompanije u regiji jugoistočne Europe, kao i globalni klijenti iz Europe, Sjeverne Amerike i Australije. Među klijentima ove uspješne hrvatske kompanije nalaze organizacije kao što su Deutsche Telekom, NCR, Microsoft, RWE, Bosch, DHL, Siemens, Carlsberg, Raiffeisen, Addiko, NKBM, Atlantic Grupa i mnogi drugi.

Tagovi: M plus Grupa
PROČITAJ I OVO
Austrijski PicoPACK Group seli proizvodnju iz Indije u Knin, planiraju zaposliti 300 ljudi
PRILIKE
Austrijski PicoPACK Group seli proizvodnju iz Indije u Knin, planiraju zaposliti 300 ljudi
KNIN - Gradončelnik grada Knina Marijo Ćaćić i župan Marko Jelić održali su sastanak sa predstavnicima društva PicoPACK Group Austrija, poznate kompanije sa poslovnicama u nekoliko država po Europi i Aziji, koja dosadašnji pogon u Indiji planira preseliti u Knin.
Zmago Skobir nakon 14 godina odlazi s vrha ljubljanske zračne luke
ODLAZAK
Zmago Skobir nakon 14 godina odlazi s vrha ljubljanske zračne luke
LJUBLJANA - Krajem rujna od vrha ljubljanske zračne luke oprostit će se generalni direktor Fraport Slovenija Zmago Skobir. Fraport Slovenija od listopada će voditi Babett Stapel.
Velike promjene u upravama i NO-ima hrvatskih tvrtki početkom rujna
GOSPODARSKI PREGLED
Velike promjene u upravama i NO-ima hrvatskih tvrtki početkom rujna
ZAGREB - Fininfo.hr donosi pregled najznačajnijih gospodarskih aktivnosti za razdoblje prve polovice rujna.
Telekom Srbija želi širenje mreže u regionu, pa i šire
PLANOVI
Telekom Srbija želi širenje mreže u regionu, pa i šire
BEOGRAD - Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je da je strategija razvoja te kompanije jasna i da podrazumijeva širenje mreže na zemlje u regionu, pa i šire.
HAKOM: Na poštanskom tržištu rast u gotovo svim segmentima
RAST
HAKOM: Na poštanskom tržištu rast u gotovo svim segmentima
ZAGREB - Tržište poštanskih usluga u drugom tromjesečju ove godine označili su pozitivni trendovi s porastom ukupnih prihoda za 8,1 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje, što je rezultat rasta gotovo svih segmenata na tom tržištu, izvijestili su u petak iz regulatorne agencije HAKOM.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE