GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Osječkoj tvrtci MONO Zlatna bilanca za najuspješnijeg poduzetnika

Osječkoj tvrtci MONO Zlatna bilanca za najuspješnijeg poduzetnika
BILANCA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.09.2021 / 07:33
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB- Sveukupni pobjednik i dobitnik Finine nagrade Zlatna bilanca za najuspješnijeg poduzetnika prema financijskom rejtingu u 2020. godini je osječka tvrtka MONO, koja je ujedno i dobitnik Zlatne bilance za najbolju tvrtku u kategoriji informacija i komunikacija.

Ta i druge nagrade dodijeljene su večeras na svečanoj dodjeli 13. Zlatne bilance.

Dobitnici nagrada Zlatna bilanca po djelatnostima su PPK Valpovo u djelatnosti poljoprivreda, šumarstvo i ribarstvo; Radlovac i Orahovice u rudarstvu i vađenju; HS Produkt u prerađivačkoj industriji; HEP d.d. u opskrbi električnom energijom, plinom, parom i klimatizaciji; Spectra Media u opskrbi vodom; uklanjanju otpadnih voda, gospodarenju otpadom te djelatnosti sanacije okoliša; velikogorički Lapor u građevinarstvu te Peek&Cloppenburg u trgovini.

U djelatnosti prijevoza i skladištenja Zlatna bilanca pripala je Jadranskim vratima; pružanju smještaja te priprema i usluživanju hranu Globalnoj hrani, a u informacijama i komunikacijama tvrtci MONO iz Osijeka.

Dobitnik Zlatne bilance u stručnim, znanstvenim i tehničkim djelatnostima je tvrtka Bina Istra - upravljanje i održavanje.

Dodijeljene su i nagrade u posebnim kategorijama. Nagradu za najuspješnijeg i dugovječnog poduzetnika dobila je tvrtka Spectra Media, a najuspješniji novi poduzetnik je Sedam Arhitektura. Najuspješniji poduzetnik po ukupnom prihodu u 2020. godini je Prvo plinarsko društvo, najuspješnija banka Zagrebačka banka, a najbrže rastuća tvrtka Rimac Automobili.

Najuspješniji poduzetnik prema Fininom rejtingu u 2020. godini je MONO iz Osijeka.

Fina dodjeljuje nagrade na temelju analize godišnjih financijskih izvještaja. Analizirano je 139.009 poslovnih subjekata, a u konkurenciju za nagrade ušlo je njih 3.897.

Nagrade Fina dodjeljuje prema ukupnom rangu dobivenom rangiranjem 11 financijskih pokazatelja u pet kategorija: prema pokazateljima profitabilnosti, likvidnosti, zaduženosti, aktivnosti i ekonomičnosti. Ukupni pobjednik izabire se prema tim kriterijima te ima najvišu ocjenu kreditnog rejtinga prema priznatim svjetskim standardima.

Zlatnu bilancu Fina je organizirala u partnerstvu s Jutarnjim listom i pod pokroviteljstvom Vlade.

Foto: CROPIX

Tagovi: tvrtca MONO, Zlatna bilanca, Zagrebačka banka, Rimac Automobili, PPK Valpovo, Hrvatska elektroprivreda, Spectra Media, HS Produkt
PROČITAJ I OVO
Veliki trgovci i logističari osnovali novu udrugu, na čelu Denis Čupić
UDRUŽIVANJE
Veliki trgovci i logističari osnovali novu udrugu, na čelu Denis Čupić
ZAGREB - U prostorijama trgovačkog centra Westgate održana je u ponedjeljak Osnivačka skupština Udruge trgovine i logistike (UTIL), nove interesne udruge koja okuplja tvrtke prehrambene i neprehrambene trgovine te logistike, sektora koji prirodno čine objedinjeni lanac.
Zagreb za posao oporabe biootpada izabrao Pripuzovu tvrtku
POTEZI
Zagreb za posao oporabe biootpada izabrao Pripuzovu tvrtku
ZAGREB - Za preuzimanje i oporabu biootpada, Grad Zagreb je nakon javnog natječaja odabrao zajednicu ponuditelja oko tvrtke Ce-za-r, koja je dio C.I.O.S. grupe Petra Pripuza, dok je druga ponuda odbijena je jer nije bila valjana.
Vozači Ubera nastavljaju štrajku iako im je novac sjeo
ŠTRAJK
Vozači Ubera nastavljaju štrajku iako im je novac sjeo
ZAGREB - U tijeku je prosvjed vozača Ubera. Prosvjed je počeo u sedam sati, a trebao bi trajati tri sata.
Mlinar i dalje na vrhu hrvatskog pekarskog sektora
SEKTORI
Mlinar i dalje na vrhu hrvatskog pekarskog sektora
ZAGREB - U Hrvatskoj je lani u djelatnosti proizvodnje kruha, svježih peciva, slastičarskih proizvoda i kolača poslovalo 914 poduzetnika, koji su zapošljavali više od 15.000 djelatnika, a ostvarili su prihode od 4,5 milijardi kuna i konsolidiranu dobit od 96 milijuna kuna.
Milijan Brkić krenuo u novi biznis
NOVI ISKORAK
Milijan Brkić krenuo u novi biznis
ZAGREB - Milijan Brkić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a, nakon potpune političke marginalizacije i gubitka svih pozicija u stranci i izvršnoj vlasti, krenuo je u novi biznis te je u rujnu osnovao tvrtku pod nazivom Alfa Strategy d.o.o. za savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE