GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otvoren obnovljeni Hotel Supetar u Cavtatu

Otvoren obnovljeni Hotel Supetar u Cavtatu
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.07.2022 / 09:35
Autor: SEEbiz
CAVTAT - Jadranski luksuzni hoteli u višemjesečnu, temeljitu obnovu Hotela Supetar u Cavtatu, koji je do prošle godine poslovao kao hotel s tri zvjezdice, uložili su gotovo 2 milijuna HRK po sobi.

Smješten u originalnoj trokatnoj privatnoj vili iz 1920.-ih godina, na cavtatskoj rivi, s pogledom na otvoreno more i cavtatski zaljev, Hotel Supetar je nakon obnove postao luksuzno boutique utočište čiji dizajn potpisuje STUDIO LACROMA u suradnji s Katarinom Alamat Kusijanović.
Izgrađen u tipičnom tradicionalnom stilu, s bujnim mediteranskim vrtovima i prozračnim prostorima, hotel raspolaže sa 16 prostranih, elegantnih i individualno dizajniranih soba sofisticiranog dekora a interijere Hotela Supetar krasi eklektična mješavina vintage namještaja i privlačnih arhitektonskih i art deco detalja.

Novost u ponudi je infinity edge bazen okružen bujnim mediteranskim vrtom te lounge bar gdje gosti mogu uživati u svježini vrta u stiliziranim sjedećim garniturama od kovanog željeza te foteljama od pruća.

Posebna pažnja posvećena je gastronomiji, te će gosti imati prilike uživati u mediteranskim i autentičnim specijalitetima u romantičnom al fresco ambijentu s otvorenom terasom. Jelovnik je osmišljen tako da se fokusira na proizvode iz mora, sezonske specijalitete i domaće svježe namirnice, uključujući citruse i bilje iz hotelskog vrta.

Kako bi ugodio nepcima ljubitelja vina, novootvoreni Wine Bar nudi selekciju najboljih internacionalnih i domaćih vina uz izbor odabranih specijaliteta. Vinska karta uključuje najfiniji izbor lokalnih sorti s naglaskom na dubrovačku malvasiju, lokalnu autohtonu bijelu vinsku sortu iz Konavala.

Od dodatnog sadržaja, Hotel Supetar nudit će kompletnu 24-satnu concierge uslugu.

Posebna zanimljivost vezana za Hotel Supetar je da su za vrijeme obnove pronađeni ostaci antičkog naselja Epidaurum. Artefakti pronađeni na lokaciji Hotela Supetar bit će izloženi u obližnjem muzeju.

Ulaganjem u temeljitu obnovu hotela Supetar, Jadranski luksuzni nastavljaju s poslovnom politikom kontinuiranog investiranja u kvalitetu i u repozicioniranje svojih hotela, a samim tim i podizanjem vrijednosti destinacije.

Tagovi: Hotel Supetar, Jadranski luksuzni hoteli, Cavtat, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE