GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otvoren prvi IKEA Studio za planiranje u Srbiji

Otvoren prvi IKEA Studio za planiranje u Srbiji
OTVORENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.12.2022 / 19:02
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – IKEA Srbija otvorila je svoj prvi Studio za planiranje u našoj zemlji, sa ciljem da svoje proizvode i usluge učini još bližim i dostupnijim što većem broju ljudi.

IKEA inspiracija i rešenja za uređenje doma od danas se mogu pronaći i na Novom Beogradu, u okviru Roda MEGA centra, u ulici Đorđa Stanojevića 35.

IKEA Studio za planiranje omogućiće kupcima da pronađu inspiraciju za uređenje doma, kao i da uz stručnu pomoć IKEA savetnika, dizajniraju svoju kuhinju, isplaniraju garderober i dobiju savet za opremanje bilo koje prostorije. Posetioci će u IKEA Studiju moći da vide izložene kuhinje i garderobere, kao mali primer mnogobrojnih modularnih rešenja koje IKEA Srbija ima u ponudi. Ovde mogu i da poruče čitav IKEA asortiman koji je dostupan na našem tržištu.

„Pored naše robne kuće, koja je omiljeni prostor za inspiraciju IKEA idejama i dizajnom, želimo da donesemo isto IKEA iskustvo i na druga mesta susreta sa kupcima – našu onlajn prodavnicu, društvene mreže, lokacije za preuzimanje koje imamo širom Srbije, a od danas i u Studio za planiranje na Novom Beogradu. IKEA u svom asortimanu ima preko 9.000 proizvoda koji pružaju brojne mogućnosti za uređenje prostora, a verujemo da će usluge i ponuda u Studiju pomoći našim kupcima da odaberu najbolja moguća rešenja koja su prilagođena baš onome što oni žele u svom domu.“, izjavio je Strahinja Urošević, direktor tržišta u IKEA Srbija.

Radno vreme studija je od ponedeljka do nedelje, od 10 do 22 h. Termini za planiranje se zakazuju preko linka: IKEA Studio za planiranje Novi Beograd - IKEA. Konsultantske usluge u IKEA Studiju za planiranje se ne naplaćuju.

Tagovi: IKEA Studio, Ikea, Strahinja Urošević
PROČITAJ I OVO
Štrajk u Deutsche Telekomu usred pregovora o plaćama
NEZADOVOLJSTVO
Štrajk u Deutsche Telekomu usred pregovora o plaćama
FRANKFURT - Njemački sindikat Verdi pozvao je u nedjelju na nacionalni štrajk u odjelu korisničke službe Deutsche Telekoma dok se nastavljaju pregovori o plaćama i uvjetima.
Hrvatska industrija ipak se blago oporavlja
OPORAVAK
Hrvatska industrija ipak se blago oporavlja
ZAGREB - Industrijska proizvodnja u ožujku je bila 5 posto manja nego u istom mjesecu prošle godine. Na mjesečnoj razini podaci su malo bolji, bilježi se rast od 1,4 posto. Stanje u industriji poboljšava se, a pokazuju to i rezultati poslovanja domaćih tvrtki usmjerenih na izvoz.
Trgovci radnicima nude bonuse ako dovedu nove ljude
BONUSI
Trgovci radnicima nude bonuse ako dovedu nove ljude
ZAGREB - Rijetki radnici odlučuju se za zahtjevan i premalo plaćen rad u trgovini pa poslodavci nude bonuse za one koji dovedu nove radnike, a stanje bi se moglo popraviti i sklapanjem kolektivnog ugovora između Sindikata trgovine i poslodavaca.
Celjski Kovintrade ulaže pet milijuna eura u novo skladište u Srbiji
INVESTICIJE
Celjski Kovintrade ulaže pet milijuna eura u novo skladište u Srbiji
CELJE - Kovintrade iz Celja otvorio je u travnju novo skladište u Kragujevcu u Srbiji povodom 20. godišnjice poslovanja svoje podružnice Kovintrade Srbija.
Delo: Mercator zatvara manje prodavaonice tehnike i hrane
NESLUŽBENO
Delo: Mercator zatvara manje prodavaonice tehnike i hrane
LJUBLJANA - Mercator zatvara manje prodavaonice tehnike i hrane u Sloveniji, piše Delo u subotnjem izdanju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE