GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Payten preuzeo Integrirane poslovne sustave

Payten preuzeo Integrirane poslovne sustave
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.06.2020 / 08:00
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U skladu sa strategijom da tvrtkama iz uslužnih djelatnosti, posebno iz HoReCA segmenta, omogući kompletnu ponudu i podršku vezano uz rješenja za plaćanje, Payten je kupio 76 posto udjela u tvrtki Integrirani poslovni sustavi koja djeluje u Hrvatskoj te razvija poslovanje u Bosni i Hercegovini pod brandom Remaris.

Remaris je u Hrvatskoj lider u pružanju cjelovitih softverskih rješenja za upravljanje poslovanjem i blagajnama u području ugostiteljstva. Prvi je u Hrvatskoj uveo SaaS poslovni model naplate te vođenje ugostiteljskog objekta u Cloudu. Njegova rješenja svakodnevno se koriste na više od 3.000 lokacija širom Hrvatske.

Upravu Remarisa čine dva člana: Hrvoje Habjanec, dosadašnji direktor tvrtke te Damir Čaušević, koji će u ovu funkciju i dalje biti član uprave tvrtke Monri, članice Payten Grupe.

- Misija Remarisa je donijeti inovacije na tržište blagajni za ugostiteljstvo. Zadovoljstvo nam je, ali i priznanje dobrog rada, da je Payten prepoznao potencijal Remarisa za daljnji rast. Siguran sam da ćemo zajedničkim snagama zauzeti vodeću poziciju i olakšati poslovanje poduzetnicima u području ugostiteljstva u brojnim zemljama u kojima Payten posluje, ističe Hrvoje Habjanec, član uprave Remarisa.

- Jako mi je drago što je tvrtka Remaris postala dio Paytena. Naša strategija je širiti se i globalno nuditi najbolja cjelovita tehnološka rješenja u području plaćanja za niz uslužnih grana, posebno za tvrtke iz HoReCa segmenta“, pojašnjava Ivan Bušić, član uprave Payten Hrvatska.

- Ugostiteljima želimo omogućiti da cjelokupnu brigu o svim rješenjima za plaćanje mogu prepustiti nama. Oni se tako mogu bolje posvetiti svome primarnom poslu, a mi im nudimo cijeli eko sustav rješenja za plaćanje kao podršku njihovom poslovanju, dodao je Damir Čaušević, član uprave tvrtki Remaris i Monri.

Kompanija Payten, članica Asseco Grupe, jednog od 10 vodećih proizvođača softverske opreme u Europi, u posljednjih 18 mjeseci značajno je proširila svoje poslovanje akvizicijom niza tvrtki usmjerenih na razvoj i prodaju inovativnih tehnoloških rješenja u području plaćanja u Europi i šire.

Tagovi: Payten, Integrirani poslovni sustavi, Remaris, HoReCa segment, Adecco, Monri, Hrvoje Habjanec, Damir Čaušević
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE