GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PEVEX nastavlja donirati vukovarsku Pučku kuhinju

PEVEX nastavlja donirati vukovarsku Pučku kuhinju
DONACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.12.2020 / 09:32
Autor: SEEbiz
VUKOVAR - PEVEX d.d, je u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara u ponedjeljak 14. prosinca 2020. godine potpisao ugovor o donaciji vukovarskoj Pučkoj kuhinji u vrijednosti od 240.000 kuna.

Ovo je već peta godina otkako je počela suradnja vukovarske Pučke kuhinje i PEVEX-a koji mjesečno potpomaže kuhinju s 20.000 kuna što bi značilo da bi do kraja 2021. ukupan iznos donacije do sada iznosio gotovo 1,2 milijuna kuna. 

„Pomaganje gradu heroju i njegovim građanima trebala bi biti obaveza svih. Prošle godine smo upravo u Vukovaru otvorili novi, najsuvremeniji prodajni centar te zaposlili 50 novih djelatnika. No imamo dužnost pomoći i onima koji nisu u mogućnosti raditi. Osnovna ljudska potreba je topli obrok i pozivamo sve u Hrvatskoj da zajedničkim snagama osiguramo da ne bude gladnih nigdje u Hrvatskoj.“, izjavio je prilikom potpisivanja ugovora s Pučkom kuhinjom Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave PEVEXA.

„Zahvalni smo što PEVEX već tradicionalno, petu godinu za redom podržava naš rad i omogućuje kvalitetno funkcioniranje Pučke kuhinje. PEVEX je dugogodišnji partner Grada Vukovara na čitavom nizu projekata.“, izjavio je Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara.

Društveno odgovorno poslovanje i sigurnost zajednice

Osim što tradicionalno pomaže rad vukovarske Pučke kuhinje, PEVEX se trudi podizati nivo društvene odgovornosti kompanije pomažući potrebite brojnim donacijama, kao i financiranjem sportaša i udruga. Kao što je maratonska plivačica Dina Levačić, Hrvatski paraolimpijski odbor, Hrvatski boksački savez....

U vrijeme pandemije PEVEX je uložio preko dva milijuna kuna u zaštitne mjere, a za uvođenje termalnih kamera dobio je nagradu Hrvatskog udruženja menadžera sigurnosti u listopadu ove godine. Struka i žiri Hrvatske udruge menadžera sigurnosti prepoznali su napore tvrtke da stvori što sigurnija radna mjesta za svoje zaposlenike, a kupcima omogući što sigurniju kupnju nizom sigurnosnih mjera, posebno jednom – termalnim kamerama.

PEVEX je izabran kao tvrtka koja je implementirala „najbolji projekt poslovnog sektora u ostvarivanju sigurnosti zajednice“.

Tvrtka danas ima oko 2.000 zaposlenika i posluje u 26 prodajnih centara diljem Hrvatske.

Tagovi: Pevex, vukovarska Pučka kuhinja, Vukovar, Jurica Lovrinčević
PROČITAJ I OVO
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
ITA Airways smanjio gubitke
POBOLJŠANJE
ITA Airways smanjio gubitke
RIM - Talijanski zrakoplovni prijevoznik ITA Airways lani je ostvario neto gubitak od pet milijuna eura, nakon što je godinu prije dosegnuo 486 milijuna eura.
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
SJAJNE BROJKE
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
STOCKHOLM - Švedski tekstilni div Hennes & Mauritz (H&M) u tri je mjeseca do kraja veljače ostvario 1,2 milijarde kruna (oko 105 milijuna eura) čiste dobiti, što je dvostruko više nego u istom razdoblju lani. Prihodi su pali za dva posto na 53,7 milijardi kruna (4,7 milijardi eura).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE