GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PEVEX nastavlja donirati vukovarsku Pučku kuhinju

PEVEX nastavlja donirati vukovarsku Pučku kuhinju
DONACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.12.2020 / 09:32
Autor: SEEbiz
VUKOVAR - PEVEX d.d, je u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara u ponedjeljak 14. prosinca 2020. godine potpisao ugovor o donaciji vukovarskoj Pučkoj kuhinji u vrijednosti od 240.000 kuna.

Ovo je već peta godina otkako je počela suradnja vukovarske Pučke kuhinje i PEVEX-a koji mjesečno potpomaže kuhinju s 20.000 kuna što bi značilo da bi do kraja 2021. ukupan iznos donacije do sada iznosio gotovo 1,2 milijuna kuna. 

„Pomaganje gradu heroju i njegovim građanima trebala bi biti obaveza svih. Prošle godine smo upravo u Vukovaru otvorili novi, najsuvremeniji prodajni centar te zaposlili 50 novih djelatnika. No imamo dužnost pomoći i onima koji nisu u mogućnosti raditi. Osnovna ljudska potreba je topli obrok i pozivamo sve u Hrvatskoj da zajedničkim snagama osiguramo da ne bude gladnih nigdje u Hrvatskoj.“, izjavio je prilikom potpisivanja ugovora s Pučkom kuhinjom Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave PEVEXA.

„Zahvalni smo što PEVEX već tradicionalno, petu godinu za redom podržava naš rad i omogućuje kvalitetno funkcioniranje Pučke kuhinje. PEVEX je dugogodišnji partner Grada Vukovara na čitavom nizu projekata.“, izjavio je Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara.

Društveno odgovorno poslovanje i sigurnost zajednice

Osim što tradicionalno pomaže rad vukovarske Pučke kuhinje, PEVEX se trudi podizati nivo društvene odgovornosti kompanije pomažući potrebite brojnim donacijama, kao i financiranjem sportaša i udruga. Kao što je maratonska plivačica Dina Levačić, Hrvatski paraolimpijski odbor, Hrvatski boksački savez....

U vrijeme pandemije PEVEX je uložio preko dva milijuna kuna u zaštitne mjere, a za uvođenje termalnih kamera dobio je nagradu Hrvatskog udruženja menadžera sigurnosti u listopadu ove godine. Struka i žiri Hrvatske udruge menadžera sigurnosti prepoznali su napore tvrtke da stvori što sigurnija radna mjesta za svoje zaposlenike, a kupcima omogući što sigurniju kupnju nizom sigurnosnih mjera, posebno jednom – termalnim kamerama.

PEVEX je izabran kao tvrtka koja je implementirala „najbolji projekt poslovnog sektora u ostvarivanju sigurnosti zajednice“.

Tvrtka danas ima oko 2.000 zaposlenika i posluje u 26 prodajnih centara diljem Hrvatske.

Tagovi: Pevex, vukovarska Pučka kuhinja, Vukovar, Jurica Lovrinčević
PROČITAJ I OVO
UHPA: Putničke agencije čekaju odluku o najavljenom produljenju mjere za radna mjesta
MJERE
UHPA: Putničke agencije čekaju odluku o najavljenom produljenju mjere za radna mjesta
ZAGREB - Putničke agencije u Hrvatskoj još čekaju odluku nadležnih o produljenju mjere za očuvanje radnih mjesta za prve mjesece 2022., što im je naznačeno kao mogućnost krajem 2021. jer im je zbog pandemije djelatnost i dalje ugrožena, a promet im je lani još bio oko 65 posto niži nego 2019., ističe predsjednik UHPA-e Tomislav Fain.
Poništen natječaj za gradnju 60 drvenih montažnih zamjenskih kuća
BLAMAŽA
Poništen natječaj za gradnju 60 drvenih montažnih zamjenskih kuća
ZAGREB - Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje poništio je jučer javnu nabavu za gradnju tipskih kuća drvenom montažnom gradnjom (križno lamelirani nosači) za 60 kuća na području za koje je RH proglasila katastrofu.
J&J očekuje do 3,5 mlrd dolara prihoda od prodaje cjepiva u 2022.
OČEKIVANJA
J&J očekuje do 3,5 mlrd dolara prihoda od prodaje cjepiva u 2022.
NEW YORK - Američka kompanija Johnson & Johnson u utorak je priopćila da u ovoj godini očekuje 3,5 milijardi dolara prihoda od cjepiva protiv covida-19 zahvaljujući ublaženim problemima u nabavnom lancu i većoj potražnji.
Unilever najavljuje 1.500 otkaza na direktorskim pozicijama
OTKAZI
Unilever najavljuje 1.500 otkaza na direktorskim pozicijama
LONDON - Nizozemsko-britanski proizvođač robe široke potrošnje Unilever najavio je u utorak 1.500 otkaza na direktorskim pozicijama u sklopu reorganizacije poslovanja nakon neuspjelog pokušaja preuzimanja odjela GlaxoSmithKlinea za njegu zdravlja.
U Brodosplitu ukrcaj prva dva segmenta za most Ston
MOST
U Brodosplitu ukrcaj prva dva segmenta za most Ston
SPLIT - U Brodosplitu su u tijeku ukrcaj i pripreme za transport prva dva segmenta čelične konstrukcije mosta Ston na trasi pristupne ceste za Pelješki most, a polazak ta dva segmenta planiran je u srijedu, priopćeno je u utorak iz Brodosplita.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE