GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PEVEX objavio kako će raditi u blagdansko vrijeme

PEVEX objavio kako će raditi u blagdansko vrijeme
RADNO VRIJEME
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.12.2020 / 09:14
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Uprava prvog hrvatskog trgovačkog lanca odlučila je kako u predstojeće blagdansko vrijeme prodajni centri tri dana neće uopće raditi, dok će neke dane biti otvoreni, ali sa skraćenim radnim vremenom.

Odlučeno je kako prodajni centri neće raditi na Božić, blagdan svetog Stjepana, Sveta tri kralja, kao i na Novu godinu dok će za Badnjak i Staru godinu raditi skraćeno. 

Na Badnjak i Staru godinu prodajni centri radit će do 16 sati.
PEVEX ima 26 prodajnih centara diljem Hrvatske, od kojih neki počinju raditi u 7.30, a neki u 8.00, dok će kroz blagdane svi raditi ili će biti zatvoreni prema idućem rasporedu:

24.12.2020. BADNJAK – radno vrijeme - do 16:00 h
25.12.2020. BOŽIĆ – radno vrijeme – ne radi
26.12.2020. SVETI STJEPAN – radno vrijeme – ne radi

31.12.2020. STARA GODINA – radno vrijeme - do 16:00 h
1.1.2021. NOVA GODINA – radno vrijeme – ne radi

6.1.2021. SVETA TRI KRALJA – radno vrijeme – od 08:00 do 14:00 h

PEVEX d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, posluje u svim krajevima Hrvatske te se s 26 prodajnih centara nameće kao lider u segmentu izgradnje, opremanja te uređenja doma i vrta. U PEVEXOVIM prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam različitih programa te birati između više od 50.000 raznih artikala.

PEVEX trenutno ima oko 2.000 zaposlenih, a prosječna neto primanja narasla su u tvrtki na gotovo 6.500 kuna.
Tijekom 2020. godine fokus tvrtke bio je usmjeren na dizanje zaštitnih mjera za kupce i zaposlenike na koje je potrošeno preko 2 milijuna kuna. Za uvođenje termalnih kamera PEVEX je dobio nagradu Hrvatskog udruženja menadžera sigurnosti u listopadu ove godine. PEVEX je izabran kao tvrtka koja je time implementirala „najbolji projekt poslovnog sektora u ostvarivanju sigurnosti zajednice“.

Tagovi: PEVEX, radno vrijeme
PROČITAJ I OVO
Dva Valamarova hotela dobitnici prestižnih nagrada HolidayCheck Special Award 2022
NAGRADE
Dva Valamarova hotela dobitnici prestižnih nagrada HolidayCheck Special Award 2022
POREČ – Valamar Padova Hotel 4* i Valamar Parentino Hotel 4* odabrani su među sedam najboljih hotela u Hrvatskoj prema ocjenama gostiju poznatog portala za rezervaciju smještaja i ostavljanje recenzija, HolidayCheck.
AZTN odobrio koncentraciju Studenac/Pemo
ZELENO SVJETLO
AZTN odobrio koncentraciju Studenac/Pemo
ZAGREB - Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN) odobrila je na prvoj razini namjeru provedbe koncentracije koja nastaje stjecanjem izravne kontrole na trajnoj osnovi Studenca nad Pemom, objavila je u ponedjeljak ta regulatorna agencija na svojim internetskim stranicama.
Deutsche Bahn planira zaposliti 21 tisuću radnika
PLANOVI
Deutsche Bahn planira zaposliti 21 tisuću radnika
BERLIN - Njemački željeznički operater Deutsche Bahn priopćio je da u ovoj godini namjerava zaposliti najmanje 21 tisuću radnika, uključujući 5.200 pripravnika.
Umro talijanski modni dizajner Nino Cerruti
IN MEMORIAM
Umro talijanski modni dizajner Nino Cerruti
RIM - Talijanski modni dizajner Nino Cerruti umro je u 91. godini, doznao je u subotu navečer AFP od izvora u modnoj industriji, potvrdivši vijest objavljenu u talijanskim glasilima.
Slovenska vlada prodaje udjele u Telekomu Slovenije i Savi
PRODAJA
Slovenska vlada prodaje udjele u Telekomu Slovenije i Savi

LJUBLJANA - Vlada Slovenije je odobrila godišnji plan upravljanja kapitalnim ulaganjima za 2022. u čijem se javno nedostupnom dijelu navodi kako će se ispitati mogućnost prodaje Telekoma Slovenije i prodaje državnog udjela u Savi.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE