GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pevex otvara novi veliki prodajni centar u Vinkovcima

Pevex otvara novi veliki prodajni centar u Vinkovcima
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.07.2020 / 08:31
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Pevex, prvi hrvatski trgovački lanac prisutan je na tržištu od 1990. godine, a danas s 2.000 zaposlenih posluje u 25 prodajna centra u 21 gradu diljem Hrvatske i nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje te uređenje doma i vrta.

Otvaranjem novog prodajnog centra u Vinkovcima, koji će se prostirati na gotovo 5.000 kvadratnih metara, broj prodajnih centara Pevexa popet će se na 26.

Vinkovčani će se zbog toga sigurno razveseliti jer je, zahvaljujući partnerskim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima te stalnim praćenjem trendova i potreba kupaca, u ponudi Pevexa preko 50.000 artikala. Kupcima u Vinkovcima će tako postati dostupna ponuda proizvoda iz 7 prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sport, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji.

„PEVEX d.d. se kontinuirano razvija i unapređuje, kako interno u razvoju poslovanja i zaposlenika tako i u eksternom tržišnom okruženju, čemu svjedoče pozitivni rezultati poslovanja te sudjelovanje u nizu projekata koji potiču društvenu odgovornost za doprinos u razvoju hrvatskog društva u cjelini. Posebno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da će, sukladno ranijim najavama, tvrtka PEVEX d.d. početkom rujna otvoriti svoj 26. prodajni centar u Vinkovcima, što je nastavak uspješnih ulaganja u sve županije diljem Republike Hrvatske.“, poručeno je iz tvrtke.

Prodajni centar Vinkovci bit će smješten na gotovo 5.000 četvornih metara te će zaposliti ukupno 42 djelatnika koji će svojim radom i zalaganjem pridonijeti daljnjem stvaranju pozitivne slike tvrtke kao poželjnog i uspješnog poslodavca i poslovnog partnera.

„Nakon prošlogodišnjeg otvorenja našeg 25. centra u Vukovaru, zadovoljstvo mi je najaviti i otvorenje novog centra u Vinkovcima s kojim dobivamo još jedan suvremeno opremljen i uređen centar. On predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju u svim gradovima većim od 15.000 stanovnika. Od 1. rujna, kada predviđamo otvorenje, naši će Vinkovčani dobiti mjesto ugodne i uvijek povoljne kupnje, a četrdesetak zaposlenika kvalitetne uvjete rada, na što smo jako ponosni.“ Izjavio je predsjednik Uprave tvrtke Pevex, Jurica Lovrinčević.

Podsjetimo, Pevex d.d. je trenutno jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, a minimalna neto primanja zaposlenika u prodajnom centru Vinkovci iznosit će 5.000 kn.

Također, već početkom listopada, Pevex seli prodajni centar Slavonski Brod na novu i atraktivniju lokaciju (Naselje Slavonija II br.4 35000 Slavonski Brod). Preseljenje na novu lokaciju tretirat će se kao otvorenje novog prodajnog centra, a aktivnosti vezane uz preseljene će biti identične onima kao i kod otvaranja novog prodajnog centra.

Tagovi: Pevex, Vinkovci, trgovina, Slavonski Brod
PROČITAJ I OVO
Ralph Lauren najavljuje otpuštanja
REZOVI
Ralph Lauren najavljuje otpuštanja
NEW YORK - Američka kompanija Ralph Lauren odlučila smanjiti radnu snagu širom svijeta do kraja svoje fiskalne godine, u okviru sveobuhvatnog plana restrukturiranja.
Fortenova grupa zaprimila niz neobvezujućih ponuda za Ledo i Frikom
PONUDE
Fortenova grupa zaprimila niz neobvezujućih ponuda za Ledo i Frikom
ZAGREB - Fortenova grupa je zaprimila niz neobvezujućih ponuda za preuzimanje kompanija Ledo plus, Ledo Čitluk i Frikom, koje zajedno s nekoliko manjih povezanih kompanija čine Poslovnu grupu zamrznute hrane koja djeluje unutar divizije Prehrana Fortenova grupe.
Tonči Huljić dobio dopuštenje za Radio Toniku
ZELENO SVJETLO
Tonči Huljić dobio dopuštenje za Radio Toniku
ZAGREB - Vijeće za elektroničke medije (VEM) dalo je dopuštenje društvu Tonika d.o.o., glazbenika, tekstopisca i producenta Tončija Huljića za satelitski, internetski, kabelski prijenos i druge dopuštene oblike prijenosa audio programa za kanal Radio Tonika.
Importanne Resortu Finina Zlatna bilanca
PRIZNANJA
Importanne Resortu Finina Zlatna bilanca
ZAGREB - Dubrovačkoj tvrtki Importanne Resort u utorak je dodijeljena Finina nagrada Zlatna bilanca za najuspješnijeg poduzetnika prema financijskom rejtingu u 2019. godini, a uz tu nagradu za sveukupnog pobjednika, dobitnik je i Zlatne bilance za najuspješnijeg poduzetnika u djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane.
TUI dodatno smanjio zimski program zbog koronaograničenja
OČEKIVANO
TUI dodatno smanjio zimski program zbog koronaograničenja
BERLIN - Njemački turoperator TUI objavio je u utorak da je dodatno smanjio zimski program za sezonu 2020/2021. zbog naglih promjena u ograničenjima putovanja kojima vlade nastoje usporiti zarazu Covidom 19.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE