GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PEVEX ponosni sponzor atletičarke Klare Andrijašević

PEVEX ponosni sponzor atletičarke Klare Andrijašević
SPONZORI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.01.2021 / 10:13
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Pevex d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, potpisao je ugovor o generalnom sponzorstvu s Klarom Andrijašević, najboljom hrvatskom atletičarkom u juniorskoj i seniorskoj kategoriji na 1500 metara.

Tvrtka Pevex već dugi niz godina ulaže u domaći sport, s naglaskom na pomoć mladim sportašima koji se bore za vlastiti uspjeh.

„Postignuća mlade atletičarke Klare Andrijašević uistinu su veliko nadahnuće za nas u Pevexu upravo zbog truda i požrtvovnosti u tako mladoj dobi. Smatramo kako pojedinci koji društvo čine boljim i pozitivnijim jednostavno zaslužuju i moraju dobiti podršku kako bi i dalje nastavili nizati vrhunske rezultate. Kao društveno odgovorna kompanija koja njeguje domaće sportaše, pogotovo pojedince koji su često zaboravljeni, s velikim ponosom smo odlučili sponzorirati Klaru i doprinijeti njenom razvoju i savladavanju budućih izazova.“, izjavio je predsjednik Uprave Pevexa, Jurica Lovrinčević.

Klara Andrijašević, članica atletskog kluba „Sveti Marko“, sa svojih 20 godina već ima 30 medalja s državnih natjecanja, 19 zlatnih, devet srebrnih i tri brončane, a tu je i 20 medalja s međunarodnih natjecanja.
Atletikom se bavi od 2017. godine i ponosno nosi titule najbolje hrvatske atletičarke u juniorskoj i seniorskoj kategoriji na 1500 metara, mlađe juniorske državne rekorderke na 3000 metara i mlađe juniorske prvakinje Balkana na 1500 metara. Da je Klara primjer i prava motivacija mladima govori i činjenica da studira paralelno na dva fakulteta, biologiju i tehnologiju mora i kineziologiju i bavi se profesionalnim sportom.

„Generalno sponzorstvo Pevexa za mene je velika stvar; nagrada za već postignute rezultate, ali i veliki poticaj za buduće. Ovo je također velika poruka za sve mlade sportaše da se nastave truditi, te da će se njihov rad i trud prepoznati. Zadnje dvije sezone sam se susretala s financijskim problemima za organizaciju cijele moje sezone tako da će ovo biti prva sezona gdje imam zatvorenu cijelu financijsku konstrukciju. Kao svaki mladi sportaš u usponu i ja sam prošla onaj osjećaj kada se zapitate ima li sve ovo smisla, vidi li tko moje treninge po kiši, buri i mraku te hoće li mi se ikada isplatiti sva moja odricanja u želji za što boljim rezultatom. Za moj daljnji razvoj neophodno je ići na međunarodne meetinge i pripreme, što do sada nisam mogla i ovo generalno sponzorstvo mi je jak vjetar u leđa za daljnji razvoj mene kao atletičarke i moje sportske karijere. Zato se od srca želim zahvaliti trgovačkom lancu Pevex na ovoj velikoj podršci.“ , izjavila je Klara Andrijašević, hrvatska atletičarka.

Tvrtka Pevex je već treću godinu za redom generalni sponzor Hrvatskog paraolimpijskog odbora, a pomaže i proslavljenu plivačicu Dinu Levačić, kao i Hrvatski boksački savez.

Tagovi: PEVEX, Klara Andrijašević, Hrvatski paraolimpijski odbor, Hrvatski boksački savez
PROČITAJ I OVO
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE