GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pevex proveo anketu među kupcima o zaštitnim mjerama protiv zaraze, evo što su poručili

Pevex proveo anketu među kupcima o zaštitnim mjerama protiv zaraze, evo što su poručili
ANKETE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.06.2020 / 15:23
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon što je ispitao zadovoljstvo kupaca zaštitnim mjerama od pandemije u njegovim trgovačkim centrima, prvi hrvatski trgovački lanac Pevex je ponudio kupcima najtraženiji zaštitni proizvod i to do tri puta jeftiniji od najviše dozvoljene cijene.

Ispitivanje zadovoljstva kupaca provođenjem zaštitnih mjera

Prvi rezultati ankete na više od 500 kupaca prikupljene iz 6 trgovačkih centara diljem Hrvatske pokazalo je kako je kupcima dosta važno, prilikom odabira trgovačkog centra, provođenje mjera dezinfekcije i fizičkog distanciranja. Stupanj važnosti ocjenjivao se na ljestvici od 1 do 5, a gotovo polovica ispitanih dala je najvišu ocjenu u vezi spomenutog.

To pitanje bilo je nevažno za 14.3% ispitanih, a jako malo važno za 5,4%.

Dezinfekcija ruku prilikom ulaska u Pevex prodajni centar jako je važna za 74,3% ispitanih, a samo 2,7% smatra ju nebitnom za njihovo zadovoljstvo pri kupovini.

Dezinfekciju prostora također smatra bitnim za svoje zadovoljstvo veliki postotak kupaca (60.8% - 5, 27.2% - 4 i 7.7% - 3) , a samo ju 2,5% njih smatra nebitnom (1 na ljestvici zadovoljstva).

Provođenjem mjera fizičkog distanciranja zadovoljno je 44.6% ispitanih u najvećoj mjeri (5 na ljestvici).
Najviše ispitanika, njih 78.4%, dalo je ocjenu 5 na ljestvici zadovoljstva zbog provođenja dodatnih mjera sigurnosti mjerenja temperature termalnim kamerama. Nisko (1) ju je ocijenilo tek 3.3%

Upitani o tome – koliko smatraju da bi se spomenute mjere i dalje trebale provoditi, većina ispitanika (68%) se složila da su one potrebne i dalje. S druge strane 32% ih smatra da one više nisu potrebne.

„Prvi podaci ankete među kupcima naglasili su važnost inzistiranja na daljnjoj provedbi mjera protiv zaraze.“, poručio je predsjednik Uprave Jurica Lovrinčević, dodajući kako se Pevex potrudio uvesti u sve svoje trgovačke centre visokotehnološku zaštitnu opremu – termalne kamere, ali i tražene proizvode koji će kupcima osigurati zaštitu i izvan njih.

Jeftina, ali certificirana zaštitna oprema

Pevex je ponudio svojim kupcima zaštitne medicinske maske, s potrebnim certifikatom i to po znatno nižoj cijeni od najviše dopuštenih 12 kuna. Podsjetimo, nakon velikog rasta cijene zaštitne opreme u vrijeme pandemije Vlada RH je ograničila maloprodajnu cijenu na najviše 12 kuna po maski.

Za 10 komada maski, koliko ih je u pakiranju, maloprodajna cijena iznosi 49,90 kuna, a za korisnike Pevex kluba cijena je još niža i iznosi 39,90 kuna po pakiranju.

Maske su se prvo počele distribuirati u Pevexovim zagrebačkim trgovačkim centrima, a od ovog tjedna su dostupne i diljem cijele Hrvatske.
No spomenute medicinske maske nisu jedine od ponuđenih, jer se primjerice mogu naći i prigodniji modeli za djecu, koja će ih radije nositi zbog oslikanih motiva.

Iako je u Hrvatskoj došlo do smirivanja situacije i dalje treba biti oprezan i odgovoran, stoji u poruci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Tagovi: Pevex, mjere protiv zaraze, Jurica Lovrinčević
PROČITAJ I OVO
Vlada Srbije poništila sve dozvole za rudnik litija
LITIJ
Vlada Srbije poništila sve dozvole za rudnik litija
ZAGREB - Vlada Srbije ukinula je u četvrtak uredbu o prostornom planu područja za eksploataciju i preradu rude litija, te sve dozvole i uredbe vezane uz kompaniju "Rio Tinto", izjavila je premijerka Ana Brnabić.
Ifo: Povratak proizvodnje u Njemačku bio bi skup
SELIDBA
Ifo: Povratak proizvodnje u Njemačku bio bi skup
MUENCHEN - Distanciranje od globalnih lanaca opskrbe i povratak proizvodnje u matičnu zemlju mogli bi skupo stajati njemačko gospodarstvo, upozorili su u četvrtak iz instituta za gospodarska istraživanja Ifo.
Vesna Nevistić i Zoran Vučinić u Nadzornom odboru Atlantic Grupe
KARIJERE
Vesna Nevistić i Zoran Vučinić u Nadzornom odboru Atlantic Grupe
ZAGREB - Nadzorni odbor Atlantic Grupe dobio je dva nova člana: Vesnu Nevistić i Zorana Vučinića, tako on sad broji devet članova.
Lufthansa izgubila spor oko državne pomoći zračnoj luci
SPOROVI
Lufthansa izgubila spor oko državne pomoći zračnoj luci
BRUXELLES - Njemački avioprijevoznik Lufthansa izgubio je višegodišnji spor koji je pokrenuo zbog milijuna eura državne pomoći regionalnoj zračnoj luci u saveznoj zemlji Rhineland-Pfalz.
Europske narudžbe pomogle Alstomu na kraju 2021.
NARUDŽBE
Europske narudžbe pomogle Alstomu na kraju 2021.
PARIZ - Francuski proizvođač vlakova Alstom izvijestio je o rastu prihoda u zadnja tri mjeseca 2021. godine zahvaljujući nizu naružbi u Europi, istaknuvši jaču tržišnu poziciju nakon kupnje poslovanja sa željezničkom opremom kanadskog Bombardiera.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE