GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Plodine su najprofitabilnija tvrtka u Primorsko - goranskoj županiji

Plodine su najprofitabilnija tvrtka u Primorsko - goranskoj županiji
RANGIRANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.11.2018 / 08:44
Autor: SEEbiz / Novi list
RIJEKA - Trgovački lanac Plodine najveći je dobitaš u Primorsko-goranskoj županiji sa 110,5 milijuna kuna neto dobiti u 2017., a slijedi JGL sa 70,8 milijuna kuna dobiti, objavio je portal Firmoteka.hr.

Plodine imaju 3.582 zaposlenika, a JGL 557. Riječ je o listi TOP 500 firmi u Primorsko-goranskoj županiji po visini ostvarene dobiti u 2017. godini, koju je objavila ova domaća internetska stranica specijalizirana za, kako navode, pružanje javno dostupnih poslovnih informacija o poslovnim subjektima koji imaju obvezu javne objave financijskih podataka.

Treći na ovoj listi najvećih dobitaša je Elcon Geraetebau sa 62,4 milijuna kuna neto dobiti. Tvrtka ima 174 zaposlenika.

Slijedi Brodogradilište »Viktor Lenac« s 37 milijuna kuna neto dobiti u 2017. (488 zaposlenih), potom Hotel Miramar s gotovo 30 milijuna kuna neto dobiti (156 zaposlenih), zatim Amec Rijekatekstil, koji je ostvario 27,2 milijuna kuna neto dobiti (226 zaposlenih), dok je Poliklinika Rident na sedmom mjestu na listi dobitaša iz Primorsko-goranske županije s gotovo 24 milijuna kuna neto dobiti, te 178 zaposlenih.

Slijedi tvrtka Jadranska vrata sa 23,7 milijuna kuna neto dobiti (152 zaposlena), dok je Jadrolinija ostvarila dobit od gotovo 22 milijuna kuna, a ima 1.692 zaposlenika.

Katarina Line je deseta po visini dobiti u PGŽ-u u 2017., s neto dobiti od 21,7 milijuna kuna, a tvrtka ima 40 zaposlenih. Slijedi ACI sa 20,3 milijuna kuna neto dobiti, Jadranski pomorski servis 17,3 milijuna kuna neto dobiti itd.

Tagovi: Plodine, Jadran Galenski laboratorij, Elcon Geraetebau, Viktor Lenac, Amec Rijekatekstil, Jadranska vrata, Hotel Miramar
PROČITAJ I OVO
Dalekovod: Gubitak, ali i snažan rast EBITDA u devet mjeseci
SOLIDNO
Dalekovod: Gubitak, ali i snažan rast EBITDA u devet mjeseci
ZAGREB - Poslovni prihodi Grupe iznose 944,2 milijuna kuna i veći su za 11 posto u odnosu na isto razdoblje prethodne godine.
Berlinski aerodrom otvoren devet godina kasnije od planiranog
OTVORENJE
Berlinski aerodrom otvoren devet godina kasnije od planiranog
BERLIN - U subotu je s devet godina zakašnjenja i nakon mnogobrojnih skandala otvoren središnji berlinski aerodrom koji nosi ime bivšeg berlinskog gradonačelnika i njemačkog kancelara Willyja Brandta.
Imperial Riviera Grupa s gubitkom od 22,2 milijuna kuna
GUBITAK
Imperial Riviera Grupa s gubitkom od 22,2 milijuna kuna
RAB - Zbog negativnih utjecaja pandemije, hotelska grupacija Imperial Riviera u prvih devet mjeseci ove godine bilježila je gubitak od 22,2 milijuna kuna, nasuprot neto dobiti od gotovo 64 milijuna kuna u istom lanjskom razdoblju, pokazuje financijsko izvješće te kompanije.
Ingra: Znatno bolji rezultat nego lani
POBOLJŠANJE
Ingra: Znatno bolji rezultat nego lani
ZAGREB - Prihodi od prodaje Ingre u prvih devet mjeseci iznose 13 milijuna kuna, što je za milijun kuna manje u odnosu na prvih devet mjeseci 2019. godine.
Oštar pad neto dobiti Dukata
POTONUĆE
Oštar pad neto dobiti Dukata
ZAGREB - Dukat je u prvih devet mjeseci ostvario neto dobit od 9,1 milijun kuna, što je pad za 30,6 milijuna kuna ili 77,1 posto u odnosu na isto razdoblje lani, pokazuje financijsko izvješće te kompanije objavljeno u petak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE