GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Poliklinika Sveti Rok postaje dio Affidea Grupe

Poliklinika Sveti Rok postaje dio Affidea Grupe
ZDRAVSTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.12.2020 / 10:12
Autor: SEEbiz
ZAGREB – S misijom širenja portfelja u području privatne medicinske skrbi, Affidea, kao najveći europski pružatelj usluga u području dijagnostike, ambulantnog liječenja i liječenja karcinoma, objavila je kako je od prosinca dio njihove mreže medicinskih centara i ugledna zagrebačka poliklinika Sveti Rok.

Ovo preuzimanje još je jedan značajan korak u uspješnom poslovnom modelu u kojem Affidea širi pristup visokokvalitetnim dijagnostičkim slikama, ambulantnim i laboratorijskim uslugama diljem Hrvatske i Europe.

Poliklinika Sveti Rok prepoznata je medicinska ustanova koja u hrvatskoj prijestolnici djeluje od 2008. godine. Smještena na vrlo frekventnoj poziciji u Zagrebu, nudi usluge radiološke dijagnostike, laboratorijskih pretraga, medicine rada, sistematskih pregleda, neurologije, otorinolaringologije, ortopedije, interne medicine, fizikalne medicine i rehabilitacije, dermatologije, oftalmologije i ginekologije, i to za više od 30 tisuća pacijenata godišnje.

Primajući u svoju obitelj polikliniku Sveti Rok, Affidea Hrvatska će nastaviti pružati visokokvalitetne medicinske usluge, kreirajući sinergiju usluga koje pruža poliklinika Sveti Rok sa svojim portfeljom usluga koje pružaju vrhunski profesionalci u Affidea centrima u Zagrebu (Affidea Čavka), Splitu (Affidea Kalajžić) i Šibeniku (Affidea Vita) za više od 43 tisuće pacijenata godišnje. 

Giuseppe Recchi, globalni izvršni direktor Affidea Grupe, o ovoj posljednjoj u nizu investicija u Hrvatsku, ističe: “Ovo pripajanje dolazi u vrlo izazovnoj godini za cijeli svijet, i potvrđuje još jednom snagu naše kompanije. U Affidei, posvećeni smo svakom koraku u skrbi za naše pacijente. Primajući u našu obitelj cijenjenu polikliniku Sveti Rok, naša europska mreža postaje snažnija za još jednog člana, što će, rezultirati najvišom razinom privatne medicinske skrbi za naše pacijente, kao i za korporativne klijente u Hrvatskoj. Hrvatska tako nastavlja biti značajan generator izvrsnosti na našem poslovnom putu, te vjerujemo u daljnji rast Affidee u vašoj zemlji.”

Marijana Pašalić, direktorica operacija tvrtke Affidea Hrvatska, naglašava: “Uzbuđeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu svim zaposlenicima poliklinike Sveti Rok u našu mrežu, čime širimo našu mrežu usluga i postajemo dostupniji još većem broju pacijenata. Iznimno cijenimo sve dosadašnje napore Svetog Roka te vjerujemo u sinergiju koja će zasigurno voditi budućim zajedničkim uspjesima. Vođeni kliničkom izvrsnošću i najvišim standardima za sigurnost pacijenta, nastavljamo pružati pristup visokokvalitetnim dijagnostičkim slikama, ambulantnim i laboratorijskim uslugama diljem Hrvatske. Ove smo godine u Affidei fokusirani na tri glavne aktivnosti: ulaganje u medicinsku opremu, poput novog digitalnog mamografa koji se nalazi u našem centru u Šibeniku, osiguravanje najviših sigurnosnih standarda u centrima, kako bismo zaštitili naše djelatnike i cijenjene pacijente, te širenje medicinskih usluga, što smo dokazali preuzimanjem poliklinike Sveti Rok.“

Pavao Šulentić, ravnatelj poliklinike Sveti Rok, ovom prilikom ističe veliko zadovoljstvo što je Affidea prepoznala kvalitetu djelatnika i brojne uspjehe Poliklinike, koja se snažno pozicionirala na hrvatskom tržištu u posljednjih desetak godina. „Uspješno pružajući visokokvalitetne medicinske usluge, želimo osnažiti Affideinu europsku reputaciju prvog izbora pacijenata i liječnika. Tri Affideine klinike u Zagrebu, Splitu i Šibeniku, te Sveti Rok imaju sjajne prakse, protokole i mogućnosti, stoga ćemo ih međusobno dijeliti, kako bi postigli što višu razinu izvrsnosti.“

Affideinom je timu u ovom preuzimanju, u financijskih i poreznim pitanjima, podršku pružio KPMG Hrvatska, a odvjetnički ured Jelić, Čavlina Zrinšćak, Sardelić, kao pravni konzultanti.

Tagovi: Poliklinika Sveti Rok, Affidea Grupa, Giuseppe Recchi, Marijana Pašalić, Pavao Šulentić
PROČITAJ I OVO
Na dubrovački aerodrom sletio avion United Airlinesa na izravnoj liniji iz New Yorka
LETOVI
Na dubrovački aerodrom sletio avion United Airlinesa na izravnoj liniji iz New Yorka
DUBROVNIK - U zračnu luku Dubrovnik u subotu je sletio prvi ovogodišnji zrakoplov na izravnom letu iz New Yorka, čime se nastavlja linija koja je i prošlog ljeta redovito povezivala jug Hrvatske s najvećim gradom SAD-a.
AD Plastik neće isplatiti dividendu
ODLUKE
AD Plastik neće isplatiti dividendu
SOLIN -  To nije iznenađenje, budući da tvrtka prolazi kroz teško makroekonomsko okruženje.
Nestašica reciklirane plastike u sektoru bezalkoholnih pića
PLASTIKA
Nestašica reciklirane plastike u sektoru bezalkoholnih pića
LONDON - Količine reciklirane plastike u Europi se moraju više nego utrostručiti kako bi sve tvrtke koje proizvode bezalkoholna pića prešle na u potpunosti reciklirane boce, upozorila je japanska kompanija Suntory Beverage and Food.
Luka Koper u prvom kvartalu gotovo udvostručila dobit
SNAŽAN RAST
Luka Koper u prvom kvartalu gotovo udvostručila dobit
KOPER - Grupa Luka Koper je u prvom tromjesečju ove godine povećala obujam pretovarene robe za 18 posto na nešto manje od 5,9 milijuna tona. Ostvario je rast u svim grupama roba, posebice u tekućim i rasutim teretima. Neto dobit porasla je 18 posto na 16,45 milijuna eura.
AZTN odobrio CME-u preuzimanje RTL-a Hrvatska
ZELENO SVJETLO
AZTN odobrio CME-u preuzimanje RTL-a Hrvatska
ZAGREB - Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN) u petak je na prvoj razini odobrila namjeru provedbe koncentracije koja nastaje stjecanjem izravne kontrole na trajnoj osnovi poduzetnika CME Media nad poduzetnikom RTL Hrvatska.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE