GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Poplava u frankfurtskoj zračnoj luci, otkazani brojni letovi

Poplava u frankfurtskoj zračnoj luci, otkazani brojni letovi
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.08.2023 / 13:18
Autor: SEEbiz
FRANKFURT - Deseci letova otkazani su u frankfurtskoj zračnoj luci proteklog dana nakon što je kiša poplavila dijelove zračne luke u srijedu poslijepodne i poremetila rad nekih zračnih luka na nekoliko sati.

Zbog velike količine vode na pisti 34 zrakoplova u srijedu navečer nisu mogla na vrijeme napustiti zračnu luku, a nekoliko je letova moralo biti preusmjereno.

Nevrijeme koje je u srijedu poslijepodne zahvatilo Frankfurt poplavilo je, između ostalog, i dijelove zračne luke u kojima se parkiraju, utovaruju i istovaruju avioni. Zbog toga je velik broj letova otkazan ili preusmjeren, a neki su i odgođeni, objasnio je predstavnik zračne luke za njemačku novinsku agenciju dpa.

Zbog problema na pisti zračne luke 34 zrakoplova nisu mogla na vrijeme napustiti zračnu luku, a mnoge su letove otkazale same zrakoplovne kompanije. U srijedu navečer na web stranici zračne luke navedeno je oko 70 otkazanih letova, a dodatna 23 leta preusmjerena su u druge zračne luke, navodi dpa.

Njemačka meteorološka služba izdala je u srijedu upozorenje na grmljavinsko nevrijeme za cijelu pokrajinu Hesse, u kojoj se nalazi Frankfurt. Kako javlja dpa, poplave su se dogodile i noću u pojedinim područjima u pokrajinama Baden-Württemberg, Rheinland-Palatinate i Thüringen, uglavnom u podrumima zgrada.

Tagovi: Frašprt, frankfurtski aerodrom
PROČITAJ I OVO
Luka Koper smanjila dobit i prihode u prvom kvartalu
PAD
Luka Koper smanjila dobit i prihode u prvom kvartalu
KOPER - Luka Koper je u prvom tromjesečju imala 15,4 milijuna eura čiste dobiti, što je sedam posto manje nego u istom razdoblju lani. Prihodi su bili 79,4 milijuna eura manji za jedan posto. Kriva je situacija na Bliskom istoku i Crvenom moru.
Alpina seli dio proizvodnje u BiH
SELIDBA
Alpina seli dio proizvodnje u BiH
LJUBLJANA - Dio proizvodnje slovenske Alpine preselit će se u tvornicu u Bosni i Hercegovini. Usluge razvoja, prodaje i podrške ostaju u Žirama. Češki vlasnik zatvara i proizvodnju u Sarajevu. Razlog je pad prodaje.
Lidl krenuo s gradnjom distributivnog centra kod Kiseljaka, posao će dobiti 200 radnika
INVESTICIJE
Lidl krenuo s gradnjom distributivnog centra kod Kiseljaka, posao će dobiti 200 radnika
KISELJAK - Kamen temeljac za izgradnju distributivnog centra kompanije Lidl Bosna i Hercegovina je svečano položen danas, 23. maja, u Lepenici kod Kiseljaka.
EU kaznio Mondelez s 337,5 milijuna eura
KAZNA
EU kaznio Mondelez s 337,5 milijuna eura
BRUXELLES - Europska komisija izrekla je u četvrtak američkom proizvođaču slatkiša Mondelezu novčanu kaznu od 337,5 milijuna eura zbog ometanja prekogranične trgovine čokoladom, keksima i proizvodima od kave među zemljama EU-a.
HAC predstavio aplikaciju LiveTrafficHR
APLIKACIJE
HAC predstavio aplikaciju LiveTrafficHR
ZAGREB - Hrvatske autoceste (HAC) predstavile su projekt Crocodile 3 Croatia te mobilnu aplikaciju LiveTrafficHR, pomoću koje korisnici autocesta mogu u realnom vremenu dobivati informacije važne za planiranje i sigurnost putovanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE