GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Porto Montenegro i hotel Regent traže preko 250 sezonskih radnika

Porto Montenegro i hotel Regent traže preko 250 sezonskih radnika
RADNICI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.03.2020 / 10:06
Autor: SEEbiz
TIVAT - Porto Montenegro organizuje 9. Dan otvorenih vrata - sajam sezonskog zapošljavanja, u petak, 13. marta, u neformalnom i jedinstvenom ambijentu Blue Room-a (ulaz sa glavne kapije Porto Montenegra), od 10:00 do 17:00h.

Porto Montenegro i hotel Regent traže preko 250 sezonskih radnika, a Sajam zapošljavanja je prije svega namijenjen kandidatima koji žele da istraže različite mogućnosti za zaposlenje na pozicijama sezonskog karaktera, i na licu mjesta obave 1-na-1 intervjue.

Kandidati imaju priliku da apliciraju na raspoložive pozicije u sektorima: marine, recepcija, operative, obezbjeđenje, maloprodaja, bazena Jahting kluba, transport & logistika, kao i na pozicije u okviru hotela Regent.

Dobrodošli ste i vi koji nijeste u potrazi isključivo za sezonskim angažovanjem, već vidite priliku za početak ili nastavak svoje karijere u internacionalnom okruženju projekta Porto Montenegro.

Biće nam zadovoljstvo da razgovaramo o vašem interesovanju i karijernim mogućnostima u okviru naše kompanije, istakla je menadžerka za ljudske resurse Porto Montenegra Sandra Kapičić.

Tokom šest sezona zapošljavanja, hotel Regent je izgradio reputaciju pouzdanog poslodavca koji brine o svojim zaposlenima i ulaže u njihov rast i razvoj. I ove godine tražimo kolege koji će nam pomoći da tokom sezone goste sa svih meridijana svijeta dočekamo u duhu crnogorskog gostoprimstva i međunarodnih standarda luksuznog hotelijerstva. Mi znamo da je ovo moguće samo kada imamo kvalitetan i pozitivan radni ambijent i dobre međuljudske odnose, dodala je direktorka za ljudske resurse hotela Regent Žana Zeković.

Osim intervjua, na sajmu će svi kandidati imati priliku da besplatno posjete podmornicu Heroj u pratnji vodiča, isprobaju neke od Porto Montenegro akitvnosti na otvorenom i uživaju u ambijentu ispred Blue Room-a.

Takođe, direktno od zaposlenih PM-a imaće prilike da saznaju više o radu na ovom projektu, ili dobijju korisne karijerne savjete od HR menadžerki.

Tagovi: Porto Montenegro, hotel Regent, Sandra Kapičić, crnogorski turizam, sezonski radnici
PROČITAJ I OVO
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE