GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pošta Slovenije najavljuje nastavak širenja u regiji

Pošta Slovenije najavljuje nastavak širenja u regiji
STRATEŠKI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.02.2020 / 19:41
Autor: SEEbiz
LJUBLJANA - Slovenski državni holding (SDH) nedavno je odobrio program strateškog razvoja Pošte Slovenije do 2025. godine.

Pošta Slovenije već ove godine očekuje 457 milijuna eura prihoda na krilima nedavne integracije Intereurope. Za naredne godine plan je daljnje širenje na tržišta jugoistočne Europe i ulaganje ukupno 195 milijuna eura.

Prema pisanju Pošte Slovenije nova strategija temelji se na ogromnom rastu globalne online trgovine, tehnološkom napretku, promijenjenim navikama i očekivanjima korisnika i liberalizaciji tržišta poštanskih usluga, što je u prvi plan stavilo nove poslovne strategije i istaklo uvođenje modernih tehnologija, digitalizaciju automatizacija i podrška e-trgovine.

"Izrastamo u sve značajniju međunarodnu tvrtku koja će kroz logistiku i paketne usluge biti prisutna uglavnom u široj regiji jugoistočne Europe i značajno će utjecati na daljnji rast cijele grupe", rekao je Boris Novak, generalni direktor spomenute državne tvrtke.

Samo realizacijom zacrtanih planova možemo ostati visoko konkurentni, dodaje Novak.

Naglasio je da su si postavili ambiciozan program, koji će provoditi zajedno s gotovo 8000 zaposlenika u Pošti i Intereuropi, posvećujući posebnu pozornost razvoju zaposlenika i zadovoljstvu poslom.

Ključni fokus strateške razvojne agende, koji će im omogućiti da uravnoteže rast i ostvare profitabilnost u narednih šest godina, jest daljnje širenje na tržišta jugoistočne Europe, što će moći ostvariti kupnjom Intereurope prošle godine.

Tagovi: Pošta Slovenije, Intereuropa, Boris Novak
PROČITAJ I OVO
Stručnjaci: referendum o Rio Tintu moguć ali ne i obavezujući
ŽIVOTNA SREDINA
Stručnjaci: referendum o Rio Tintu moguć ali ne i obavezujući

BEOGRAD - Nedavna izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će o izgradnji rudnika litijuma u Jadru odlučivati građani na referendumu izazvala je pažnju javnosti ali ju je istovremeno i podelila.

Spojeni su prvi stupovi Pelješkog mosta
MOST
Spojeni su prvi stupovi Pelješkog mosta
KOMARNA - Na gradilištu Pelješkog mosta podignut je i montiran prvi zatvarajući segment „CR 4“ između stupova S4 i S5, pa je sada ukupno spojeno 620 metara konstrukcije sa strane Komarne.
Sinopharm gradi fabriku u Zemun Polju
VAKCINE
Sinopharm gradi fabriku u Zemun Polju

BEOGRAD - Fabrika vakcina "Sinofarm" gradiće se u blizini Zemun polja

Nezadovoljstvo u Crnoj Gori: U Air Montenegru služe proizvode iz Srbije
OGORČENJE
Nezadovoljstvo u Crnoj Gori: U Air Montenegru služe proizvode iz Srbije
PODGORICA-Na društvenim mrežama se pojavila informacija da se u avionu nacionalnom avio prevozniku Air Montenegro služi ketering identičan onom u Air Srbija.
Milijuni doza američkog cjepiva J&J neupotrebljivi
FIJASKO
Milijuni doza američkog cjepiva J&J neupotrebljivi

NEW YORK - Nekoliko pošiljaka cjepiva Johnson&Johnson za covid-19 koje se proizvodi u tvornici u Baltimoreu i kojega se proizvodnja prije nekoliko tjedana morala zaustaviti, morat će se baciti, priopćile su u petak američke zdravstvene vlasti.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE