GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Povratak Mislava Galića: Saubermacher jača svoju upravu u Hrvatskoj

Povratak Mislava Galića: Saubermacher jača svoju upravu u Hrvatskoj
JAČANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.02.2022 / 15:31
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Početkom godine Saubermacher je u hrvatskom poduzeću kćeri Saubermacher EKP proširio upravu. Prije oko dvije godine ostvaren je uspješan izlazak na tržište.

Sada uz iskusnog top managera Mislava Galića, koji je više od 20 godina radio na raznim rukovodećim radnim mjestima u području prehrane, treba utemeljiti položaj na hrvatskom tržištu i potaknuti rast. Galić je nekadašnji prvi čovjek Leda i Jamnice, te član Uprave Agrokora. Nakon smjene u Jamnici, Galić je preuzeo savjetničku poziciju u Čakovečkim mlinovima, te kraće vrijeme bio predsjednik Uprave Mlinara.

Proširivanje odvojenog prikupljanja, nadolazeća provedba zabrane odlaganja otpada, zaštita klime i trendovi održivosti: Za austrijskog pionira zaštite okoliša Saubermacher Hrvatska pruža osobito velik potencijal koji se prije svega ostvaruje i ciljevima kružne ekonomije EU-a. Povećanje prometa za gotovo 50 posto nakon malo više od dvije godine te izvanredno visoka potražnja za njegovim uslugama i obećanjem kvalitete upućuju na to da je ovaj međunarodni stručnjak za reciklažu donio dobru odluku. Proširenje uprave jasno pokazuje predanost Saubermachera Hrvatskoj.

Međunarodno obiteljsko poduzeće želi biti predvodnik u kvaliteti u zemlji. Pritom se u središtu nalaze ekološke i sigurne usluge recikliranja i zbrinjavanja otpada, što će se postići uz pomoć partnerstva, npr. s općinama odnosno općinskim poduzećima i lokalnim tvornicama.

„Saubermacher svojim znanjem uvelike može pridonijeti ostvarivanju ciljeva kružne ekonomije EU-a u Hrvatskoj. Pritom je potrebna stručnost i na lokalnoj razini. Stoga težimo partnerstvima s gradovima ili općinama u okviru takozvanog javno-privatnog partnerstva (public private partnership - PPP) i s poduzećima na licu mjesta“, objašnjava Mislav Galić, direktor poduzeća Saubermacher EKP.

„Nudimo ravnopravno partnerstvo i kao obiteljsko poduzeće temeljeno na vrijednostima predstavljamo povjerenje i obostranu korist“, zaključuje Galić.

Tagovi: Mislav Galić, Saubermacher, Ledo, Jamnica, Agrokor, Mlinar, Čakovečki mlinovi
PROČITAJ I OVO
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
POTEZI
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
PODGORICA - Njemačka kompanija Lidl kupila je zemljište u Zeti za otvaranje prodavnice, a uputila je i pismo namjere da želi da kupi 200 hiljada kvadrata u toj opštini, gdje bi otvorila logistički centar, saopštio je predsjednik te lokalne samouprave Mihailo Asanović.
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
REZOVI
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
NEW YORK - Nike će otpustiti oko 740 zaposlenika u svom svjetskom sjedištu u Oregonu, pokazalo je pismo u petak, dok vrhunski proizvođač sportske odjeće želi obuzdati troškove nakon upozorenja o padu prihoda u prvoj polovici fiskalne 2025. godine.
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
STRATEŠKI
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
MILANO - Upravni odbor Generalija, na sastanku kojim je predsjedao Andrea Sironi, odobrio je novu organizacijsku strukturu koja odražava glavne aktivnosti Grupacije, kako je predložio CEO Grupacije, Philippe Donnet.
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE