GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Poznati lanac brze hrane zatvara restorane za goste

Poznati lanac brze hrane zatvara restorane za goste
ZATVARANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.03.2020 / 19:38
Autor: SEEbiz
ZAGREB - McDonalds restorani u Hrvatskoj od utorka, 17. ožujka, zatvaraju se za posjet gostiju.

Odluka o zatvaranju restorana za goste donesena je kao mjera prevencije širenja epidemije korona virusom te kako bi se zaštitilo zdravlje i sigurnost zaposlenika i gostiju. Što se tiče restorana u trgovačkim centrima, a shodno uputama samih centara, ti restorani za sada ostaju otvoreni

Kao mjera prevencije širenja epidemije korona virusom te kako bi se zaštitilo zdravlje i sigurnost McDonaldsovih zaposlenika i gostiju, McDonalds restorani u Hrvatskoj od utorka 17. ožujka zatvaraju se za posjet gostiju. No, to ne znači da će obožavatelji ovog lanca brze prehrane ostati bez istog.

Kako bi zadovoljili sve goste i njihove potrebe, proširuje se zona dostave, kao i radno vrijeme dostave, koje će biti od 9 do 23 sata. Gosti će narudžbe moći preuzeti na McDriveu i putem dostave, u skladu s odlukom Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu.

'Jednako kao što smo odgovorni gostima posluživati sigurnu hranu, tako smo odgovorni i prema zaposlenicima kojima moramo osigurati sigurno radno okruženje. Njihova sigurnost i zdravlje su nam prioritet. Uz strogo pridržavanje postupaka kontrole kvalitete, higijene i čistoće koje provodimo, smatramo da je i zatvaranje restorana za goste jedna od mjera kojima ćemo ostvariti tu sigurnost i pomoći u sprečavanju širenja epidemije', izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonaldsa Hrvatska.

Kao dodatne mjere zaštite, djelatnicima se pri dolasku na posao mjeri temperatura digitalnim beskontaktnim toplomjerima. U slučaju povišene temperature, djelatnici će biti udaljeni s radnog mjesta uz uputu da se jave svom liječniku. Svi zaposlenici koji rade s novcem obvezni su nositi jednokratne zaštitne rukavice, a uređaji za kartično plaćanje na McDrive liniji redovito se dezinficiraju.

Od ponedjeljka, 16. ožujka, proširit će se i zone dostave te će obuhvaćati čitavo gradsko područje Zagreba, Rijeke, Splita, Osijeka i Pule, a otvara se i dostava u Karlovcu. Novost je i kako će dostava biti otvorena ranije, već u 9 sati, umjesto u 11, a naručiti se može do 23 sata uz preuzimanje aplikacije Glovo i/ili Pauza.

U gradovima u kojima nema dostave, gosti se pozivaju da svoje narudžbe preuzmu putem McDrivea.

Tagovi: Mc Donalds, McDrive, fast food, Pavel Pavliček,brza hrana
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE