GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Preminuo Enis Kancelir

Preminuo Enis Kancelir
IN MEMORIAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.10.2020 / 07:49
Autor: SEEbiz
PULA - U 50. godini života preminuo je istaknuti istarski poduzetnik, menadžer, direktor te prije svega velik čovjek, suprug, otac i prijatelj, Enis Kancelir, direktor tvrtke AR Packaging Croatia iz Kanfanara, bivše Istragrafike.

Rođen je 8. listopada 1971. godine u Puli. Djetinjstvo i školovanje proveo je u Rovinju. Godine 1996. diplomirao je na Grafičkom fakultetu u Zagrebu i stekao zvanje diplomiranog inženjera grafičke tehnologije. Svoj poslovni put započeo je u Istragrafici, još za vrijeme pohađanja fakulteta, počevši od 1992. godine, gdje je kao jedan od stipendista Istragrafike obavljao studensku praksu. Odmah po završetku fakulteta započinje s radom kao pripravnik te istodobno pohađa poslijediplomski studij Tehnološkog instituta u Rochesteru (RIT). Već 2003. godine postaje direktor Istragrafike i na tom radnom mjestu ostaje do zadnjih trenutaka.

O svestranosti Enisa Kancelira mnogo govori i to da je bio predsjednik Zajednice ambalažera pri HGK, član Gospodarskog vijeća IŽK HGK, član Instituta za ambalažu i tiskarstvo hrvatske IAT, član WPO (World Packaging Organization), te član ECMA (European Carton Makers Associations), Tobacco i SMA Foruma.

Također, kao predsjednik vaterpolo kluba Delfin Rovinj i predsjednik NO županijskog vaterpolo saveza, dao je znatan doprinos razvoju sporta u Rovinju i Istri. Bio je i predsjednik Upravnog vijeća Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj - Rovigno. Prije svega bio je obiteljski čovjek, suprug Izabele, te otac Luke i Lovre.

O njegovoj poslovnoj uspješnosti govori i nagrada za najboljeg menadžera 2017. godine u kategoriji srednjih trgovačkih društava u Hrvatskoj.

Tagovi: Enis Kancelir, Istragrafika, AR Packaging Croatia
PROČITAJ I OVO
Turkish Airlines ugodno iznenadio: Cargo segment zaslužan za dobit
U PLUSU
Turkish Airlines ugodno iznenadio: Cargo segment zaslužan za dobit
ISTANBUL - Turkish Airlines postao je jedan od prvih velikih zrakoplovnih prijevoznika koji je ove godine zabilježio dobit, jer su mu prihodi od tereta pomogli da prevlada oštar pad broja putnika uzrokovan pandemijom koronavirusa.
Washington zagovara ukidanje patenata za cjepivo protiv covida
PATENTI
Washington zagovara ukidanje patenata za cjepivo protiv covida

WASHINGTON - Sjedinjene Države zagovaraju ukidanje zaštite intelektualnog vlasništva za cjepivo protiv covida-19 kako bi se ubrzali proizvodnja i raspodjela dragocjenog seruma u svijetu, priopćila je u srijedu Bidenova administracija.

Energoprojekt u 2020. ostvario milijardu dinara neto dobiti
U PLUSU
Energoprojekt u 2020. ostvario milijardu dinara neto dobiti
BEOGRAD – Energoprojekt holding AD u 2020. godini ostvario je prihod od 28,3 milijardi dinara i neto dobitak od milijardu dinara.
Njemačka, Francuska i Španjolska dogovorile se o borbenom avionu
DOGOVOR
Njemačka, Francuska i Španjolska dogovorile se o borbenom avionu
BERLIN - Francuska, Njemačka i Španjolska dogovorile su se o idućim koracima u razvoju zajedničkog borbenog zrakoplova i nadaju se da će do sredine svibnja usuglasiti sve pojedinosti, izjavio je u srijedu izvor iz njemačkog ministarstva obrane.
Deutsche Post utrostručio dobit zahvaljujući procvatu internetske trgovine
UZLET
Deutsche Post utrostručio dobit zahvaljujući procvatu internetske trgovine
BERLIN - Njemačka logistička tvrtka Deutsche Post izvijestila je u srijedu da je utrostručila dobit u prvom tromjesečju zahvaljujući procvatu internetske trgovine, predviđajući nastavak tog trenda i oživljavanje globalne razmjene.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE