GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Preminuo Enis Kancelir

Preminuo Enis Kancelir
IN MEMORIAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.10.2020 / 07:49
Autor: SEEbiz
PULA - U 50. godini života preminuo je istaknuti istarski poduzetnik, menadžer, direktor te prije svega velik čovjek, suprug, otac i prijatelj, Enis Kancelir, direktor tvrtke AR Packaging Croatia iz Kanfanara, bivše Istragrafike.

Rođen je 8. listopada 1971. godine u Puli. Djetinjstvo i školovanje proveo je u Rovinju. Godine 1996. diplomirao je na Grafičkom fakultetu u Zagrebu i stekao zvanje diplomiranog inženjera grafičke tehnologije. Svoj poslovni put započeo je u Istragrafici, još za vrijeme pohađanja fakulteta, počevši od 1992. godine, gdje je kao jedan od stipendista Istragrafike obavljao studensku praksu. Odmah po završetku fakulteta započinje s radom kao pripravnik te istodobno pohađa poslijediplomski studij Tehnološkog instituta u Rochesteru (RIT). Već 2003. godine postaje direktor Istragrafike i na tom radnom mjestu ostaje do zadnjih trenutaka.

O svestranosti Enisa Kancelira mnogo govori i to da je bio predsjednik Zajednice ambalažera pri HGK, član Gospodarskog vijeća IŽK HGK, član Instituta za ambalažu i tiskarstvo hrvatske IAT, član WPO (World Packaging Organization), te član ECMA (European Carton Makers Associations), Tobacco i SMA Foruma.

Također, kao predsjednik vaterpolo kluba Delfin Rovinj i predsjednik NO županijskog vaterpolo saveza, dao je znatan doprinos razvoju sporta u Rovinju i Istri. Bio je i predsjednik Upravnog vijeća Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj - Rovigno. Prije svega bio je obiteljski čovjek, suprug Izabele, te otac Luke i Lovre.

O njegovoj poslovnoj uspješnosti govori i nagrada za najboljeg menadžera 2017. godine u kategoriji srednjih trgovačkih društava u Hrvatskoj.

Tagovi: Enis Kancelir, Istragrafika, AR Packaging Croatia
PROČITAJ I OVO
Proširen Nadzorni odbor PEVEX-a
NADZORNICI
Proširen Nadzorni odbor PEVEX-a
ZAGREB - Glavna skupština je, uz tri postojeća člana Nadzornog odbora Kristinu Prokš, Damira Spudića i Eugena Perića, na četverogodišnji mandat izabrala Antoniju Glavaš, istaknutu menadžericu sa zavidnim petnaestogodišnjim iskustvom i Nenada Bračuna, također menadžera koji je u posljednje tri i pol godine obavljao funkciju direktora Z1 televizije.
EU pokrenuo postupak povratka u promet Boeingovih zrakoplova 737 MAX
PROMET
EU pokrenuo postupak povratka u promet Boeingovih zrakoplova 737 MAX
BRUXELLES - Europski regulator pokrenuo je u utorak postupak izdavanja dozvole za povratak u promet Boeingovih zrakoplova 737 MAX, prizemljenih prije gotovo dvije godine nakon dvije teške nesreće.
Preminuo Pero Gudelj, vlasnik FIS-a
IN MEMORIAM
Preminuo Pero Gudelj, vlasnik FIS-a
ZAGREB - U bolnici u Zagrebu umro je osnivač kompanije FIS Pero Gudelj. Riječ je o velikom trgovačkom lancu u BiH.
Malezija zatvara pogone najvećeg proizvođača zaštitnih rukavica zbog zaraze
POTEZI
Malezija zatvara pogone najvećeg proizvođača zaštitnih rukavica zbog zaraze
KUALA LUMPUR - Malezija je najavila zatvaranje gotovo 30 tvornica korporacije Top Glove radi testiranja i karantene nakon što je kod više od 2.000 radnika najvećeg proizvođača gumenih rukavica u svijetu potvrđena zaraza covidom 19.
Zagrebačke otpadne vode i HZJZ: Praćenjem otpadnih voda do tragova korone
PROJEKTI
Zagrebačke otpadne vode i HZJZ: Praćenjem otpadnih voda do tragova korone
ZAGREB - Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) u suradnji sa Zagrebačkim otpadnim vodama d.o.o. (ZOV) pokrenuo je projekt praćenja otpadnih voda kao odgovor na pandemiju COVID-19.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE