GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Preuređeni Lavanda Sunny Hotel by Valamar na otoku Hvaru oduševio goste

Preuređeni Lavanda Sunny Hotel by Valamar na otoku Hvaru oduševio goste
HOTELIJERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.08.2020 / 10:43
Autor: SEEbiz
HVAR - Uspješno je završena prva faza investicije u Lavanda Sunny Hotel by Valamar u uvali nadomak Starog Grada na otoku Hvaru, čime je započeo širi investicijski ciklus u objekte Helios Farosa u partnerstvu PBZ Croatia osiguranje OMF i Valamar Riviere.

Iduća faza investicije nastavlja se već ove jeseni pa će ulaganje u hotel Lavanda kapaciteta 179 smještajnih jedinica iznositi ukupno 43 milijuna kuna. Ova investicija doprinijet će repozicioniranju destinacije prema ponudi usluga više dodane vrijednosti i daljnjem razvoju turizma na otoku Hvaru.

Lavanda Sunny Hotel by Valamar goste je ove sezone dočekao s moderno uređenim sobama, lobijem, kuhinjom i restoranom, a uvedena je i nova IT struktura te znatno unaprijeđena kvaliteta usluge. Uveden je Valamarov sveobuhvatni program zdravstvenih, sigurnosnostih i ekoloških standarda pod nazivom V Health & Safety, a implementirani su i HACCP sustav te digitalni sustav upravljanja objektom.

Nekadašnji hotel Lavanda, nakon preuređenja postao je dio brenda Sunny by Valamar koji biraju gosti koji traže jednostavnost odmora na plaži na atraktivnim lokacijama. Goste je posebno oduševio dizajn hotela te izvrsna ponuda novog koncepta restorana i bara, s produljenim vremenom doručka te cjelodnovnom a la carte ponudom. Poseban naglasak stavljen je na lifestyle elemente odmora, što uključuje i vrhunske madrace koji će gostima osigurati posebnu udobnost i vrhunsku kvalitetu spavanja. Lavanda Sunny Hotel by Valamar je otvoren 15. srpnja i odmah zabilježio visoku popunjenost.

Tijekom lipnja i srpnja Valamar je postupno otvorio 21 hotel i ljetovalište i svih 15 kampova u osam jadranskih destinacija u kojima trenutno boravi više od 30.000 gostiju, što je izniman uspjeh imajući u vidu izazove s kojima se turizam suočava na globalnoj razini.

Tagovi: Lavanda Sunny Hotel by Valamar Riviera, Helios Faros, otok Hvar, PBZ Croatia osiguranje, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE