GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Provectus Capital Partners investira u renomiranu Specijalnu bolnicu za ortopediju dr. Nemec

Provectus Capital Partners investira u renomiranu Specijalnu bolnicu za ortopediju dr. Nemec
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.05.2022 / 13:08
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Provectus Capital Partners (PCP), investicijsko društvo usmjereno na tržišta jugoistočne Europe, investirao je u Specijalnu bolnicu za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec iz Matulja te time započelo proces stvaranja Aviva Medical Groupe.

S novim ulaganjem PCP nastavlja s okrupnjavanjem ponude zdravstvenih usluga kroz novo osnovanu Grupu, čije članice su i Poliklinika Aviva, Poliklinika Dijagnostika 2000 te Poliklinika Uro centar. Ovo je treće ulaganje fonda ove godine u sektoru privatnog zdravstva u RH.

Specijalna bolnica dr. Nemec prva je hrvatska privatna specijalna bolnica za ortopediju s tradicijom od preko 18 godina, čiji liječnički tim obavlja preko 1000 operativnih zahvata i više od 5000 specijalističkih pregleda godišnje. Bolnica raspolaže s tri suvremeno opremljene operacijske sale, četiri specijalističke ambulante, sedam dvokrevetnih apartmana, novo uređenom fizikalnom terapijom te vrhunskom dijagnostičkom opremom poput uređaja za magnetsku rezonanciju snage 3 Tesla.

”Iznimno smo ponosni što nam se u Aviva Medical Group pridružuje renomirana Specijalna bolnica za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec. Nastavljamo s našom strategijom okupljanja vrhunskih privatnih ustanova kako bi korisnicima pružili što širi spektar specijalističkih djelatnosti uz najvišu moguću kvalitetu usluge, a zdravstvenim ustanovama u sklopu grupacije omogućili još snažniju tržišnu poziciju i kontinuirano investiranje u podizanje razine naših usluga”, izjavio je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a te predsjednik Upravnog vijeća Avive.

„Potpuno smo fokusirani na podizanje standarda kvalitete privatne zdravstvene usluge u Hrvatskoj. Imamo vrhunski i ambiciozan tim, stabilnu financijsku podršku za iskorake koje radimo na tržištu privatnog zdravstva, što je sve više prepoznato i od strane korisnika naših usluga”, izjavila je dr. sc. Nevenka Kovač, dr. med., ravnateljica Poliklinike Aviva.

Osnivač Specijalne bolnice za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec iz Matulja je prof. dr. sc. Boris Nemec, spec. ortoped, vodeći hrvatski ortoped i pionir u uvođenju modernih metoda ortopedskih zahvata u regiji, član brojnih profesionalnih udruženja kao npr. ESSKA (European Society of Sports Traumatology, Knee surgery and Arthroscopy), AOOS (American Academy of Orthopaedic Suregons), ili AANA (Arthroscopy Association of North America). Prof. dr. sc. Boris Nemec, spec. ortoped bio je i dugogodišnji glavni liječnik Hrvatske nogometne reprezentacije te predsjednik Zdravstvene komisije Hrvatskog nogometnog saveza.

”Ulazak pod okrilje Aviva Medical Group predstavlja novu fazu u razvoju naše bolnice koju sa svojim timom gradim od 2004. godine. Na taj način smo osigurali dodatnu stabilnost i dugoročan strateški fokus na jačanje našeg tima kao i kontinuirane investicije u ponudu i kvalitetu”, izjavio je prof. dr. sc. Boris Nemec, spec. ortoped, ravnatelj Specijalne bolnice za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec.
PCP je formirao Aviva Medical Group kroz fond razvojnog kapitala ASEF (Adriatic Structured Equity Fund). Fond ASEF vodeći je fond privatnog kapitala u Adria regiji.

Tagovi: Provectus Capital Partners, Aviva Medical Group, Specijalna bolnica za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec, Boris Nemec, Igor Čičak
PROČITAJ I OVO
Mađarski vlasnici prodali 45 posto udjela u NovaTV24
PRODAJA
Mađarski vlasnici prodali 45 posto udjela u NovaTV24
LJUBLJANA - Nakon što je tvrtka Nova obzorja, koja izdaje Demokraciju, dobila novog većinskog vlasnika, do vlasničkih promjena dolazi i u NovaTV24.si, koja izdaje program NovaTV24.
Metitu posao realizacije projekta prečišćavanja vode za piće u Zrenjaninu
POSLOVI
Metitu posao realizacije projekta prečišćavanja vode za piće u Zrenjaninu
BEOGRAD - Grad Zrenjanin će dobiti najsavremenije postrojenje za prečišćavanje vode koje će doneti trajno i održivo rešenje za građane suočene sa dugogodišnjim problemima u vodosnabdevanju.
Lučić: Telekom Srbija najspremniji za 5G mrežu
5G
Lučić: Telekom Srbija najspremniji za 5G mrežu
BEOGRAD – Telekom Srbija je najspremniji za uvođenje 5G mreže, emitovanje međunarodnih obveznica se može očekivati krajem godine, a o poverenju u poslovanje nacionalnog operatera govori i to što EIB i poslovne banke ne traže garancije za kreditne ugovore sa Telekomom, rekao je danas Tanjugu generalni direktor Vladimir Lučić.
Vindija ususret sezoni osnažila vozni park novim distributivnim vozilima
VOZNI PARK
Vindija ususret sezoni osnažila vozni park novim distributivnim vozilima
VARAŽDIN – Vodeća prehrambena kompanija u zemlji, varaždinska Vindija, nedavnom je investicijom obnovila vozni park s ukupno 25 distributivnih vozila renomiranih proizvođača.
Ivan Ostojić novi član Uprave Podravke
KARIJERE
Ivan Ostojić novi član Uprave Podravke
KOPRIVNICA - S 1. srpnja Uprava Podravke dobila je petog člana - Ivana Ostojića koji se tako pridružio trenutnoj Upravi koju čine Martina Dalić kao predsjednica te Davor Doko, Ljiljana Šapina i Milan Tadić kao članovi Uprave.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE