GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prvo u Hrvatskoj: Osnovano Poslovno učilište za organizacijsku kulturu i vođenje

Prvo u Hrvatskoj: Osnovano Poslovno učilište za organizacijsku kulturu i vođenje
EDUKACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.08.2021 / 11:02
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Marketinška i PR agencija Dhar media, koja je posvećena promicanju organizacijske kulture svih svojih 12 godina poslovanja, osnovala je prvo Poslovno učilište za organizacijsku kulturu i vođenje u Hrvatskoj.

Kako bi još jače i glasnije pričali i educirali o organizacijskoj kulturi koja prije svega počinje u njima samima – u njihovim zaposlenicima i kolektivu, odlučili su na neki način dijeliti znanje drugima.

„Više nego ikad, danas je potrebno prilagođavanje kako bismo bili u korak s promjenama i s izazovima koje posao nosi. I ne samo posao – povrh svega odnosi. Odnosi su ti koji čine tim dobrim, složnim i kompaktnim. Oni su ti koji će obojiti naš radni dan. Energija koja vlada u jednom timu trebala bi se moći uskladiti s potrebama klijenata kako bi posao tekao glatko i bez velikih stresova. Naš tim u Dhar mediji u svemu tome prednjači, jer već niz godina uživamo privilegije Brendfulness metode, odnosno dharmičkog menadžmenta“, izjavila je Lea Brezar, CEO Dhar medije.

Poslovno učilište namijenjeno je vlasnicima, menadžerima, voditeljima timova te svim zaposlenicima malih, srednjih i velikih poduzeća koji se žele unaprijediti na području vođenja i postaviti tvrtku na čvrste temelje organizacijske kulture svrhe.

Program organizacijske kulture i vođenja prema Brendfulness metodi obuhvaća:

- Vizualni identitet svrhe
- Kulturu komuniciranja
- Organizacijsku kulturu svrhe
- Brendfulness metodologiju i načela vođenja

Početak stručnog usavršavanja za menadžera organizacijske kulture i vođenja prema Brendfulness metodi započet će u jesen 2022. Predavači će biti stručnjaci na području organizacijske kulture i vođenja, komunikologije i odnosa s javnošću, umjetnosti i dizajna, a bit će i gostujućih predavanja poznatih autora i govornika. Predviđen okvirni broj sati za jednu akademsku godinu trajanja studija je 150, a po završetku polaznici će steći formalno obrazovanje uz pripadajuću diplomu o završenom studiju.

„Brendfulness metoda je metoda koja ujedinjuje komunikacijske vještine, znanja modernog rukovođenja tvrtkama, autentičnu kreativnost i stečeno iskustvo u provođenju kulture poslovanja. Dhar media ima viziju i osjećaj za formiranje nove razine poslovanja koja se nameće u vremenima kada puno toga što je poznato više naprosto ne vrijedi“, pojasnila je Zrinka Jezdić, dipl. med.techn., clin.aromath., voditeljica istraživanja i razvoja u institutu za aromaterapiju - Aromavita.

Dhar media već niz godina posluje prema Brendfulness metodi (dharmičkom menadžmentu), što je ujedno i jedna od tema na poslovnom učilištu. Brendfulness metoda primjenjiva je na sve organizacije, a temelji se na svjesnosti življenja u trenutku te pritom slušanja druge strane, što rješava mnoge izazove koje nameće posao. Prije nekoliko godina osnovali su magazin za organizacijsku kulturu i vođenje BRENDfulness, u kojem objavljuju autorske tekstove, intervjue i kolumne stručnjaka iz tog područja i predstavljaju kompanije koje njeguju kulturu vođenja te brinu o organizaciji unutar tvrtke.

Više informacija o programu i upisima donose uskoro, a sve možete doznati na službenoj web stranici učilišta. Postavite organizacijsku kulturu svrhe u vašoj tvrtki i naučite voditi!

Tagovi: Zrinka Jezdić, Poslovno učilište za organizacijsku kulturu i vođenje, Dhar media
PROČITAJ I OVO
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
POTEZI
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
PODGORICA - Njemačka kompanija Lidl kupila je zemljište u Zeti za otvaranje prodavnice, a uputila je i pismo namjere da želi da kupi 200 hiljada kvadrata u toj opštini, gdje bi otvorila logistički centar, saopštio je predsjednik te lokalne samouprave Mihailo Asanović.
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
REZOVI
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
NEW YORK - Nike će otpustiti oko 740 zaposlenika u svom svjetskom sjedištu u Oregonu, pokazalo je pismo u petak, dok vrhunski proizvođač sportske odjeće želi obuzdati troškove nakon upozorenja o padu prihoda u prvoj polovici fiskalne 2025. godine.
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
STRATEŠKI
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
MILANO - Upravni odbor Generalija, na sastanku kojim je predsjedao Andrea Sironi, odobrio je novu organizacijsku strukturu koja odražava glavne aktivnosti Grupacije, kako je predložio CEO Grupacije, Philippe Donnet.
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE