GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rad od kuće na Maldivima za 23,250 dolara tjedno

Rad od kuće na Maldivima za 23,250 dolara tjedno
MALDIVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.09.2020 / 09:15
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Radni stol uz tirkizno zeleni ocean, palme i povjetarac, osobni asistent, čitavo vrijeme dostupni osvježavajući napitci.

Možda se na prvu čini poput pretjerano maštovitog popisa želja frustriranog zaposlenika koji radi od kuće, no luksuzno odmaralište na Maldivima odnedavno nudi upravo takav "radni paket", sa svim navedenim i brojnim drugim prednostima, piše CNN.

Turistički resort 'Nautilus Maldives' otvoren je 1. rujna, a zainteresiranim turistima i gostima nudi prigodu da svoj 'kućni ured' na tri tjedna premjeste iz vlastitog doma u luksuzni ured na atolu Baa, koji se nalazi na UNESCO-vu popisu rezervata biosfere. No ponuđeni paket zbog cijene nije za svakoga.

Sedmodnevni boravak koji uključuje sedam noćenja za dvoje u jednoj od 26 luksuznih kuća na samoj plaži iznosi 23.250 dolara, a za dvotjedni ili trotjedni boravak ondje treba izdvojiti 37.850, odnosno 52.000 dolara.

Svima koji požele raditi na ovakav način resort nudi "savršenu privatnost i izoliranost" u odmaralištu smještenom na privatnom otoku, uz svakodnevnu mogućnost vježbanja joge, fitness ili meditaciju, kao i mogućnost privatnog najma luksuzne jahte kojom, nakon napornoga radnog dana gosti, uz zalazak sunca mogu pratiti plivanje jata dupina.

Odlučite li se za jedan od ponuđenih paketa moći ćete svakodnevno nekoliko sati raditi i s osamljene pješčane plaže na kojoj će vas čekati radni stol i nadstrešnica za zaštitu od sunca. Na takvom će vam prizoru u pozadini bez sumnje pozavidjeti svi kolege tijekom radnoga video poziva.

Kako se sami ne biste morali opterećivati administrativnim dijelom prijave za dolazak na Maldive, ljubazno osoblje to će obaviti umjesto vas. Za to vrijeme vi ćete bezbrižno ispijati koktel u privatnom salonu u zračnoj luci.

Maldivi su trenutačno otvoreni za sve turiste koji imaju dokaz o negativnom PCR testu na covid-19, koji ne smije biti stariji od 72 sata, računajući vrijeme od polaska s odredišta.

Slične pakete za sve koji rade od kuće u vrijeme pandemije nude i ostali atraktivni resorti.

Tako primjerice destinacije poput Barbadosa ili Bermuda turistima nude radne vize u trajanju do godinu dana, a i brojni američki hoteli reklamiraju slične nove usluge.

Kalifornijski hotel 'The Sawyer' zainteresiranima 'dubokog džepa' nudi kućice uz bazen s osiguranom Wi-Fi mrežom, uključenim parkiralištem i ručkom po cijeni od 150 dolara dnevno, a hotel Hamilton u Washingtonu lansirao je paket koji gostima nudi svakodnevno korištenje sobe do 16.00 sati uz doručak, po cijeni od 109 dolara dnevno.

Tagovi: Maldivi, rad od kuće
PROČITAJ I OVO
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
ITA Airways smanjio gubitke
POBOLJŠANJE
ITA Airways smanjio gubitke
RIM - Talijanski zrakoplovni prijevoznik ITA Airways lani je ostvario neto gubitak od pet milijuna eura, nakon što je godinu prije dosegnuo 486 milijuna eura.
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
SJAJNE BROJKE
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
STOCKHOLM - Švedski tekstilni div Hennes & Mauritz (H&M) u tri je mjeseca do kraja veljače ostvario 1,2 milijarde kruna (oko 105 milijuna eura) čiste dobiti, što je dvostruko više nego u istom razdoblju lani. Prihodi su pali za dva posto na 53,7 milijardi kruna (4,7 milijardi eura).
Potpisan kolektivni ugovor za zaposlenike Vajde i PPK
RADNIČKA PRAVA
Potpisan kolektivni ugovor za zaposlenike Vajde i PPK
ČAKOVEC - Članice Grupe Pivac, Mesna industrija Vajda iz Čakovca i PPK karlovačka mesna industrija, potpisale su s predstavnicima Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) te Sindikata hrvatskog vozača (SHV) nove dvogodišnje kolektivne ugovore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE