GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Raspisan natječaj za članove Uprave Zagrebačkog holdinga

Raspisan natječaj za članove Uprave Zagrebačkog holdinga
NATJEČAJ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.06.2021 / 16:34
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet donijeli su kao Skupština Zagrebačkog holdinga odluku o raspisivanju natječaja za izbor tri člana Uprave Holdinga na mandat od četiri godine, priopćio je u ponedjeljak Ured gradonačelnika.

"Kako je Holding jedna od ključnih poluga za podizanje kvalitete života Zagrepčanki i Zagrepčana, od kandidatkinja i kandidata koji se planiraju javiti na natječaj očekujemo da su iznimno motivirani i spremni dati svoj doprinos i ponuditi inovativna rješenja u skladu s našom vizijom Zagreba kao zelenijeg, transparentnijeg i učinkovitijeg grada", poručili su gradski čelnici.

Zagrebački holding je najvažnije gradsko poduzeće, koje pruža brojne komunalne usluge i kroz sljedeće četiri godine očekuje ga veliki zadatak povećanja učinkovitosti i smanjivanja troškova.

Tomašević je istaknuo da, kao što su i najavljivali, žele vidjeti najbolje ljude na tim mjestima pa poziva sve kvalificirane i motivirane osobe da se jave na natječaj.

Osim uvjeta propisanih Zakonom o trgovačkim društvima, kandidatkinja ili kandidat treba imati završen odgovarajući studij; uz najmanje deset godina radnog iskustva na poslovima koji zahtijevaju odgovarajući stupanj stručne spreme i najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u upravljanju trgovačkim društvima.

Od kandidatkinja i kandidata očekuje se da u prijavi obvezno prilože prijedlog programa razvoja Zagrebačkog holdinga, koji definira strateški okvir te aktivnosti usmjerene na povećanje učinkovitosti, ali i potvrdu da nema dospjelih nepodmirenih poreznih dugovanja prema Hrvatskoj.

Detaljan popis tražene dokumentacije za prijavu koju kandidati trebaju poslati do 12. srpnja dostupan je na internetskim stranicama Grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga.

Tagovi: Zagrebački holding, Tomislav Tomašević
PROČITAJ I OVO
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
DOBRE BROJKE
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BERN - Švicarski farmaceutski div Novartis u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario neto dobit od 2,7 milijardi dolara (2,5 milijardi eura), što je 17 posto više nego godinu prije.
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
SPEKULACIJE
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
ZAGREB - U spekulacijama o tome tko će biti novi vlasnik Studenca, uz CVC Capital Partners ovih dana se pojavila i Biedronka, najveći trgovački lanac u Poljskoj, no zasad još bez ikakvih službenih potvrda s bilo koje strane u budućoj transakciji.
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE