GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rekordni rezultati Crnog petka na Vivre.hr

Rekordni rezultati Crnog petka na Vivre.hr
REKORDI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.11.2020 / 13:04
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Vivre, vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u srednjoj i istočnoj Europi, je tijekom kampanje Crni petak 2020 ostvario preko 10.5 milijuna eura prihoda od prodaje, čime je za 35 posto nadmašio prošlogodišnje izdanje.

U tjedan dana, koliko je trajao ovogodišnji Crni petak (Black Friday) na online trgovini Vivre.hr, kupci iz ukupno 9 zemalja naručili su više od 300.000 proizvoda. 

Najviše je prodanih dekoracija, njih više od 58.000, preko 50.000 kuhinjskih i blagovaonskih dodataka, a među favoritima kupaca bili su i tepisi s više od 35.000 prodanih primjeraka te namještaj s više od 30.000 kupljenih komada.

Više od polovice svih narudžbi plaćeno je kreditnim karticama, što ukazuje na porast od 70% u odnosu na prošlogodišnji Crni petak, a Hrvatska je rekorder ove godine po broju kartičnih plaćanja s čak 43 posto od ukupno broja ostvarenih kupnji.

Vivre, vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u srednjoj i istočnoj Europi, pokrenut je u travnju 2012., a posluje u 9 država: Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj i Grčkoj. Vivre putem internetskih trgovina i mobilnih aplikacija na navedenim tržištima nudi više od 150.000 modela namještaja, dekoracija, tekstila I dodataka i preko 1.000 brendova sa svih strana svijeta.

Vivre svakodnevno nudi na tisuće novih proizvoda za sve one koji žele postati dizajneri vlastitog doma te tako ispunjava obećanje dano svojim kupcima i osigurava im online destinaciju na kojoj mogu pronaći namještaj i dodatke prilagođene njihovoj osobnosti I životnom stilu.

Tagovi: Crni petak, Black Friday, Vivre, Vivre.hr
PROČITAJ I OVO
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
BLAGI RAST
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
ZAGREB - Atlantic Grupa je u prvom tromjesečju 2024. godine ostvarila neto dobit od 9,9 milijuna eura, što je 3,2 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje, objavio je Atlantic.
Hrvoje Alvir novi predsjednik Uprave Zvečeva
POTEZI
Hrvoje Alvir novi predsjednik Uprave Zvečeva
ZAGREB - Nakon što je ruski milijarder Denis Štengelov preuzeo Zvečevo, dogodile su se prve promjene na čelu kompanije.
Mattoni 1873 preuzeo potpuno vlasništvo u Knjazu Milošu
AKVIZICIJE
Mattoni 1873 preuzeo potpuno vlasništvo u Knjazu Milošu
BEOGRAD - Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udio (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši tako jedini vlasnik ovog vodećeg proizvođača mineralne vode i energetskih napitaka.
McKinsey na meti istrage zbog opioida
ISTRAGA
McKinsey na meti istrage zbog opioida
NEW YORK - McKinsey & Co je pod kaznenom istragom u Sjedinjenim Državama zbog navoda da je ta konzultantska tvrtka igrala ključnu ulogu u raspirivanju epidemije opioida, a savezni tužitelji upućuju na njezin rad savjetujući proizvođača OxyContina Purdue Pharma i druge proizvođače lijekova, troje ljudi upoznatih s tim pitanjem rekao je.
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE