GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rent-a-car tvrtke i autobuseri udruženi u HUP pomažu stožerima

Rent-a-car tvrtke i autobuseri udruženi u HUP pomažu stožerima
POHVALNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.03.2020 / 19:27
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tvrtke članice Koordinacije rent-a-cara Hrvatske udruge poslodavaca daju u besplatan mjesečni najam Stožeru civilne zaštite i Kriznom stožeru RH više od 50 vozila za prijevoz zdravstvenog osoblja na posao, a autobuseri su na raspolaganje stavili svoja vozila i vozače.

Automobili su na raspolaganju u Zagrebu, Puli, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Rijeci gdje članice HUP-ove koordinacije imaju svoje poslovnice, priopćeno je u subotu iz HUP-a.

HUP- Koordinacija rent a cara, na čelu s predsjednikom Mladenom Petreskim okuplja tvrtke: A-Anticus, Uni rent, Zubak Grupa, Sub Rosa, Uniline, Viator, Anterra, Avant car, Nova Gratia, Carwiz, Rental Viribus, Auto-Benussi, M.A.C.K. i AVIA.

Ujedno su tri najveća autobusna prijevoznika okupljena u HUP-ovoj Udruzi prometa - Arriva RH, Čazmatrans i Presečki, stožerima stavili na raspolaganje autobuse, kombije i osobna vozila, kao i 2.500 vozača, infrastrukturu, praonice za dezinfekciju, dispečerski sustav, svoje znanje u organiziranju prijevoza putnika, kako bi se osigurao prijevoz radnika koji su važni i neophodni za funkcioniranje svih osnovnih službi (zdravstvenih, logističkih, trgovina, ljekarni i sl.).

Tagovi: Koordinacija rent-a-cara Hrvatske udruge poslodavaca, A-Anticus, Uni rent, Zubak Grupa, Sub Rosa, Uniline, Viator, Anterra, Avant car, Nova Gratia, Carwiz, Rental Viribus, Auto-Benussi, M.A.C.K., AVIA
PROČITAJ I OVO
Bloomberg Adria započinje s radom 2022. godine
SERVISI
Bloomberg Adria započinje s radom 2022. godine
ZAGREB – Bloomberg Media i Mtel Swiss, pružatelj televizijskih usluga koji je u većinskom vlasništvu operatora Telekom Srbija, danas su najavili sporazum o stvaranju prve regionalne multiplatformske mreže za vijesti za područje jugoistočne Europe, s redakcijama u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Sjevernoj Makedoniji.
Fortenova grupa prodaje uredski prostor u sklopu Ciboninog tornja
PRODAJA
Fortenova grupa prodaje uredski prostor u sklopu Ciboninog tornja
ZAGREB - Fortenova grupa izvijestila je u petak da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu Ciboninog tornja u Zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki Colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine.
Valamar otvara prvo održivo eko ljetovalište u Hrvatskoj
INVESTICIJE
Valamar otvara prvo održivo eko ljetovalište u Hrvatskoj
POREČ – Prema jučerašnjoj odluci Nadzornog odbora Helios Farosa d.d., Valamar i PBZ Croatia osiguranje d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima u 2022. godini nastavljaju sa značajnim investicijama u repozicioniranje turističkog portfelja u Stari Gradu na otoku Hvaru na 4* i 5* u vrijednosti od 220 milijuna kuna.
Ikea ide u radikalni zaokret
OPSKRBNI LANCI
Ikea ide u radikalni zaokret
ZAGREB - Najveći svjetski trgovac namještajem bori se s problemima u lancu opskrbe, no unatoč tomu online prodaja je za vrijeme pandemije znatno porasla, prenosi Bloomberg.
Lego uvodi novo pravilo kod proizvodnje igračaka
PROMJENE
Lego uvodi novo pravilo kod proizvodnje igračaka
KOPENHAGEN - Popularni danski proizvođač igračaka za djecu Lego najavio je pokretanje kampanje kojom žele ukloniti "rodnu pristranost" iz svojih proizvoda, kako bi spriječii “nejednake i ograničavajuće” stavove prema kreativnosti i igranju među djecom, poručili su iz kompanije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE