GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Revolut lansira mobilne tarife za Britance

Revolut lansira mobilne tarife za Britance
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.02.2024 / 08:05
Autor: SEEbiz
LONDON - Britanska tvrtka za financijsku tehnologiju Revolut pokreće telefonske planove u Ujedinjenom Kraljevstvu, rekla je kompanija ekskluzivno za CNBC, čime postaje prva tvrtka za financijske usluge u zemlji koja nudi telekom planove - i među prvima u svijetu.

Div za digitalno bankarstvo i plaćanja rekao je da će ovaj tjedan početi nuditi eSIM-ove - SIM kartice koje se mogu pohraniti virtualno, a ne u fizičkom obliku u uređaj. Planovi će se početi uvoditi za korisnike u nadolazećim danima.

Kupci koji koriste Revolutovu osnovnu aplikaciju bez ikakve pretplate mogu dobiti standardni eSIM plan koji im omogućuje pristup njihovoj Revolut aplikaciji kako bi mogli nadopuniti svoj telefon kada i kada je potrebno. Na primjer, ako korisnik Revoluta stigne u zračnu luku i ostane bez podataka na svom trenutnom davatelju SIM kartice, još uvijek može besplatno pristupiti značajkama svoje aplikacije Revolut i nadopuniti podatke kao i obično.

Korisnici Revoluta na tvrtkinom premium Ultra paketu od 55 £ (69,47 USD) mjesečno dobit će 3 GB podataka za globalnu upotrebu, s postupnim osvježavanjem svaki mjesec. To znači da se neće morati brinuti o neočekivanim troškovima roaminga pri ulasku u drugu zemlju.

Trošak korištenja mobilnih podataka u inozemstvu porastao je za Britance posljednjih godina. Nekoliko mobilnih operatera, uključujući BT, Vodafone i Three, ponovno su uveli naknade za roaming otkako je Ujedinjeno Kraljevstvo napustilo Europsku uniju. Britanci su prije mogli putovati diljem EU-a bez naplate naknada za roaming. U međuvremenu, većina mobilnih operatera ne uključuje besplatne podatke u zemljama koje nisu članice EU-a kao dio svojih standardnih planova.

Korisnici Revoluta bez Ultra pretplate mogu dobiti uvodnu ponudu od 100 MB besplatnih podataka ako se prijave prije 1. svibnja. Ponuda vrijedi sedam dana, nakon čega će morati nadograditi na Ultra ako žele nastaviti koristiti eSIM.

Revolut se udružio s britanskim operaterom mobilne mreže 1Global, ranije poznatim kao Truphone, kako bi lansirao svoj eSIM.

Tagovi: Revolut, Britanija, telefonija
PROČITAJ I OVO
Zagrebački holding smanjio dug u 2023.
POBOLJŠANJE
Zagrebački holding smanjio dug u 2023.
ZAGREB - Zagrebački holding je objavio rezultate poslovanja za 2023. godinu. Kažu da je zadržano pozitivno poslovanje, nastavljeno razduživanje te da su pokrenute investicije.
HT u prvom kvartalu povećao prihode, ali smanjio neto dobit
SOLIDNO
HT u prvom kvartalu povećao prihode, ali smanjio neto dobit
ZAGREB - Hrvatski telekom (HT) u prvom je tromjesečju ove godine ostvario 243,1 milijun eura prihoda ili 4,8 posto više nego u istom lanjskom razdoblju, dok je neto dobit nakon nekontrolirajućih udjela smanjena, za 1,7 posto, na 27,1 milijun eura, podaci su iz financijskog izvješća HT-a objavljenog u utorak.
Coca-Cola HBC nadmašila očekivanja na krilima velike potražnje
DOBRE BROJKE
Coca-Cola HBC nadmašila očekivanja na krilima velike potražnje
BERN - Punionica Coca-Cola HBC nadmašila je tržišne prognoze prihoda u prvom tromjesečju u utorak i ponovila da će se njezina operativna dobit ove godine dodatno povećati, podržana snažnom potražnjom za kavom, energetskim i gaziranim pićima.
Philipsove dionice uzletjele 29% nakon što je tvrtka pristala na nagodbu od 1,1 milijarde dolara
UZLET
Philipsove dionice uzletjele 29% nakon što je tvrtka pristala na nagodbu od 1,1 milijarde dolara
AMSTERDAM - Dionice Philipsa skočile su na najvišu razinu u dvije godine u ponedjeljak nakon što je tvrtka pristala na nagodbu od 1,1 milijarde dolara u SAD-u za slučajeve osobnih ozljeda povezanih s povlačenjem nekih od njegovih uređaja za apneju u snu.
Cetis lani s nešto manjom neto dobiti
BLAGI PAD
Cetis lani s nešto manjom neto dobiti
LJUBLJANA - Grupa Cetis, koja djeluje na području sigurnosnog i komercijalnog tiska i pakiranja, u 2023. godini ostvarila je nešto manje od 125,4 milijuna eura prihoda od prodaje, što je 5,1 posto više nego godinu prije. Neto dobit smanjena je za 3,4 posto.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE