GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ryanair od danas povezuje Zagreb s Milanom, povratna karta već od 10 eura

Ryanair od danas povezuje Zagreb s Milanom, povratna karta već od 10 eura
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.06.2021 / 09:12
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Početkom lipnja Ryanair je otvorio svoju prvu liniju prema Zagrebu iz Brusselsa (Zračna luka Charleroi), koja trenutno prometuje dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom, a od danas ovaj poznati prijevoznik uvodi još jednu liniju iz Milana (Zračna luka Bergamo).

Linija Milan Bergamo – Zagreb – Milan Bergamo bit će u prometu četiri puta tjedno, svakog utorka, četvrtka, subote i nedjelje, a letovi su na ovoj liniji najavljeni i u prodaji sve do kraja ožujka sljedeće godine, javlja Croatian Aviation.

Prvi dolazak zrakoplova iz Milana u Zagreb zakazan je u 11 sati i 50 minuta, dok je polijetanje prema Milanu planirano u 12 sati i 15 minuta. Ryanair i u Zagrebu ima vrlo kratko vrijeme prizemljenja, od svega 25 minuta.

Povratne karte na ovoj liniji trenutno je moguće kupiti za svega 10 eura, u brojnim terminima u lipnju, srpnju i kolovozu.

Od danas, 17. lipnja, do kraja listopada Ryanair će između Milana i Zagreba obaviti gotovo 80 povratnih letova i pritom ponuditi gotovo 30 tisuća sjedala. Valja istaknuti da je zračna luka Bergamo udaljena otprilike sat vremena vožnje automobilom od centra Milana.

Krajem srpnja Ryanair će pokrenuti još tri redovne linije prema Zagrebu. Naime, prvi letovi iz Rima, Gotenburga i Londona najavljeni su za 27. srpanj, dok će ostalih 10 najavljenih linija s prometom započeti u rujnu.

Kako podsjećaju s portala Croatian Aviation, Zagreb je prije izbijanja globalne pandemije imao redovnu sezonsku liniju Croatia Airlinesa za Milano (zračna luka Malpensa) sa zrakoplovima tipa DashQ400, no nacionalni avioprijevoznik ovog ljeta ne prometuje na spomenutoj liniji, pa je Ryanair od danas jedina kompanija kojom je moguće direktno putovati između Zagreba i glavnog grada Lombardije.

Tagovi: Ryanair, Milano, Bergamo, Zračna luka Zagreb
PROČITAJ I OVO
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
SPEKULACIJE
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
ZAGREB - U spekulacijama o tome tko će biti novi vlasnik Studenca, uz CVC Capital Partners ovih dana se pojavila i Biedronka, najveći trgovački lanac u Poljskoj, no zasad još bez ikakvih službenih potvrda s bilo koje strane u budućoj transakciji.
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE