GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ryanair od danas povezuje Zagreb s Milanom, povratna karta već od 10 eura

Ryanair od danas povezuje Zagreb s Milanom, povratna karta već od 10 eura
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.06.2021 / 09:12
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Početkom lipnja Ryanair je otvorio svoju prvu liniju prema Zagrebu iz Brusselsa (Zračna luka Charleroi), koja trenutno prometuje dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom, a od danas ovaj poznati prijevoznik uvodi još jednu liniju iz Milana (Zračna luka Bergamo).

Linija Milan Bergamo – Zagreb – Milan Bergamo bit će u prometu četiri puta tjedno, svakog utorka, četvrtka, subote i nedjelje, a letovi su na ovoj liniji najavljeni i u prodaji sve do kraja ožujka sljedeće godine, javlja Croatian Aviation.

Prvi dolazak zrakoplova iz Milana u Zagreb zakazan je u 11 sati i 50 minuta, dok je polijetanje prema Milanu planirano u 12 sati i 15 minuta. Ryanair i u Zagrebu ima vrlo kratko vrijeme prizemljenja, od svega 25 minuta.

Povratne karte na ovoj liniji trenutno je moguće kupiti za svega 10 eura, u brojnim terminima u lipnju, srpnju i kolovozu.

Od danas, 17. lipnja, do kraja listopada Ryanair će između Milana i Zagreba obaviti gotovo 80 povratnih letova i pritom ponuditi gotovo 30 tisuća sjedala. Valja istaknuti da je zračna luka Bergamo udaljena otprilike sat vremena vožnje automobilom od centra Milana.

Krajem srpnja Ryanair će pokrenuti još tri redovne linije prema Zagrebu. Naime, prvi letovi iz Rima, Gotenburga i Londona najavljeni su za 27. srpanj, dok će ostalih 10 najavljenih linija s prometom započeti u rujnu.

Kako podsjećaju s portala Croatian Aviation, Zagreb je prije izbijanja globalne pandemije imao redovnu sezonsku liniju Croatia Airlinesa za Milano (zračna luka Malpensa) sa zrakoplovima tipa DashQ400, no nacionalni avioprijevoznik ovog ljeta ne prometuje na spomenutoj liniji, pa je Ryanair od danas jedina kompanija kojom je moguće direktno putovati između Zagreba i glavnog grada Lombardije.

Tagovi: Ryanair, Milano, Bergamo, Zračna luka Zagreb
PROČITAJ I OVO
Radnicima Luke Zadar povećane plaće
ANEKS
Radnicima Luke Zadar povećane plaće
ZADAR - Potpisivanjem aneksa kolektivnog ugovora u petak je postignut dogovor između Sindikata prometa i veza Hrvatske i Uprave Luke Zadar d.d., kojim su plaće radnika Luke povećane za 150 eura i dodatnih 50 eura od rujna.
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
POTEZI
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
PODGORICA - Njemačka kompanija Lidl kupila je zemljište u Zeti za otvaranje prodavnice, a uputila je i pismo namjere da želi da kupi 200 hiljada kvadrata u toj opštini, gdje bi otvorila logistički centar, saopštio je predsjednik te lokalne samouprave Mihailo Asanović.
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
REZOVI
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
NEW YORK - Nike će otpustiti oko 740 zaposlenika u svom svjetskom sjedištu u Oregonu, pokazalo je pismo u petak, dok vrhunski proizvođač sportske odjeće želi obuzdati troškove nakon upozorenja o padu prihoda u prvoj polovici fiskalne 2025. godine.
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
STRATEŠKI
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
MILANO - Upravni odbor Generalija, na sastanku kojim je predsjedao Andrea Sironi, odobrio je novu organizacijsku strukturu koja odražava glavne aktivnosti Grupacije, kako je predložio CEO Grupacije, Philippe Donnet.
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE