GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ryanair zapošljava u Hrvatskoj

Ryanair zapošljava u Hrvatskoj
ZAPOŠLJAVANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.02.2022 / 10:39
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Ryanair, vodeći europski zračni prijevoznik, danas je potvrdio da će Crewlink, njegov partner za zapošljavanje, u četvrtak 24. veljače u Zagrebu, održati dan otvorenih vrata zapošljavanja, kako bi podržao Ryanairov rekordni raspored letenja u ljetnoj sezoni ‘22.

Očekivanja produzeća su zaposliti više od 35 novih članova kabinskog osoblja za upravljanje zrakoplovom Airbus A320, koje upravlja Lauda Europe (avioprijevoznik Ryanair Group) iz svojih baza u Zagrebu i Zadru za raspored u ljetnoj sezoni 2022 sa 73 destinacije, uključujući 25 novih ruta, priopćili su iz Ryanaira.

Kako ističu, Crewlinkov dan otvorenih vrata održat će se u hotelu Sheraton Zagreb, u četvrtak, 24. veljače, u 10:00 sati. Ako vjerujete da imate potrebne vještine i želite prisutvovati u ovoj izvrsnoj prilici kao član kabinskog osoblja, dođite i prisustvujte u Sheraton hotelu u Zagrebu ovog četvrtka, 24. veljače 2022 u 10:00 sati. Ako niste u mogućnosti osobno prisustvovati, možete se prijaviti na virtualni razgovor putem internetske stranice.

“Odgovarajući na veliki broj upita o postojećim mogućnostima u bazama Lauda Europe u Zagrebu i Zadru, te kao potporu Ryanairovu rekordnom ljetnom programu, organizirali smo ovaj dan zapošljavanja kako bismo osobno upoznali zainteresirane kandidate i objasnili im uzbudljive i dinamične mogućnosti za karijeru, dostupnu unutar najveće europske aviacijske grupe”, istaknuo je Andrew Swan iz Crewlinka.

“Vrlo smo uzbuđeni zbog rasta u Hrvatskoj tokom ljeta ove godine, u kojom će Lauda Europe operirati šest aviona tipa Airbus 320 iz hrvatskih baza, sa daljnjim mogućnostima proširenja flote u Hrvatskoj tijekom slijedećih godina, koje će donijeti više prometa, nova radna mjesta i mogućnosti brzog napredovanja u karijeri pojedinaca”, zaključuje u priopćenju Tadej Notersberg, operativni direktor Lauda Europe.

Tagovi: Ryanair, Lauda Europe, zapošljavanje
PROČITAJ I OVO
Ljiljana Šapina iz Podravke nova je predsjednica Udruženja prehrambeno-prerađivačke industrije HGK
KARIJERE
Ljiljana Šapina iz Podravke nova je predsjednica Udruženja prehrambeno-prerađivačke industrije HGK
ZAGREB - Ljiljana Šapina, članica Uprave Podravke, nova je predsjednica Udruženja prehrambeno-prerađivačke industrije HGK koje okuplja velika i srednja poduzeća. Na izbornoj sjednici Udruženja, naglašeno je kako će se kao i do sada, zagovarati interesi članova HGK pred tijelima zakonodavne i izvršne vlasti.
Češki investitor uplatio novac za dokapitalizaciju Đure Đakovića
DOKAPITALIZACIJA
Češki investitor uplatio novac za dokapitalizaciju Đure Đakovića
SLAVONSKI BROD - Iz Đuro Đaković grupe izvijestili su danas da su zaprimili potvrdu banke o uplati novčanog uloga češkog DD Acquisitiona, sukladno odluci o povećanju temeljnog kapitala društva unosom novca i prava uz potpuno isključenje prava prvenstva postojećih dioničara pri upisu novih dionica.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni više od 46 milijuna kuna
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni više od 46 milijuna kuna
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla ugovorio je tijekom kolovoza i rujna nekoliko značajnih ugovora, vrijednih više od 46 milijuna kuna, izvijestili su u utorak iz te kompanije.
Kvalitet i vrijednosti tuzlanske Solane slave se 137 godina
TRADICIJA
Kvalitet i vrijednosti tuzlanske Solane slave se 137 godina
TUZLA - Jedna od najstarijih kompanija u BiH, sa bogatom i impresivnom historijom, ove godine slavi svojih 137. godina postojanja. Tuzlanska Solana kao tajnu svog uspjeha može prepisati tradiciji i konstantnoj kvaliteti koja je sve ove godine ostala nepromijenjena.
Konzum zaključava cijene za još 100 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice
POTEZI
Konzum zaključava cijene za još 100 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice
ZAGREB - Konzum će u četvrtak 29. rujna zaključati maksimalne cijene 100 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice kako bi svojim vjernim kupcima pomogao u izazovnoj aktualnoj situaciji u kojoj su cijene gotovo svih namirnica u kontinuiranom porastu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE