GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sanjin Katinić novi je partner u Deloitteu Srednja Europa s uredom u Hrvatskoj

Sanjin Katinić novi je partner u Deloitteu Srednja Europa s uredom u Hrvatskoj
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.12.2023 / 08:57
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Sanjin Katinić, novi je partner u Deloitteu Srednja Europa (CE) s uredom u Hrvatskoj, a bit će zadužen za jačanje i širenje Deloitteovog poslovanja vezanog uz SAP rješenja u Srednjoj Europi, posebno u CE South regiji (Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Sjeverna Makedonija, Slovenija i Srbija).

Sanjin posjeduje bogato profesionalno iskustvo u SAP konzaltingu i telekomunikacijama sa stručnim znanjem iz područja primjene tehnologija, definiranja strategija, razvoja poslovanja, te selekcije, razvoja i upravljanja talentima, što ga čini jednom od ključnih osoba u Deloitteovom timu.

Prije nego se pridružio Deloitteu, Sanjin je obnašao rukovodeće uloge u jednoj od vodećih regionalnih SAP konzalting tvrtki i najvećim telekomunikacijskim kompanijama u Hrvatskoj.

Sanjinova glavna zaduženja unutar Deloittea su unapređenje tržišne pozicije tvrtke, ubrzanje razvoja novih poslovnih segmenata poput public cloud rješenja, te rast i razvoj talenata tvrtke.

Sanjin je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, MBA je završio na IEDC-Bled School of Management u Sloveniji, a stručno se usavršavao na Harvard Business School.

„Radujem se pridruživanju timu Deloittea i prilici da svojim iskustvom i znanjem doprinesem razvoju našeg poslovanja, posebice u području vezanom uz SAP rješenja. Naš fokus bit će na inovacijama, rastu novih segmenata i podršci našim talentima kako bismo ostvarili izvrsnost u poslovanju i pružili vrhunske usluge našim klijentima", istaknuo je Katinić.

Svojim bogatim profesionalnim iskustvom, Sanjin će nedvojbeno dati značajan doprinos daljnjem jačanju i transformaciji poslovanja tvrtke kako na hrvatskom tržištu, tako i u regiji.

Tagovi: Katinić, Deloitte
PROČITAJ I OVO
Wizz Air reže broj zimskih letova u bazama u Skoplju i Beogradu
REZOVI
Wizz Air reže broj zimskih letova u bazama u Skoplju i Beogradu
SKOPLJE - Wizz Air je nastavio smanjivati frekvencije u svojim bazama za nadolazeću zimsku sezonu 2024./25., koja počinje 27. listopada, dok flota A320neo-obitelji prijevoznika prolazi inspekcije zbog proizvodnih problema s motorima.
Aerodrom Nikola Tesla usporio rast u travnju
USPORAVANJE
Aerodrom Nikola Tesla usporio rast u travnju
BEOGRAD - Beogradska zračna luka, kojom upravlja koncesionar VINCI, tijekom travnja bilježi rekordan promet putnika, ali s najmanjom stopom rasta u tekućoj godini.
Kakve su aranžmane Telekom i EPS potpisali u Italiji?
SPORAZUMI
Kakve su aranžmane Telekom i EPS potpisali u Italiji?
BEOGRAD - Tokom Poslovnog foruma Italije i Srbije u Trstu je potpisano više međudržavnih ugovora i sporazuma, ali i ugovora između italijanskih grupacija i srpskih kompanija. Među njima su i sporazumi vezani za novo zaduživanje Telekoma Srbije i Elektroprivrede Srbije.
Zaba i HBOR odbili plan za stabilizaciju poslovanja Varteksa
EPILOG
Zaba i HBOR odbili plan za stabilizaciju poslovanja Varteksa
ZAGREB - Član Uprave Varteksa Karlo Koprek izjavio je kako su od Zagrebačke banke i Hrvatske banke za obnovu i razvoj primili odbijenicu na njihov plan za stabilizaciju poslovanja kompanije.
Deutsche Bahn izabrao uži krug potencijalnih kupaca DB Schenkera
UŽI KRUG
Deutsche Bahn izabrao uži krug potencijalnih kupaca DB Schenkera
BERLIN - Njemačka državna željeznica Deutsche Bahn suzila je popis potencijalnih kupaca podružnice za teretnu logistiku DB Schenker na četiri, rekli su u petak za dpa izvori upoznati s ugovorom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE