GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Saponia jedina za svoje proizvode dobila atest o djelotvornosti protiv koronavirusa

Saponia jedina za svoje proizvode dobila atest o djelotvornosti protiv koronavirusa
CERTIFIKAT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.08.2020 / 13:46
Autor: SEEbiz / Jutarnji list
OSIJEK - Saponia se, od pojave koronavirusa, potvrdila kao proizvođač koja je među prvima, pokrenula proizvodnju dezinficijensa i omogućila ustanovama i građanima neophodna sredstva za zaštitu zdravlja.

Ovih dana proizvodi iz linije Bis Handysept i Arf Dezi-clean dobili su još jednu potvrdu o kvaliteti – atest o djelotvornosti protiv koronavirusa. Taj, izuzetno bitan certifikat, rezultat je rada Saponijinog razvojnog tima i ponovo smo dokazali da se i u Hrvatskoj razvijaju proizvodi najviših standarda kvalitete i učinkovitosti.

Nakon provedenih testiranja u laboratorijima "J. S. Hamilton", trećeg po veličini europskog laboratorija za ispitivanje hrane, hrane za životinje, voda, kozmetike, mikrobiološke čistoće objekata i uzorkovanje voda, Saponijini dezinficijensi za široku potrošnju (BIS Handysept - za dezinfekciju ruku i Arf Dezi Clean speed i universal - za dezinfekciju i čišćenje vodoperivih površina) i cijela skupina proizvoda BIS (za dezinfekciju ruku zdravstvenog osoblja, djelatnika u prehrambenoj industriji i sve one koji manipuliraju hranom...) dobili su atest virucidnosti protiv koronavirusa.

"Do sada su ovi naši proizvodi imali dokazanu antimikrobnu djelotvornost, u 99,999 posto, što je također važno u prevenciji širenja koronavirusa, ali s ovim rezultatima ispitivanja s punim pravom i odgovornošću možemo komunicirati da proizvodi imaju i antivirusno djelovanje, što je u ovom trenutku najvažnije za kupce i potrošače" - ističe Dajana Mrčela, predsjednica Uprave Saponije.

Kada je riječ o potrošačima dezinficijensa, u Saponiji naglašavaju da su ovi proizvodi, zbog svog antivirusnog djelovanja, posebno važni za škole,vrtiće, bolnice, domove za starije, ugostiteljske objekte, dakle sve one ustanove koje brigu o zdravlju moraju držati na najvišem nivou.

Saponia je za liniju Bis Handysept i Arf Dezi-clean pokrenula promotivnu kampanju s naglaskom da trebamo zaštititi naše najvažnije osjetilo – dodir. S atestom o virucidnosti još smo više sigurni da ćemo jesen, koju svi sa strepnjom iščekujemo, dodir učiniti još sigurnijim . Naravno, uz pridržavanje svih ostalih potrebnih mjera zaštite zdravlja.

Tagovi: Saponia, Dajana Mrčela, dezinficijens, Bis Handysept, Arf Dezi-clean
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE