GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Schiller otvara pogon u Tomislavgradu

Schiller otvara pogon u Tomislavgradu
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.05.2024 / 07:07
Autor: SEEbiz
TOMISLAVGRAD - Nova era industrijskog razvoja obasjava manje razvijeni kraj, kako se priprema za dolazak renomirane švicarske poslovne grupacije Schiller, koja će uskoro otvoriti svoj pogon pod nazivom Ergosana d.o.o. na području Tomislavgrada.

Na oko 8.000 kvadratnih metara, ovaj pogon bit će specijaliziran za proizvodnju medicinskih ergometara i drugih uređaja, što će značajno pridonijeti razvoju industrijskih kapaciteta, posebno medicinske industrije u ovom dijelu regije.

Odluka o otvaranju ove podružnice u BiH dolazi u godini kada Schiller obilježava 50 godina postojanja, što predstavlja i dodatni simbol povjerenja u potencijal domaće radne snage i razvojne mogućnosti ovog područja.

Schiller je prepoznat kao lider u proizvodnji medicinskih uređaja, koji su ključni u dijagnostici i spašavanju života u hitnim situacijama. Ova investicija ne samo da će donijeti nova radna mjesta, već će i pružiti priliku lokalnim stanovnicima da steknu nova znanja i vještine te doprinesu početku razvoja medicinske industrije u regiji.

Projekt Ergosana d.o.o. u Tomislavgradu također će obuhvatiti odjel za razvoj, upravljanje kvalitetom, servis i odjel za marketing, što će dodatno unaprijediti operativne procese i potaknuti razvoj novih inovativnih proizvoda, izvijestio je Tomislavcity.

Očekuje se da će otvaranje pogona Ergosana d.o.o. u Tomislavgradu doprinijeti jačanju lokalne ekonomije i poboljšanju životnog standarda stanovnika, te će predstavljati važan korak u razvoju regije.

Tagovi: Schiller, Tomislavgrad, Ergosana
PROČITAJ I OVO
Jedan od najvećih brodova koji je ikada stigao u Luku Koper koristi zeleni metanol
LUKE
Jedan od najvećih brodova koji je ikada stigao u Luku Koper koristi zeleni metanol
KOPER - U koparsku luku stigao je prvi brod koji kao gorivo koristi zeleni metanol. Brod Astrid Maersk jedini je matični kontejnerski brod s takvim pogonom. Sa 16.500 kontejnerskih jedinica jedan je od najvećih koji je ikada stigao u Luku Koper.
Atlantic Grupa pripojila Eurocenter d.o.o.
PRIPOJENJE
Atlantic Grupa pripojila Eurocenter d.o.o.
ZAGREB - Danas je održana Skupština društva Atlantic Eurocenter d.o.o. na kojoj je donesena odluka o pripajanju te davanju suglasnosti na Ugovor o pripajanju društva Atlantic Eurocenter d.o.o. društvu Atlantic Grupa d.d., skopljen dana 10. svibnja 2024.
Skupština Metalca odobrila dividendu od 90 RSD
DIVIDENDA
Skupština Metalca odobrila dividendu od 90 RSD
BEOGRAD - Skupština akcionara gornjomilanovačkog Metalca (MTLC), održana 7. juna, usvojila je sve predložene odluke, uključujući i odluku o raspodeli dobiti.
Ponude za Fortenovin agrobiznis: Osim Podravkine navodno stigle još dvije
NESLUŽBENO
Ponude za Fortenovin agrobiznis: Osim Podravkine navodno stigle još dvije
ZAGREB - Nakon što su iz Podravke u petak objavili kako su završili dubinsko snimanje poljoprivrednih kompanija Fortenove i predali obvezujuću ponudu za njihovu kupnju, doznaje se kako su ponude predali i iz mađarske Mészáros Grupe te iz Žita i Osatina Grupe.
Svaki drugi zagrebački tramvaj tehnički neispravan
ALARMANTNO
Svaki drugi zagrebački tramvaj tehnički neispravan
ZAGREB - Tramvaji zagrebačkim prugama i dalje "jure" brzinom od prosječnih 12 kilometara na sat, stari su u prosjeku 29,5 godina, a tehnički ih je ispravno tek 57 posto.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE