GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Slovenski fond kupio turističko naselje u Novom Vinodolskom

Slovenski fond kupio turističko naselje u Novom Vinodolskom
AKVIZICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.12.2023 / 13:14
Autor: SEEbiz
NOVI VINODOLSKI - Slovenski fond ECM Partners kupio je nekadašnje hotelsko naselje Zagori odnosno tvrtku Hoteli Novi za 45 milijuna eura, doznaje se iz te tvrtke i Grada Novog Vinodolskog.

Turističko naselje je dva i pol kilometra udaljeno od središta Novog Vinodolskog. Središnji objekt ima vrhunsku opremu, bazene i trim-kabinete, salone za masažu i odlično opremljenu konferencijsku dvoranu s 400 mjesta.

Tvrtka Hoteli Novi je u predstečajnoj nagodbi već deset godina. Uz poslovanje nekadašnjeg TN Zagori, a onda i Novi Spa Hotels & Resorta vezuje se u jednom razdoblju ime poznatog hrvatskog tenisača Brune Orešara i njegove sestre Zvonimire, koji su bili na čelu poslovanja hotelskog kompleksa. Mijenjale su se i komercijalne kuće koje su pokušavale produljiti uglavnom ograničeno sezonsko poslovanje.

ECM je na web stranicama objavio da je zajedno s europskim investicijskim fondom 4. prosinca 2023. uspješno zaključio akviziciju “jedinstvene obalne nekretnine u Hrvatskoj (“Odmaralište Novi Vinodolski”) koja obuhvaća hotel sa 160 soba i 330 rezidencijalnih apartmana”.

Najavljuje potpuno rebrendiranje i opsežna kapitalna ulaganja u hotelsku i rezidencijalnu komponentu.

Tagovi: Zagori, turizam, novi vinodolski, ecm partners
PROČITAJ I OVO
Preminuo Miran Goslar, otac Mercatora
IN MEMORIAM
Preminuo Miran Goslar, otac Mercatora
LJUBLJANA - Preminuo je poduzetnik Miran Goslar, objavila je Općina Ljubljana (Mol), čiji je on bio počasni građanin. Između ostalog, bio je generalni direktor Mercatora, a nadgledao je i privatizaciju ove tvrtke.
Carrefour dolazi u Srbiju
TRGOVINA
Carrefour dolazi u Srbiju
PARIZ - Jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u svetu francuski Carrefour dolazi u Srbiju.
Mastercard ugodno iznenadio analitičare
DOBRE BROJKE
Mastercard ugodno iznenadio analitičare
NEW YORK - Američki pružatelj usluga plaćanja kreditnim i debitnim karticama Mastercard u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvario 6,35 milijardi dolara (5,92 milijarde eura) prihoda, što je za desetinu više nego u istom razdoblju prošle godine.
Veći troškovi pritisnuli dobit GlaxoSmithKlinea
PRITISCI
Veći troškovi pritisnuli dobit GlaxoSmithKlinea
LONDON - Britanski farmaceutski koncern GlaxoSmithKline (GSK) u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvario manju neto dobit, unatoč rastu prihoda.
Starbucks ispod očekivanja u prvom kvartalu
SLABAŠNO
Starbucks ispod očekivanja u prvom kvartalu
NEW YORK - Američki lanac kafića Starbucks pretrpio je pad prihoda i dobiti u prvom kvartalu ove godine, razočaravši analitičare. Istovremeno, tvrtka je snizila prognozu poslovanja za cijelu godinu, javljaju strane novinske agencije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE