GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sportski gigant Olympic Channel dolazi na Sportsku televiziju

Sportski gigant Olympic Channel dolazi na Sportsku televiziju
TELEVIZIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.09.2020 / 11:50
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Sportska televizija (SPTV) ostvarila je odlučujući pogodak na globalnom terenu televizija.

Njen glavni suigrač u ovoj sportskoj i poslovnoj pobjedi je Olympic Channel, globalna olimpijska platforma u vlasništvu Međunarodnog olimpijskog odbora i partnerstvu Eurosporta i Discovery Communications. To znači da će gledatelji Sportske televizije moći uživati u visoko produciranom programu, nagrađivanom sadržaju, sportskim vijestima i međunarodnim sportskim prijenosima i to već od 18. rujna, 2020. godine.

Ovaj uspjeh posebno je znakovit kada se stavi u kontekst pandemije koronavirusa i nemogućnosti održavanja većine sportskih natjecanja pa tako i OI Tokio 2020. Postizanjem ovog dogovora SPTV vraća nadu ljubiteljima sporta donoseći legendarni Eurosport u Hrvatsku, a emitiranjem programa 'Gledajte Olympic Channel', promovira olimpijske vrijednosti i vrhunske sportaše

Uprava SPTV-a dodatno ističe vrijednost premijernog dolaska programa Olympic Channel u Hrvatsku:

'Kada bi se izrazili sportskim rječnikom, ovo postignuće moglo bi se opisati kao zlatna medalja na Olimpijskim igrama. Prenoseći nagrađivani olimpijski sadržaj najviše produkcije, napravili smo ključan korak u razvoju SPTV-a, i to u izazovnom razdoblju pandemije koronavirusa. Ovaj uspjeh je tim veći jer naš put nije bio pravocrtan. Više je nalikovao terenskom trčanju s preprekama. Ali stručnost, dobra strategija i vjera u naš uspjeh su se isplatili. Prepoznati smo od strane inovativne globalne platforme koja je do sada emitirala više od 25 000 video sadržaja, 76 originalnih serija i filmova te postigla sveukupno 3,3 milijarde video prikaza.'

Sportska televizija je specijalizirana sportska televizija u stopostotnom vlasništvu Hrvatskog olimpijskog odbora koja je s emitiranjem započela 4. travnja 2011.

Olympic Channel je globalna olimpijska platforma koja pomiče granice uspješnosti. U četiri godine nakon pokretanja, 21. kolovoza 2016., kreirao je više od 25 000 video sadržaja koji predstavljaju sve olimpijske sportske discipline u 206 zemalja, uključujući 76 originalnih serija i filmova te je postigao sveukupno 3,3 milijarde video prikaza.

Eurosport je najveći europski sportski kanal, dostupan u 59 zemalja na 20 različitih jezika i implementiran u više od 116 milijuna kućanstava i u stopostotnom je vlasništvu američkog medijskog diva Discovery Communications. Eurosport ima ekskluzivna europska prava za prijenos Olimpijskih i Zimskih igara od 2018.do 2024. godine te je time postao partner Međunarodnog olimpijskog odbora

Tagovi: Olympic Channel, Sportska televizija, Eurosport, Hrvatski olimpijski odbor
PROČITAJ I OVO
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
KARIJERE
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
OMIŠ – Andrija Topić imenovan je novim članom Uprave za akvizicije i integracije (CAIO) u Studencu i time učvrstio strateški smjer poslovanja jednog od vodećih hrvatskih maloprodajnih lanaca.
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
INVESTICIJE
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
BUDIMPEŠTA - British American Tobacco (BAT) uložit će 60 milijardi HUF, odnosno oko 152 milijuna eura, u osnivanje centra za proizvodnju bezdimnih proizvoda u Pečuhu, rekao je u petak ministar vanjskih poslova i trgovine Péter Szijjártó, prema izvješću agencije MTI.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE