GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Star Alliance, Air China i Zračna luka Beijing Capital dogovorili blisku suradnju

Star Alliance, Air China i Zračna luka Beijing Capital dogovorili blisku suradnju
SURADNJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.12.2017 / 17:45
Autor: SEEbiz
PEKING – Memorandumom o razumijevanju, koji je potpisan tijekom sastanka Glavnoga izvršnog odbora udruge Star Alliance održanog u Pekingu, udruga  avioprijevoznika Star Alliance, član udruge Air China i Međunarodna zračna luka Beijing Capital (BCIA) dogovorili su blisku suradnju s ciljem daljnje uspostave Međunarodne zračne luke Beijing Capital kao vodećeg čvorišta i transferne zračne luke, te s ciljem značajnog unapređenja budućeg iskustva putnika.

- Peking je važno čvorište naše udruge Star Alliance. Otvaranje druge zračne luke u Daxingu predstavlja priliku da učvrstimo našu predanost Međunarodnoj zračnoj luci Beijing Capital. Ovaj sporazum postavio je temelje za osiguravanje vrhunske usluge putnicima korisnicima i postizanje budućeg rasta na pekinškom čvorištu - rekao je Christian Draeger, potpredsjednik Odjela za iskustvo korisnika mreže Star Alliancea.

- U povodu 10. obljetnice članstva u udruzi Star Alliance, Air China ponosan je na svoju ulogu u osiguravanju dugoročne prisutnosti Star Alliancea u Međunarodnoj zračnoj luci Beijing Capital - izjavio je Zhao Xiaohang, viši potpredsjednik tvrtke Air China.

- Ovo je dobitna situacija za sve - izjavio je Du Qiang, potpredsjednik Međunarodne zračne luke Beijing Capital. -Imajući predanost udruge Star Alliance omogućuje nam da osiguramo potrebne resurse kako bismo zajedničkim snagama pružili korisnicima bolju uslugu u našoj zračnoj luci.

Prema Memorandumu o razumijevanju, stranke potpisnice surađivat će s ciljem smještanja svih zrakoplovnih tvrtki u članstvu Star Alliancea na isti terminal zračne luke. To omogućava udruzi Star Alliance pružanje poboljšane usluge putnicima i pokretanje inicijativa za automatizaciju zračne luke, kao što je registracija za let izvan zračne luke, brza predaja prtljage ili označavanje prtljage od strane samih putnika. Zajednička rješenja za rukovanje prtljagom, optimizirani procesi transfera i usluga povezivanja Star Alliancea pružit će dodatne pogodnosti korisnicima.

Međunarodnu zračnu luku Beijing Capital opslužuje 17 članova udruge Star Alliance: Air Canada, Air China, ANA, Asiana Airlines, Austrian, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, SWISS, Turkish Airlines, THAI i United. Oni zajedno obavljaju preko 742 letova na dan, povezujući Peking sa 177 odredišta u 41 državi. 

Tagovi: Star Alliance, Air China, Beijing Capital
PROČITAJ I OVO
FDA odobrio remdesivir za liječenje koronavirusa
ZELENO SVJETLO
FDA odobrio remdesivir za liječenje koronavirusa
NEW YORK - Američka agencija za hranu i lijekove odobrila je lijek Gilead Scincesa remdesivir za liječenje koronavirusa.
Adidas najavljuje skoru prodaju Reeboka
PRODAJA
Adidas najavljuje skoru prodaju Reeboka
BERLIN - Njemački sportski div Adidas najavljuje prodaju Reeboka u idućim mjesecima, piše njemački Manager Magazin.
Rezultati Coca-Cole bolji od očekivanja analitičara
SOLIDNO
Rezultati Coca-Cole bolji od očekivanja analitičara
ATLANTA - Coca-Cola je u trećem tromjesečju ove godine poslovala s manjom dobiti i prihodima nego u trećem tromjesečju prošle godine, ali poslovni su rezultati i dalje bili bolji nego što su analitičari s Wall Streeta očekivali.
Uredba Vlade Srbije: Dokapitalizacija kompanija zbog pandemije
POMOĆ
Uredba Vlade Srbije: Dokapitalizacija kompanija zbog pandemije
BEOGRAD - Vlada Srbije je, na današnjoj sednici, usvojila Uredbu o uslovima i kriterijumima usklađenosti državne pomoći kroz dokapitalizaciju učesnika na tržištu radi otklanjanja poremećaja u privredi prouzrokovanih epidemijom zarazne bolesti COVID-19.
Počinje projekt dogradnje luke Baška vrijedan 41,1 milijun kuna
LUKE
Počinje projekt dogradnje luke Baška vrijedan 41,1 milijun kuna

BAŠKA - Ugovor o izvođenju radova dogradnje luke Baška, u projektu vrijednom ukupno 41,1 milijun kuna, potpisali su u četvrtak ravnatelj Županijske lučke uprave Krk Goran Lajnert i predstavnik izvođača radova, direktor tvrtke Aqua Mont Service Zdenko Dvornik, a bio je nazočan i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković .

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE