GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Starbucks uskoro u Crnoj Gori

Starbucks uskoro u Crnoj Gori
AŠIRE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.08.2023 / 09:29
Autor: SEEbiz
PODGORICA - Kada je u julu prošle godine tadašnji gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković najavio da će popularni lanac kafeterija Starbucks otvoriti svoj objekat u Podgorici, to je izazvalo veliku reakciju javnosti.

Kako je tada rečeno, Starbucks je svoju kafeteriju trebalo da otvori do kraja 2022. godine, u okviru investicije od pet miliona eura.

Ipak, od tada, pa do danas, javnost je ostala uskraćena o informaciji kada će Podgoričani moći da uživaju u ispijanju popularne kafe, koja je po mnogo čemu posebna.

Sa vlasnicima čuvene franšize sarađuje kompanija Zeren Holding, koja i dovodi Starbacks u Crnu Goru.

Kako ističu, projekat se aktivno nastavlja.

- I mi, jednako kao i vi želimo da se ovaj projekat što prije realizuje u Crnoj Gori. Projekat se aktivno nastavlja. Svi naši napori su usmjereni u ovom pravcu. Iako se trenutno ne oglašavamo mnogo, građani Crne Gore treba da znaju da se ulažu svi napori da se Starbucks otvori što je prije moguće - naveli su iz kompanije Zeren Holding za portal Kolektiv.me.

Prema ranijim najavama, otvaranjem Starbucks-a, trebalo bi da bude obezbijeđeno 50 novih radnih mjesta.

Tagovi: Starbucks, PODGORICA, CRNA GORA
PROČITAJ I OVO
Minimalne plaće u ugostiteljstvu rastu prosječno 17%
KOLEKTIVNI UGOVOR
Minimalne plaće u ugostiteljstvu rastu prosječno 17%
ZAGREB - Od 1. svibnja 2024. godine povećanje minimalnih osnovnih plaća od prosječno 17 % za temeljna ugostiteljska zanimanja, koje su ugovorili socijalni partneri u turizmu, proširuje se na sve poslodavce i radnike u RH u djelatnostima pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane.
Novo Nordisk nadmašio očekivanja na krilima prodaje popularnog lijeka za mršavljenje
BOLJE OD OČEKIVANJA
Novo Nordisk nadmašio očekivanja na krilima prodaje popularnog lijeka za mršavljenje
KOPENHAGEN - Danski farmaceutski div Novo Nordisk, koji je prošle godine postao najvrednija tvrtka u Europi zahvaljujući velikom uspjehu svojih lijekova za mršavljenje, u četvrtak je nadmašio procjene dobiti za prvo tromjesečje.
Preminuo Miran Goslar, otac Mercatora
IN MEMORIAM
Preminuo Miran Goslar, otac Mercatora
LJUBLJANA - Preminuo je poduzetnik Miran Goslar, objavila je Općina Ljubljana (Mol), čiji je on bio počasni građanin. Između ostalog, bio je generalni direktor Mercatora, a nadgledao je i privatizaciju ove tvrtke.
Carrefour dolazi u Srbiju
TRGOVINA
Carrefour dolazi u Srbiju
PARIZ - Jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u svetu francuski Carrefour dolazi u Srbiju.
Mastercard ugodno iznenadio analitičare
DOBRE BROJKE
Mastercard ugodno iznenadio analitičare
NEW YORK - Američki pružatelj usluga plaćanja kreditnim i debitnim karticama Mastercard u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvario 6,35 milijardi dolara (5,92 milijarde eura) prihoda, što je za desetinu više nego u istom razdoblju prošle godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE