GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Stečajni upravitelj Polzele prodao tvornički kompleks

Stečajni upravitelj Polzele prodao tvornički kompleks
PRODAJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.06.2021 / 21:02
Autor: SEEbiz
MARIBOR - Stečajni upravitelj Polzele Zlatko Hohnjec uspio je prodati tvornički kompleks na javnoj dražbi po početnoj cijeni, koja je ovaj put iznosila gotovo dva milijuna eura.

Cijena je 390.000 eura manja nego na posljednjoj aukciji u veljači. Stečajni upravitelj nije želio otkriti ime kupca tvorničkog kompleksa.

Riječ je o industrijskom kompleksu zgrada, proizvodnih i ostalih pomoćnih pogona te pripadajućeg zemljišta u Cvetličnoj ulici u Polzeli. Ukupna korisna površina zgrada je oko 24.300 četvornih metara.

Hohnjec je tvornički kompleks prvi put prodao 2017. godine prikupljajući neobvezujuće i obvezujuće ponude, početna cijena određena je na 2,4 milijuna eura. U postupku nije dobio nikakvu ponudu. Javna dražba 2018. također je bila neuspješna.

Nakon zatvaranja tvrtke, Hohnjec je uspio prodati većinu dionica i marku Polzela na javnoj dražbi. Kupila ih je estonska trgovačka tvrtka za nešto manje od 390.000 eura.

Prema Hohnječevim planovima, očekuje se da će ove godine završiti bankrot Polzele, koji je uveden u prosincu 2016. godine.

Tagovi: Polzela, Zlatko Hohnjec
PROČITAJ I OVO
Tko bi mogao biti kupac alkoholnog segmenta Zvečeva?
ŽESTOKA PIĆA
Tko bi mogao biti kupac alkoholnog segmenta Zvečeva?
POŽEGA - Hrvatski proizvođač alkoholnih pića i slatkiša Zvečevo priopćio je da će njegovi dioničari na Glavnoj skupštini razmotriti prijedlog za prodaju dijela imovine tvrtke koji se odnosi na proizvodnju žestokih pića. U obavijesti dostavljenoj Zagrebačkoj burzi nisu iznijeli više detalja o tome.
Fortenova pretvara potraživanja u Mercatoru u kapital
POTEZI
Fortenova pretvara potraživanja u Mercatoru u kapital
LJUBLJANA - Mercator je sazvao Skupštinu za 1. rujna na prijedlog svog većinskog vlasnika Fortenove Grupe, a dioničari će odlučiti o prijedlogu povećanja kapitala tvrtke za oko šest miliona eura.
Kinezi refinanciraju dug Atlantske plovidbe
DOGOVOR
Kinezi refinanciraju dug Atlantske plovidbe
DUBROVNIK - Atlantska plovidba izvijestila je kako je sklopila ugovor o povratnom leasingu na rok od tri godine s kineskom financijskom institucijom CSSC Shipping Company iz Hong Konga.
Dukat opoziva jogurte s crnim ribizom i s naranča cimetom
OPOZIV
Dukat opoziva jogurte s crnim ribizom i s naranča cimetom
ZAGREB - Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače da proizvođač Dukat iz Zagreba, zbog utvrđenoga pesticida etilen oksida u aditivu koji se koristi u procesu proizvodnje, opoziva svoje proizvode Dukatos jogurt crni ribiz 150g i Dukatos jogurt naranča cimet 150g određenih rokova trajanja.
Jeste li kušali nove Planet of plants proizvode?
PROMO
Jeste li kušali nove Planet of plants proizvode?
ZAGREB - Plant based postaje sve popularniji oblik prehrane. Očuvanje okoliša, smanjenje globalnog siromaštva, zaštita životinjskog svijeta i povoljan utjecaj na zdravlje samo su neki od razloga zbog kojih se odlučujemo na jelovnik uključiti što više namirnica biljnog podrijetla.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE