GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Stefania Silvestri i Dimitris Kyriazis novi članovi menadžment tima Heinekena Hrvatska

Stefania Silvestri i Dimitris Kyriazis novi članovi menadžment tima Heinekena Hrvatska
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.10.2022 / 10:12
Autor: SEEbiz
KARLOVAC – Stefania Silvestri imenovana je direktoricom financija HEINEKENA Hrvatska, dok je Dimitris Kyriazis preuzeo poziciju direktora Sektora prodaje unutar kompanije.

Stefania Silvestri nastavit će razvijati funkciju financija u HEINEKENU Hrvatska fokusirajući se na strateške prioritete kompanije. Dimitris Kyriazis bit će zadužen za ostvarenje komercijalnog plana s fokusom na održivi rast u svim prodajnim kanalima, uključujući oblikovanje jake HoReCa strategije te razvoj snažnih odnosa s kupcima i potrošačima. Kao i njihovi prethodnici, Stefania i Dimitris postaju članovi lokalnog menadžment tima te će oboje izravno odgovarati Marti Bułhak, predsjednici Uprave HEINEKENA Hrvatska.

Stefania Silvestri dolazi iz HEINEKENA Italija gdje je bila menadžerica za planiranje i kontroling, a prije toga je preko deset godina stjecala vrijedno iskustvo u odjelu financija L'Oréala, vodeće globalne tvrtke u segmentu ljepote i osobne njege. Za to vrijeme bila je na vodećim pozicijama u odjelima za planiranje i kontroling, uključujući poziciju direktorice financijskog kontrolinga u Belgiji te direktorice financijskog kontrolinga u Italiji. Prije dvije godine pridružila se HEINEKENU Italija gdje je rukovodeći funkcijama planiranja i kontrolinga pridonosila transformaciji i rastu operativne kompanije, pokazujući značajne liderske vještine te funkcionalne kompetencije.

Dimitris Kyriazis dolazi iz HEINEKENOVE operativne kompanije EMEA Export & Global Duty Free gdje je bio odgovoran za komercijalne aktivnosti izvoznog poslovanja u Europi, na Bliskom istoku, u Africi, kao i za bescarinsko poslovanje širom svijeta. U HEINEKENU je preko 19 godina, od čega je 15 godina proveo u HEINEKENU Grčka u različitim ulogama – od brend menadžementa do seniorskih prodajnih pozicija u maloprodaji i ugostiteljstvu.

Nakon toga, 2018. godine se priključio operativnoj kompaniji Europe Exports & GDF, koja nakon reorganizacije i spajanja s AMEE Export postaje EMEA Export & GDF. Imao je ključnu ulogu u toj transformaciji, ali i vođenju različitih regija kroz turbulentna vremena tijekom pandemije smanjivši njen negativan utjecaj na poslovanje. Dimitris je i dao značajan doprinos stvaranju prodajne organizacije koja je fokusirana, učinkovita, usmjerena rastu i temeljena na podacima.

Tagovi: Stefania Silvestri, Dimitris Kyriazis, Heineken Hrvatska, Heineken
PROČITAJ I OVO
Aerodrom Sarajevo će raditi i noću, dva avioprijevoznika pokazala interes
NOVI TERMINAL
Aerodrom Sarajevo će raditi i noću, dva avioprijevoznika pokazala interes
SARAJEVO - Sarajevska zračna luka planira produžiti svoje radno vrijeme nakon ponoći i kasnije ove godine postati operativna zračna luka koja će raditi 24 sata.
Bertelsmann predviđa stabilnu financijsku godinu unatoč inflaciji
PREDVIĐANJA
Bertelsmann predviđa stabilnu financijsku godinu unatoč inflaciji
BERLIN - Njemački konglomerat Bertelsmann predviđa stabilne poslovne brojke za ovu godinu unatoč ratu u Ukrajini i inflaciji.
Japunčić: U Fortenovi još ne mogu mirno spavati
ANALITIČARI
Japunčić: U Fortenovi još ne mogu mirno spavati
ZAGREB - Financijski stručnjak Hrvoje Japunčić analizirao je situaciju šest godina nakon afere oko Agrokora, kao i o tome što zapravo u bliskoj budućnosti čeka Foretnova grupu.
Deutsche Bahn se snažno oporavio u 2022.
OPORAVAK
Deutsche Bahn se snažno oporavio u 2022.
FRANKFURT - Deutsche Bahn je u 2022. poslovao s operativnom dobiti od 1,3 milijarde eura, nakon operativnog gubitka od 1,5 milijardi eura u 2021.
Skok dobiti i marže H&M-a
SJAJNE BROJKE
Skok dobiti i marže H&M-a
STOCKHOLM - H&M je izvijestio o skoku operativne dobiti u prvom poslovnom kvartalu zahvaljujući smanjenim troškovima koji su nadoknadili slabiju prodaju u uvjetima visoke inflacije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE