GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Studenac otvorio svoju petu prodavaonicu u Zagrebu

Studenac otvorio svoju petu prodavaonicu u Zagrebu
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.08.2021 / 13:29
Autor: SEEbiz
OMIŠ – Studenac, glavni maloprodajni lanac na Jadranu, otvorenjem petog Studenac marketa, na adresi Nova cesta 52, nastavlja s rastom i širenjem svojeg poslovanja u Zagrebu. Najnovije otvorenje uslijedilo je samo tri mjeseca nakon što je u glavnom hrvatskom gradu otvorena prva prodavaonica Studenca.

Budući da je Zagreb značajno drukčije okruženje od obale, želja kompanije bila je maksimalno se uklopiti u životni stil Zagrepčana te se prilagoditi potrebama i navikama dinamične urbane sredine.

Stanovnicima Zagreba tako je predstavljen novi format proximity trgovina koje ponudom prate svjetske FMCG trendove. Svih pet zagrebačkih Studenac trgovina smješteno je na frekventnim lokacijama te u manjem prostoru raspolažu mogućnostima koje nude i veliki formati, pri čemu donose brže snalaženje, manje gužve, a istodobno i mnogobrojne pogodnosti.

Zagrebačke prodavaonice Studenca donose obogaćenu ponudu TO GO s odabranim asortimanom gotovih i polugotovih jela kao i toplih napitaka i svježih voćnih sokova. Kako bi Zagrepčanima prišao još bliže, Studenac je dostupan i na aplikacijama WOLT i BOLT, pri čemu, uz uštedu vremena, redovitim tjednim akcijama nudi i uštedu novca.

Upravo sa željom da kupcima osigura kvalitetne proizvode po atraktivnim cijenama, Studenac je u travnju predstavio jedinstveni asortiman svojih privatnih robnih marki, označen znakom zelene košarice i dostupan samo u Studencu. Riječ je o probranim proizvodima, većim dijelom domaćih proizvođača, koji će bez sumnje biti podrška budžetu stanovnika glavnog grada.

Rast mreže prodavaonica u glavnom hrvatskom gradu važan je poslovni iskorak za tržišno pozicioniranje i jačanje Studenca, ne samo kao lidera Jadrana već i jednog od vodećih maloprodajnih lanaca u Republici Hrvatskoj.
Zagrebačke trgovine Studenca nalaze se na adresama Ulica kneza Mislava 1, Ilica 53, Ilica 138, Trg Nikole Šubića Zrinskog 14 i Nova cesta 52, a do kraja godine planiraju se otvorenja dodatnih trgovina.

Zbog izvrsnosti u odnosima s kupcima, usluzi i kvaliteti ponude te napora uloženih u podizanje kvalitete ukupnog korisničkog iskustva i zadovoljstva svojih kupaca, Studenac je ranije ove godine nagrađen međunarodnim priznanjima – zlatnom medaljom „Customer’s Friend“ i certifikatom „Posvećeni izvrsnosti“.

Tagovi: Studenac, Zrinjevac, trgovina, maloprodaja, Studenac market
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE