GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Studenac predstavio mobilnu aplikaciju i novi program vjernosti

Studenac predstavio mobilnu aplikaciju i novi program vjernosti
APLIKACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.03.2022 / 10:44
Autor: SEEbiz
OMIŠ – Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i lanac s najvećom mrežom prodavaonica, predstavio je svoj novi program vjernosti i mobilnu aplikaciju 'Moj Studenac'.

Besplatna aplikacija, dostupna za Android i iOS, kupcima pruža jedinstven doživljaj svakodnevne kupnje u Studencu, uz mnogobrojne pogodnosti koje će biti osmišljene prema njihovim navikama te tako donijeti veću vrijednost za njihovu lojalnost.

Korištenje aplikacijom iznimno je jednostavno, potrebno je proći postupak registracije, pri svakoj kupnji u Studencu pokazati i skenirati aplikaciju te tako skupljati bodove unutar aplikacije i koristiti se njima za popuste na odabrane proizvode ili pak na cjelokupan iznos računa. Jedna potrošena kuna donosi dva boda, a prva dva mjeseca bodovi se udvostručuju, tako da dva boda vrijede čak četiri. Redovitim korištenjem aplikacije Studenac kreira personalizirane kupone prilagođene svakom kupcu, a priprema im i posebna iznenađenja. Također, prelaskom na aplikaciju 'Moj Studenac' svi kupci imaju i COOL pogodnosti dosadašnjeg programa, no uz to ostvaruju mogućnost skupljanja bodova, kojima će ostvarivati nove i atraktivnije pogodnosti od onih koje donosi sama COOL kartica.

„Prateći svjetske trendove i osluškujući potrebe naših kupaca, osmislili smo novi program u obliku suvremene mobilne aplikacije. Iznimno je jednostavna za korištenje, a našim kupcima donosi veću vrijednost za vjernost. Naime, zahvaljujući podacima koje ćemo prikupljati i analizirati, moći ćemo im ponuditi pogodnosti prilagođene upravo njihovim navikama. Također, istaknula bih posebnu sinergiju različitih odjela Studenca u stvaranju aplikacije – Category menadžmenta, prodaje, opće nabave, IT-a, računovodstva, kontrolinga, ljudskih potencijala, pravne službe, marketinga i same Uprave. Zajednički rad utkan je u aplikaciju u čijem je središtu kupac, a zahvaljujući upravo zajedništvu i odličnoj suradnji napravili smo još jedan korak bliže našim kupcima kako bismo im osigurali ugodno iskustvo kupnje i pokazali kako vjernost ima vrijednost“, istaknula je Nina Mimica, direktorica marketinga Studenca.

U aplikaciji je moguće prelistati aktualne tjedne kataloge Studenca i tako još jednostavnije pronaći proizvode po povoljnijim cijenama. Uz to, bez obzira na to gdje se nalazili, kupci uvijek mogu pronaći najbližu prodavaonicu Studenca, provjeriti radno vrijeme i obaviti kupnju. U 'Mom Studencu' dostupne su i sve novosti o poslovanju Studenca, a tu je i inspirativni kulinarski kutak s videoreceptima za pripremu ukusnih jela.

Aplikacija je, osim na hrvatskom, dostupna i na engleskom jeziku što je važno imajući na umu turiste, kojima je Studenac ljeti poznata trgovina-susjed, a koji se bez poteškoća mogu koristiti svim prednostima koje donosi mobilna aplikacija.
Također, kupci u svakom trenutku mogu pratiti svoju potrošnju i koristiti se skupljenim bodovima prema potrebama i željama te ih tako mogu prebaciti bliskim osobama ili pak učiniti dobro djelo i darovati ih odabranoj neprofitnoj organizaciji. Jedna od organizacija je Hrvatski Crveni križ, s programom 'Za dostojanstven život', zahvaljujući kojem pomoć stiže starijim osobama u teškim životnim uvjetima. Svoje bodove kupci mogu darovati i organizaciji 'Društvo 20000 milja', koja okuplja ambiciozne, svestrane i kreativne istraživače čiji je primarni interes područje biologije i ekologija mora. Među odabranim su organizacijama i 'CRVENI NOSOVI klaunovidoktori', koji pomažu vratiti osjećaj sreće i radosti djeci u teškim trenucima.
„U Hrvatskoj neprekidno djelujemo više od dvanaest godina i smijehom osnažujemo djecu i njihove roditelje u bolnicama te starije osobe u domovima. Veseli nas suradnja sa Studencem i mogućnost da i ovim putem dobijemo potporu za svoje djelovanje te nastavimo sa svojom misijom u kojoj nam je najvažniji dječji osmijeh“, poručila je Maja Rusan, voditeljica odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije Crvenih nosova.

Tagovi: Studenac, Moj Studenac, Nina Mimica
PROČITAJ I OVO
Fortenova grupa isplatila više od 2,3 milijuna eura uskrsnica za svoje zaposlenike
USKRSNICA
Fortenova grupa isplatila više od 2,3 milijuna eura uskrsnica za svoje zaposlenike
ZAGREB - Fortenova grupa d.d. i njezine operativne kompanije u Hrvatskoj i ove su godine uoči Uskrsa svojim zaposlenicima isplatile uskrsnice, a sukladno važećim kolektivnim ugovorima i mogućnostima pojedinih kompanija u to je nagrađivanje zaposlenika ukupno uloženo više od 2,3 milijuna eura.
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE