GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Studenac preuzeo Duravit

Studenac preuzeo Duravit
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.05.2022 / 10:07
Autor: SEEbiz
OMIŠ – Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i lanac s najvećom mrežom prodavaonica, preuzeo je lokalni trgovački lanac Duravit Trgovina d.o.o. koji posluje u 13 maloprodajnih objekata na području Pule i okolice te zapošljava preko 40 zaposlenika. Također, lanac se može pohvaliti i tradicijom dugom gotovo trideset godina.

Preuzimanjem Duravit Trgovina d.o.o. Studenac je, nedugo nakon preuzimanja karlovačkog trgovačkog lanca Kordun, nastavio sa širenjem svoje prodajne mreže. Tim potezom dodatno je potvrdio svoju poziciju lanca s najvećim brojem prodavaonica u Hrvatskoj, njih više od 750 u devet županija i Zagrebu.

„Studenac nastavlja sa svojom poslovnom strategijom rasta i razvoja, a preuzimanjem lanca Duravit Trgovina d.o.o., ojačali smo i našu poziciju u Puli i okolici dosegnuvši čak pedeset prodavaonica. Siguran sam da ćemo i u ovom slučaju biti prepoznati kao prava trgovina-susjed u Istri jer nam naša snažna lokalna integriranost daje priliku da svoju ponudu maksimalno uskladimo s potrebama pojedinih sredina. Uz postupno unapređenje svih poslovnih aspekata, zadržat ćemo vrijednost koju lanac predstavlja svojim kupcima i zaposlenicima te je dodatno obogatiti i vrijednostima Studenca kako bismo zajedničkim snagama postigli značajne rezultate“, izjavio je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Baš kao i u prethodnim preuzimanjima slijedi integracija novih prodavaonica, preuređenje u Studenac prodavaonice, obogaćenje asortimana i uvođenje mnogobrojnih drugih pogodnosti za kupce. Govoreći o pogodnostima, uz redovite tjedne akcije, kupce u Studencu dodatno očekuju popusti dobrodošlice, posebne akcije i letak te aktivnosti na prodajnim mjestima poput zabavnog kola sreće u prvim tjednima otvorenja.

Spomenuto područje bogatije je tako za niz novih Studenac prodavaonica proximity formata koje kupcima omogućavaju bržu i praktičniju svakodnevnu kupnju uz bogatu ponudu, asortiman TO GO i mnogobrojne pogodnosti.

Također, kupci mogu preuzeti i „Moj Studenac“, novi program vjernosti Studenca u obliku suvremene mobilne aplikacije, koji im donosi vrijednost za vjernost. Besplatna aplikacija, dostupna za Android i iOS, kupcima tako pruža jedinstven doživljaj svakodnevne kupnje u Studencu uz posebne pogodnosti koje će biti osmišljene prema njihovim navikama.

Tagovi: Studenac, Duravit, Duravit Trgovina
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE