GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Super Konzum Vukovarska slavi svoj 25. rođendan

Super Konzum Vukovarska slavi svoj 25. rođendan
ROĐENDAN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.12.2020 / 14:11
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Kako bi se kupcima omogućila nabava svih potrebnih namirnica na jednom mjestu te tako olakšao proces kupnje, davne 1995. na 2075 m2 prodajnog prostora otvoren je Super Konzum Vukovarska koji je, pružajući kompletnu uslugu po svim odjelima, redefinirao značenje pojma maloprodaja u Hrvatskoj, ali i u regiji.

Super Konzum Vukovarska bio je prva prodavaonica supermarket formata koja je bila pionir u mnogočemu. Kupcima je svakodnevno nudila svježe voće i povrće u prvoj samoposlužnoj tržnici u zatvorenom prostoru, a njeni djelatnici bili su i prvi koji su se koristili digitalnim vagama. Svakodnevno je bio dostupan bogat izbor mesa, a imala je i vlastitu pakirnicu koja je, osim za Super Konzum Vukovarska, pakirala meso i za druge prodavaonice. Ne treba zaboraviti ni činjenicu da se upravo u Super Konzumu Vukovarska nalazila i prva pekarnica u maloprodajnom prostoru, a vlastitim pekarskim proizvodima opskrbljivala je i druge prodavaonice. Osim što je bila predvodnik u razvoju pekarskog asortimana, prva je u ponudi imala i svježe kolače u kojima su kupci svakodnevno mogli uživati. Uz to, u Konzumovoj prodavaonici u Vukovarskoj nalazila se i prva cvjećarnica u sklopu prodajnog prostora u kojoj su bili zaposleni najbolji cvjećari u Hrvatskoj.

„Ono što je bila specifičnost ovog objekta je što smo još prije 25 godina htjeli objediniti sve odjele da kupci prilikom obilaska prodavaonice i kupnje dožive zadovoljenje svih svojih potreba u pogledu svježe i pakirane hrane. Dakle, da ne idu samo po meso ili samo po voće i povrće, već da mogu obaviti cjelokupnu kupnju na jednom mjestu i tako uštediti vrijeme. Već smo tada 1995. godine imali bogat asortiman proizvoda koji smo samo nastavili širiti, dajući prednost domaćoj proizvodnji“, izjavio je Denis Validžić, regionalni direktor Konzuma.

Naglasak Konzumovog poslovanja od samih je početaka bio na suradnji s domaćim proizvođačima pa se tako i Super Konzum Vukovarska trudio ponuditi presjek najboljih domaćih proizvoda i stavljati ih na tržište u što većoj mjeri. U suradnji s PIK Vrbovcem i ostalim domaćim proizvođačima radili su na razvoju egalizirane prodajne robe, a upravo je Super Konzum Vukovarska bio prva prodavaonica koja je plasirala vakumirane proizvode spremne za pripremu.

Zahvaljujući suradnji s Ledom u Konzumovoj su prodavaonici u Vukovarskoj od samih početaka intenzivno radili na razvoju novih proizvoda i njihovog plasmana pa tako nije bilo Ledovog noviteta koji nije prošao kroz ovu prodavaonicu, a na policama su se svakodnevno mogli naći i novi proizvodi prehrambenih tvrtki poput Zvijezde, Podravke, Solane Pag i mnogih drugih.

Svakodnevne napore koje je Super Konzum Vukovarska ulagao kako bi uvijek iznova nudio vrhunski asortiman i uslugu, prepoznavali su kroz sve ove godine i zadovoljni kupci. Tako je Super Konzum Vukovarska prva poslovnica u Hrvatskoj koja je napravila dnevni promet od milijun kuna i prva koja je napravila dnevni promet od 2 milijuna kuna. Kako bi držala korak s dnevnom potražnjom velike količine robe, Super Konzum Vukovarska prva je prodavaonica u Hrvatskoj u kojoj su se radile skenerske inventure zahvaljujući najsuvremenijim informatičkim rješenjima, a na temelju tih inventura automatski naručivala roba.

Prema Super Konzumu u Vukovarskoj, osmišljene su i mnoge druge Konzumove prodavaonice tog formata, a iako je zahvaljujući svojim inovacijama još prije 25 godina ušla u povijest, 68 zaposlenika Super Konzuma Vukovarska svojim marljivim radom i dalje svakodnevno opravdava povjerenje brojnih vjernih kupaca.

Tagovi: Super Konzum Vukovarska, Konzum, Denis Validžić, Fortenova grupa, Zvijezda, Podravka, Solana Pag
PROČITAJ I OVO
Fortenova grupa isplatila više od 2,3 milijuna eura uskrsnica za svoje zaposlenike
USKRSNICA
Fortenova grupa isplatila više od 2,3 milijuna eura uskrsnica za svoje zaposlenike
ZAGREB - Fortenova grupa d.d. i njezine operativne kompanije u Hrvatskoj i ove su godine uoči Uskrsa svojim zaposlenicima isplatile uskrsnice, a sukladno važećim kolektivnim ugovorima i mogućnostima pojedinih kompanija u to je nagrađivanje zaposlenika ukupno uloženo više od 2,3 milijuna eura.
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE