GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

TAP Air Portugal pokrenuo novu liniju Zagreb-Lisabon

TAP Air Portugal pokrenuo novu liniju Zagreb-Lisabon
LINIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.06.2021 / 14:44
Autor: SEEbiz
ZAGREB - TAP Air Portugal danas započinje s izravnim letovima iz Zagreba prema Lisabonu, glavnom gradu Portugala. Nova linija prometovat će tri puta tjedno - srijedom, petkom i nedjeljom. Polazak iz Zagreba bit će u 13:25 sati, a predviđeni dolazak u Lisabon je u 15:50 sati. Iz Lisabona letovi polaze u 8:00 sati ujutro s planiranim dolaskom u Zagreb u 12:05 sati.

„Izuzetno nam je drago što smo otvorili novu liniju do Zagreba, koja omogućava Hrvatima da posjete Portugal ovog ljeta. Omogućuje i Portugalcima da izravno putuju u Zagreb, na hrvatsku obalu i u Dubrovnik, umjesto da lete preko drugih europskih gradova. Konačno, to dodatno učvršćuje položaj Lisabona kao najboljeg europskog čvorišta jer su letovi za Zagreb usklađeni s našom razgranatom mrežom letova u Americi i Africi. Pokretanje ove nove linije također je važan znak oporavka u sektoru turizma i zrakoplovstva. Jačamo svoju predanost tako što garantiramo svim putnicima čisto i sigurno okruženje u svim fazama putovanja i fleksibilnu politiku rezerviranja karata”, izjavio je Arik De, glavni direktor Sektora prihoda i razvoja ruta u TAP Air Portugal.

"Drago nam je vidjeti TAP Portugal u Zagrebu nakon pet godina stanke," rekao je Yavuz Aytis, voditelj razvoja ruta u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb.

“Ova linija neće povezati samo dva glavna grada - zahvaljujući širokoj mreži kompanije TAP Air Portugal u Lisabonu, putnici će imati pristup kontinentima Amerike i Afrike, kao i jadranskoj obali na domaćim letovima iz Zagreba. Ponovnim pokretanjem linije Zagreb - Lisabon dodatno će se ojačati pozicija Zračne luke Franjo Tuđman kao „ulaznih vrata“ u jugoistočnu Europu."

TAP neprestano prati razvoj pandemije i njezine utjecaje na zrakoplovnu industriju, a popis destinacija i letova dostupnih u rezervacijskom sustavu se prilagođava sukladno potrebama. Daljnje informacije o ograničenjima putovanja i uvjetima ulaska u Portugal mogu se pronaći na poveznici.

TAP je uveo još veće fleksibilnosti u svoju Book with Confidence policy. Korisnici koji rezerviraju letove do 31. srpnja mogu izvršiti promjenu rezervacije besplatno do tri dana prije leta. Na taj način se svim putnicima nudi veća fleksibilnost te mogućnost da sa sigurnošću rezerviraju i organiziraju svoja putovanja. Sve informacije o tome kako promijeniti rezervacije dostupne su na ovoj poveznici.

Bez obzira na to što su svjesni činjenice da je okruženje u zrakoplovu jedno od najsigurnijih i najsterilnijih s gledišta zaraznih bolesti, zahvaljujući učinkovitosti sustava filtriranja zraka na zrakoplovu, HEPA filterima kao i na konfiguraciji kabine, TAP je prilagodio svoje procese i implementirao nove i poboljšane postupke kako bi garantirao svim putnicima čisto i sigurno okruženje u svakoj fazi putovanja. Zdravlje i sigurnost svih je TAP-ov prioritet.

TAP je vodeća portugalska zrakoplovna kompanija, a član je globalnog zrakoplovnog udruženja Star Alliance od 2005. godine. U prometu je od 1945. godine, a središte TAP-a je u Lisabonu, privilegiranoj pristupnoj platformi u Europi - na križanju s Afrikom, Sjevernom, Srednjom i Južnom Amerikom – stoga je portugalska zrakoplovna tvrtka lider među kompanijama koje povezuju Europu i Brazil.

Tagovi: TAP Air Portugal, Zračna luka Zagreb, linija Zagreb-Lisabon
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE