GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Telekom Slovenije: Sindicirani zajam od 130 milijuna eura

Telekom Slovenije: Sindicirani zajam od 130 milijuna eura
ZAJAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.06.2021 / 21:10
Autor: SEEbiz
LJUBLJANA - Telekom Slovenije, d.d., sa sindikatom banaka u organizaciji Nove Ljubljanske banke d.d. i sastavljen od banaka Banca Intesa Sanpaolo d.d., Nova Ljubljanska banka d.d., SKB banka d.d. i UniCredit Banka Slovenija d.d. potpisao ugovor o dugoročnom sindiciranom zajmu u iznosu od 130 milijuna eura.

Primljenim dugoročnim zajmom, Telekom Slovenije, osigurao je potrebnu likvidnost za otplatu izdanih obveznica u iznosu od 100 milijuna eura koje dospijevaju u lipnju 2021. godine, a zajam je dijelom namijenjen ulaganjima za daljnju provedbu postavljena strategija.

Sindicirani zajam ima rok dospijeća sedam godina i podijeljen je u tri tranše: dvije u iznosu od 50 milijuna eura i jednu u iznosu od 30 milijuna eura, i to tranšu A s otplatom glavnice u jednakim polugodišnjim ratama, tranšu B s jednokratna otplata glavnice i tranša C s kombinacijom polugodišnjih otplata i jednokratne otplate glavnice.

Tagovi: Telekom Slovenije, Intesa Sanpaolo, Nova Ljubljanska banka, SKB banka, UniCredit Banka Slovenija
PROČITAJ I OVO
Lufthansa smanjila gubitak
POBOLJŠANJE
Lufthansa smanjila gubitak
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa priopćio je danas da je dodatno smanjio gubitke u drugom tromjesečju 2021. godine i zabilježio prvi pozitivan novčani tok od početka korona krize, zahvaljujući bržem smanjenju troškova od planiranog.
Ryanair kreće s letovima na liniji Trst-Bruxelles
LETOVI
Ryanair kreće s letovima na liniji Trst-Bruxelles
RIJEKA - U nedjelju 31. listopada 2021. polijeće nova linija Trst-Bruxelles kojom upravlja Ryanair.
Ukrajinski sud vraća u državno vlasništvo tvornicu titana
POTEZI
Ukrajinski sud vraća u državno vlasništvo tvornicu titana
KIJEV - Ukrajinski sud odlučio je vratiti u stopostotno državno vlasništvo tvornicu titana i magnezija koja je u 49-postotnom vlasništvu ukrajinskog oligarha Dmitrija Firtaša, izvijestio je specijalizirani ured za suzbijanje korupcije (SAP).
Ogroman rast gubitka Barske plovidbe
SVE GORE
Ogroman rast gubitka Barske plovidbe
BAR - Barska plovidba je za šest mjeseci ove godine ostvarila gubitak u poslovanju od 1,6 miliona eura, što je značajno lošiji rezultat u odnosu na isti period prošle godine kada je minus iznosio 125 hiljada eura.
Veliki povratak British Airwaysa u Hrvatsku
LETOVI
Veliki povratak British Airwaysa u Hrvatsku
ZAGREB - British Airways dugo je čekao na povratak u hrvatske zračne luke u ovoj ljetnoj sezoni. Kompanija nije htjela riskirati, čekala je ukidanje mjera a međunarodna putovanja u Velikoj Britaniji, a odmah nakon najave da će se to i dogoditi, obnovila je većinu svojih linija prema hrvatskim zračnim lukama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE