GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Telemach Hrvatska u 60 dana preuredio 36 prodajnih centara

Telemach Hrvatska u 60 dana preuredio 36 prodajnih centara
PREUREĐENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.03.2021 / 11:07
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Svi prodajni centri Telemacha Hrvatska preuređeni su u novo ruho i vizualni identitet u roku od samo deset dana te su korisnicima ponovno bili dostupni u rekordnom roku.

Pothvat potpunog preuređenja svih 36 prodajnih centara diljem Hrvatske trajao je tako samo 60 dana, od početka siječnja do početka ožujka ove godine, i bez dana kašnjenja u odnosu na zacrtani vremenski plan. Voditelji preuređenja u Telemachu Hrvatska sa stručnim partnerima time su potvrdili vještine poslovnog planiranja projekata i iznimnu učinkovitost u provedbi.

Novi izgled i identitet prodajnih centara Telemacha Hrvatska objedinjuje vrhunsku tehnologiju i moderan dizajn, a početak je investicijskog zamaha u toj kompaniji, nakon što je postala dio United Grupe. Novi koncept prodajnih centara odražava posvećenost Telemacha Hrvatska tomu da korisnicima pruži najbolje moguće iskustvo te jasno poručuje da kompanija postavlja trendove u svojoj industriji, poštujući najviše standarde kvalitete usluge i proizvoda. Cjelokupan novi brend i vizualni identitet Telemacha Hrvatska bit će predstavljeni tijekom prve polovice ove godine, naglasio je Mislav Galler, glavni direktor za prodaju u Telemachu Hrvatska i ujedno glavni voditelj projekta.

- Osnova za rekordan uspjeh preuređenja svih prodajnih centara bila je temeljita priprema tijekom 2020. u sklopu našeg procesa transformacije poslovanja, od logistike, utvrđivanja procedura, primjene svih dostupnih tehnologija i svakodnevne suradnje. Za razliku od klasičnih preuređenja interijera, gdje je fokus na građevinsko-obrtničkim radovima i namještaju, kod trgovina je u pravilu uključeno deset i više raznih izvođača. Primjerice, na vrhuncu preuređenja prodajnih centara koordinirali smo više od 15 različitih timova, odnosno više od 150 ljudi u isto vrijeme. Kako bi izazov bio još veći, lokacije trgovina protezale su se od Vukovara, preko Čakovca i Zagreba, do Poreča i Dubrovnika – ističe Mislav Galler, glavni direktor za prodaju u Telemachu Hrvatska i ujedno glavni voditelj projekta.

Osim tima iz Telemacha Hrvatska, u preuređenje su bili uključeni partneri iz tvrtke Brigada, koji su pod vodstvom operativnog voditelja projekta Kristiana Valkovića pomogli u organizaciji i rješavanju arhitektonskog dijela, a za novi dizajnerski koncept prodajnih mjesta zaslužna je slovenska tvrtka Adin.

Iz Telemacha Hrvatska ističu da je dosadašnje iskustvo u osmišljavanju i izgradnji prodajnih koncepata za Tele2 pomoglo u izradi novih procesa, nužnih za ostvarenje zacrtane dinamike otvaranja preuređenih prodajnih mjesta. Nažalost, neplanirani izazov bio je potres na području Sisačko-moslavačke županije, koji je utjecao na planove preuređenja poslovnice u središtu Siska, smještene u oštećenoj zgradi.

Nakon detaljnog pregleda statičara, zaključeno je da se ipak krene s radovima i na taj način simbolično pomogne Sisku otvaranjem potpuno obnovljenog i operativnog prodajnog mjesta.

- Čak i uz najbolje planiranje, ovako zahtjevan projekt bilo je moguće ostvariti samo uz svakodnevnu komunikaciju svih uključenih partnera, a uz sve okolnosti i dinamiku, događale su se i nepredviđene situacije. No, uz komunikaciju u stvarnom vremenu, primjenom svih dostupnih digitalnih alata te zahvaljujući brzoj Telemachovoj mobilnoj mreži i pokrivenosti signalom svih lokacija, sve se rješavalo brzo i učinkovito. Čak su i videokonferencije na gradilištima postale uobičajene, a nerijetko smo preko zaslona mobitela određivali detaljan smještaj pojedinih komada namještaja ili rasvjete – zaključio je Kristian Valković, operativni voditelj projekta u Telemachu Hrvatska.

Tagovi: Telemach Hrvatska, Telemach, Mislav Galler, Kristian Valković
PROČITAJ I OVO
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
SPOROVI
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
DUSSELDORF - Koliko pruga, raspoređenih na određeni način, treba biti na donjim dijelovima trenirke Nike? Viši regionalni sud u Dusseldorfu bavi se tim pitanjem od ovog tjedna, budući da je njemački Adidas tužio američku kompaniju.
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
DOBRE BROJKE
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BERN - Švicarski farmaceutski div Novartis u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario neto dobit od 2,7 milijardi dolara (2,5 milijardi eura), što je 17 posto više nego godinu prije.
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
SPEKULACIJE
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
ZAGREB - U spekulacijama o tome tko će biti novi vlasnik Studenca, uz CVC Capital Partners ovih dana se pojavila i Biedronka, najveći trgovački lanac u Poljskoj, no zasad još bez ikakvih službenih potvrda s bilo koje strane u budućoj transakciji.
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE