GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tomislav Kramarić novi član Uprave Konzuma

Tomislav Kramarić novi član Uprave Konzuma
IMENOVANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.06.2020 / 10:41
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tomislav Kramarić, dosadašnji izvršni direktor za maloprodaju i razvoj prodajnih formata, imenovan je na funkciju člana Uprave Konzuma.

Kramarić se tako pridružuje predsjedniku Uprave Zoranu Mitreskom te članu Uprave Urošu Kaliniću, a u Upravi Konzuma bit će i dalje primarno zadužen za područje maloprodaje koje je i dosad bilo u njegovom fokusu i nadležnosti. 

„Tomislavovo dugogodišnje iskustvo u maloprodaji i duboko poznavanje Konzuma donose nam dodatnu snagu i vrijednosti koje su značajne za realizaciju naših daljnjih poslovnih planova. Osnaživanje menadžmenta kompanije pomoći će nam da i u izazovnim vremenima kroz koja prolazimo opravdamo povjerenje zaposlenika i kupaca te učvrstimo Konzum na poziciji lidera“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

„Veselim se što ću imati priliku dati još veći doprinos razvoju i rastu Konzuma, a što je osobit izazov u novonastalim okolnostima. Konzum se još jednom, zahvaljujući iznimnom naporu i trudu svih kolegica i kolega, u proteklom razdoblju pokazao kao odgovorna kompanija koja je svjesna svoje važne uloge u društvu i zajednici i na čiju podršku kupci i ostali dionici mogu računati. Vrlo sam ponosan na to što smo u Konzumu uspješno odgovorili na sve zahtjeve i potrebe tržišta u iznenadnoj situaciji uzrokovanoj koronavirusom te sam uvjeren da smo zajedničkim snagama spremni za sva daljnja iskušenja i pobjede“, izjavio je Tomislav Kramarić, član Uprave Konzuma.

Tomislav Kramarić u Konzum je došao 2005. godine kao koordinator marketinga, a tijekom svog razvojnog puta prošao je i pozicije područnog voditelja, regionalnog direktora te izvršnog direktora za maloprodaju i razvoj prodajnih formata. Školovao se na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te je i alumni IEDC – Poslovne škole Bled na kojoj je završio MBA studij.

Tagovi: Tomislav Kramarić , Konzum, Zoran Mitreski, Fortenova grupa
PROČITAJ I OVO
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE