GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Trgovine PEVEX-a neće raditi na blagdan Svih svetih

Trgovine PEVEX-a neće raditi na blagdan Svih svetih
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.10.2020 / 08:51
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Uprava trgovačkog lanca PEVEX donijela je odluku o ovotjednom radnom vremenu prodajnih centara, njih 26 diljem Hrvatske.

Na blagdan Svih svetih 1.studenog 2020. godine, prema odluci Uprave, svi će prodajni centri biti zatvoreni.

„Želimo u ova izazovna vremena pružiti predah svim našim vrijednim zaposlenicima da posjete počivališta svojih najmilijih preminulih. Iako smo uveli neradnu nedjelju u polovicu naših prodajnih centara, a rad praznikom i nedjeljom plaćamo 50 posto više nego običnim radnim danom, za ovu prigodu svi uzimamo slobodan dan.“, poručili su iz tvrtke.

PEVEX, prvi hrvatski trgovački lanac, posluje u svim krajevima Hrvatske te se sa svoja 26 prodajna centra nameće kao lider u segmentu izgradnje, opremanja te uređenja doma i vrta.

U PEVEXOVIM prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam različitih programa te birati između više od 50 tisuća raznih artikala zahvaljujući brojnim poslovnim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima.

Nakon otvaranja novog prodajnog centra u Vinkovcima u rujnu, preseljenja poslovanja sa stare lokacije u novi prodajni centar u Slavonskom Brodu u listopadu, PEVEX čeka još ove godine otvaranje novog prodajnog centra u Makarskoj. Preseljenje njegovog poslovanja iz starog centra očekuje se u studenom.

Tagovi: PEVEX, Svi sveti
PROČITAJ I OVO
HT odobrio dividendu od 1,53 eura
DIVIDENDA
HT odobrio dividendu od 1,53 eura
ZAGREB - Dioničari Hrvatskog Telekoma (HT) dobit će dividendu u iznosu od 1,53 eura po dionici, čime će se za dividendu isplatiti ukupno 119,34 milijuna eura iz lanjske dobiti, odlučila je u srijedu glavna skupština te telekom kompanije.
AB InBev usprkos bojkotu s tromjesečnim rastom dobiti
U PLUSU
AB InBev usprkos bojkotu s tromjesečnim rastom dobiti
NEW YORK - Najveća pivara na svijetu AB InBev u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvarila neto dobit od 1,51 milijardu dolara (1,41 milijardu eura), što je 15,2 posto više nego godinu ranije.
Continental ostvario gubitak u prvom kvartalu
GUBITAK
Continental ostvario gubitak u prvom kvartalu
FRANKFURT - Njemački proizvođač automobilskih dijelova Continental izvijestio je u srijedu da je u prvom tromjesečju poslovao s gubitkom, istaknuvši pad europske proizvodnje vozila na početku godine.
Croatia Airlines uveo novu sezonsku liniju Split - Istanbul
LETOVI
Croatia Airlines uveo novu sezonsku liniju Split - Istanbul
ZAGREB - Croatia Airlines je obavio prvi let na novoj sezonskoj liniji Split - Istanbul, čime je hrvatski nacionalni avioprijevoznik proširio ovogodišnju mrežu međunarodnih letova iz splitske zračne luke, objavili su iz Croatia Airlinesa.
Air Serbia imala najuspešniji april od osnivanja
SJAJNE BROJKE
Air Serbia imala najuspešniji april od osnivanja
BEOGRAD - Air Serbia je tokom aprila u redovnom saobraćaju prevezla 303.189 putnika što je najbolji aprilski rezultat od osnivanja kompanije 2013. godine i prvi put da je u tom mesecu premašen broj od 300 hiljada putnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE