GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tučnjava na letu Amsterdam - Ibiza zbog zaštitnih maski

Tučnjava na letu Amsterdam - Ibiza zbog zaštitnih maski
INCIDENTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.08.2020 / 08:55
Autor: SEEbiz / H
AMSTERDAM - Na letu nizozemske zrakoplovne tvrtke KLM od Amsterdama do Ibize izbila je tučnjava nakon što su dvojica putnika odbila staviti zaštitne maske.

Po pisanju Independenta, na objavljenoj video snimci vidi se da su u tučnjavi sudjelovala dvojica britanskih turista koji su se počeli svađati pošto je Boeing 737 u petak poletio iz Amsterdama.

Tvrtka KLM je priopćila da su obojica svladana uz pomoć ostalih putnika te da ih je, po slijetanju u zračnu luku na Ibizi španjolska policija uhitila.

"Dvojica nesavjesnih putnika odbila su nositi zaštitne maske te su fizički i verbalno uznemiravali ostale putnike", rekao je glasnogovornik zrakoplovne tvrtke.

Dodao je da je pilot o incidentu obavijestio lokalne španjolske vlasti te da su obojica putnika po slijetanju zrakoplova privedena.

Istaknuo je da sigurnost leta nije bila ugrožena.

"Prestanite, ovdje ima djece", upozoravali su ih ostali drugi putnici. Na Instagram računu, na kojemu je jutros objavljena video snimka, kaže se da je jedan od putnika koji je sudjelovao u tučnjavi Englez koji je prije incidenta pio votku.

"Panika i nasilna tučnjava! Nestašni engleski putnik na letu KLM-a za Ibizu pio je Gregus votku", napisao je korisnik Instagrama @michighclub.

Independent piše kako se na snimci vidi da još nekoliko ljudi ne nosi zaštitne maske.

Nošenje maski obvezno je na svim letovima tvrtke KLM, kao i u svim zračnim lukama u Nizozemskoj, u skladu s restriktivnim mjerama čija je svrha suzbiti širenje koronavirusa.

Tagovi: kompanija KLM, Amsterdam, maske, nošenje maski
PROČITAJ I OVO
Kering upozorava na oštar pad dobiti zbog slabe prodaje Guccija
UPOZORENJE
Kering upozorava na oštar pad dobiti zbog slabe prodaje Guccija
PARIZ - Francuska luksuzna grupacija Kering očekuje pad operativne dobiti u prvom polugodištu od 40 do 45 posto, objavila je u utorak, nakon što je prodaja u prvom tromjesečju pala jer su bogati kupci smanjili potrošnju na proizvode njezine glavne marke Gucci.
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
SPOROVI
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
DUSSELDORF - Koliko pruga, raspoređenih na određeni način, treba biti na donjim dijelovima trenirke Nike? Viši regionalni sud u Dusseldorfu bavi se tim pitanjem od ovog tjedna, budući da je njemački Adidas tužio američku kompaniju.
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
DOBRE BROJKE
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BERN - Švicarski farmaceutski div Novartis u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario neto dobit od 2,7 milijardi dolara (2,5 milijardi eura), što je 17 posto više nego godinu prije.
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
SPEKULACIJE
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
ZAGREB - U spekulacijama o tome tko će biti novi vlasnik Studenca, uz CVC Capital Partners ovih dana se pojavila i Biedronka, najveći trgovački lanac u Poljskoj, no zasad još bez ikakvih službenih potvrda s bilo koje strane u budućoj transakciji.
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE