GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Turisthotel najavio brojne investicije za idućih pet godina

Turisthotel najavio brojne investicije za idućih pet godina
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.11.2022 / 08:12
Autor: SEEbiz
ZADAR - Nadzorni odbor Turisthotela, slijedom prihvaćenog okvirnog Plana kapitalnih ulaganja za razdoblje od 2023. do 2028. godine; jučer je prihvatio Plan kapitalnih ulaganja za razdoblje od 2023. do 2028. godine.

Prema tom planu Društvo u nadolazećem petogodišnjem razdoblju planira izgradnju novih, te održavanje postojećih objekata i sadržaja Društva u Turističkom naselju Zaton, kao i u drugim destinacijama u kojima Društvo posluje.

U tom smislu, odobrene investicije odnose se na „Zabavni centar – Kalelarga 4“ u sklopu Turističkog naselju Zaton u iznosu od cca 65 milijuna kuna.

Radi se o novom konceptu modernih ugostiteljsko-zabavnih sadržaja na 4 tisuće kvadrata koji će gostima pružiti novu, kvalitetniju razinu usluge i sadržaja.

Nadalje, u planu je i rekonstrukcija preostalih apartmana s 3 na 4 zvjezdice, te izgradnja i uvođenje novih objekata i sadržaja u poslovanje Turističkog naselja Zaton.

Taj razvojni ciklus trebao bi biti zaokružen Aenona parkom - novim kampom, hotelom i sportsko- zabavnim sadržajima.

Također, predviđena je prenamjena hostela Forum u hotel, te preuređenje nekadašnjeg kina Pobjeda u hotel.

Tagovi: Turisthotel, Aenona park, HOSTEL FORUM, Zabavni centar Kalelarga 4
PROČITAJ I OVO
CNN smanjuje broj zaposlenika
REZOVI
CNN smanjuje broj zaposlenika

ATLANTA - Christ Licht, čelnik CNN-a koji je u vlasništvu Warner Brosa, obavijestio je zaposlenike dopisom u srijedu da su u tijeku otpuštanja, navodi se u e-mailu koji je Reuters dobio na uvid.

NLB Lease&Go ulazi na tržište Sjeverne Makedonije i Srbije
ŠIRENJE
NLB Lease&Go ulazi na tržište Sjeverne Makedonije i Srbije
LJUBLJANA - Nakon pokretanja leasing društva NLB Lease&Go na slovenskom tržištu u proljeće 2020. godine, slovenska NLB Grupa nedavno je osnovala leasing kuća s ovim imenom u Sjevernoj Makedoniji a dobivena su sva regulatorna odobrenja za kupnju leasing subjekta u Srbiji.
Jadroplov ugovorio kupnju još jednog LPG broda
BRODARI
Jadroplov ugovorio kupnju još jednog LPG broda
SPLIT - Brodarska kompanija Jadroplova izvijestila je u srijedu da je sklopila ugovor sa švicarskom tvrtkom Global One Energy o kupnji broda za prijevoz ukapljenog naftnog plina (LPG), po cijeni od 23,5 milijuna dolara.
H&M otpušta 1.500 radnika
REZOVI
H&M otpušta 1.500 radnika
STOCKHOLM - Švedski lanac trgovina odjećom H&M najavio je u srijedu da će ukinuti 1.500 radnih mjesta kako bi smanjio troškove u razdoblju slabije potražnje građana zbog krize troškova života.
Konzum i Mercator u BiH i Srbiji zaslužni za visoku dobit Fortenove
SJAJNE BROJKE
Konzum i Mercator u BiH i Srbiji zaslužni za visoku dobit Fortenove
ZAGREB - Fortenova grupa je objavila detaljne poslovne rezultate za prvih devet ovogodišnjih mjeseci, prema kojima je ostvarila dobit iz kontinuiranog poslovanja od 534 milijuna kuna, nasuprot gubitku od 384 milijuna kuna u istom lanjskom razdbolju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE