GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Turisthotel obilježio 40 godina Zaton Holiday Resorta uz najavu novih investicija

Turisthotel obilježio 40 godina Zaton Holiday Resorta uz najavu novih investicija
OBLJETNICE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.09.2022 / 08:59
Autor: SEEbiz / H
ZADAR - Uz najavu novih investicija od 120 milijuna kuna u 2023., zadarska kompanija Turisthotel u četvrtak je svečano obilježila 40 godina svog turističkog naselja Zaton Holiday Resorts.

Zaton Holiday Resort, kako je rečeno na svečanosti, među 30 je najboljih kampova u Europi, a godinama nosi i najviše oznake i preporuke njemačkog autokluba ADAC. U 40 godina to je naselje od nekoliko desetina kreveta naraslo na njih 8.000 u apartmanima i kampu s mobilnim kućicama i parcelama, a ovog ljeta su imali popunjenost iznad 90 posto.

"Nakon odličnog ljeta, sredinom rujna bilo je dana da nemamo nijedno slobodno mjesto, a i najave do kraja naše sezone, do početka listopada, kada i zatvaramo, su izvrsne, i vjerujemo da će i financijski ova godina biti bolja od 2019.”, istaknuo je direktor marketinga resorta Frane Skoblar.

Više od 90 posto gostiju su im stranci, u kampu i više, oko 95 posto, a cijene su ove godine podigli, što planiraju za mali postotak i za 2023. zbog porasta svih troškova. Potražnja je, napominju, i dalje visoka te vjeruju i da će bez nekih vanjskih jačih utjecaja i 2023. biti uspješna.

Skoblar i nova predsjednica uprave Turishotela (od početka ove sezone) Meri Matešić Sičić suglasni su kako su u svemu najvažniji ljudi te kvaliteta i usluge i ponude, na čemu ustrajavaju u Zatonu sve godine, i za čime idu i nove investicije.

"Planiramo nova ulaganja u idućih tri do pet godina u obnovu i uređenje Zatona, nove sportske sadržaje i hotel u naselju, kao i u preuređenje našeg zadarskog hostela na Forumu u hotel”, najavila je uz ostalo Matešić Sičić, zahvalivši svim zaposlenima i partnerima na trudu i suradnji, ističući njihovu važnost za stabilnost i uspjeh poslovanja.

Priznanja najzaslužnijima

Dodijelila je i priznanja dugogodišnjim zaposlenicima, među kojima i 'kreatoru' naselja i dugogodišnjem predsjedniku uprave, a sada Nadzornog odbora Frani Skoblaru, koji je kratko poručio da je "lijepo kad imaš dobar tim i dobre ljude oko sebe koji mogu i znaju preuzeti i razvijati posao”.

Kako je naselje Zaton naslonjen na Nin, gradonačelnik tog grada Emil Čurko najavio je nove zajedničke razvojne suradnje, dok je župan Zadarske županije Božidar Longin čestitao toj kompaniji na modelu poslovanja i sustavnom ulaganju u kvalitetu i sadržaje, podsjetivši da je Zaton od dvanina privlačan za posjetu.

Na svečanosti je bio i zadarski gradonačelnik Branko Dukić, mnogi hotelijeri i drugi uzvanici, a sve je održano u zadarskoj Palači Providur (u kojoj je nekada bila Turisthotelova agencija) jer je u Zatonu bilo nevrijeme.

Tagovi: Turisthotel, Zaton Holiday Resort, Frane Skoblar, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
KARIJERE
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
OMIŠ – Andrija Topić imenovan je novim članom Uprave za akvizicije i integracije (CAIO) u Studencu i time učvrstio strateški smjer poslovanja jednog od vodećih hrvatskih maloprodajnih lanaca.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE